- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ya kusura bakma, burda çok içtensin o yüzden yazacağım
Kadın hiç de iyi niyetli gelmiyor nedense. Sanki sadece evi ve nikahı olsun diye evlenmiş gibi, sanki eşinin babasını her an üzebilecek gibi.
İçim kararmıştır belki, ama okuduklarım bunu düşündürdü.
Tabi sen, gördün, sohbet ettin, tanıdın. Hakimsin ortama.
Yazınca böyle algı oluşuyor
En az bir hafta yatılı mı eşin rahatsız olmuyor mu ?
Ya canım buna sen pek bşy yapamazsın eşin müdehale etmeli gence buna bi de kadın 30 yasında demişsin nasıl bir tip bakımlı guzel mi ?Off olmuyor tabi o rahat... Hizmet eden ben olacağım için.. Gerçi eşimde pek istemiyor kardeşine ara da bayramda tatile gtckkler diye şöle bi söle de gelmesinler demiş.. Elbet geleceklerdi malesef ama daha üç hfta önce ordsydık bu kdr erken beklemiyorduk..
Kadın sürekli ısrar ediyormuş.. Eşimin babası da kamyonu ile çalışıyor bi hafta gidiyorsa bi ay yatıyor... Ya bir ay kalırksrsa bn çıldrcam yaa npcam bilmiyorum
Ya canım buna sen pek bşy yapamazsın eşin müdehale etmeli gence buna bi de kadın 30 yasında demişsin nasıl bir tip bakımlı guzel mi ?
Yanyana iken Davranışları nasıl peki ? Ve kp nasıl bir insan yani denge var mı aralarında yoksa kadın onun yanında daha genç toy mu kalıyor ? Ona göre yorum yapacağımYok ya gzl değil bakımlı da değl
Aralarinda 3 yas var dikkat edin. Bu yurtdisindan gelenlere guvenemiyorum nedense.Kadın başka şehirde yaşıyor ve Kırgız.. Biz de babasının evine haftasonu tanışmak için kadınla iki gün kalmaya gittik döneli de oldu bikaç hafta.. Kadın 30 yaşında kayınpeder 50. Neyse ben 22 eşim 27. Kadın iki günde bir hem bana hem eşime yazıp duruyor WhatsApp dan nasılsınız diye.. Benden çok sürekli eşimle sohbet ediyor.. İyi niyetli iyi biriydi tmm ama şaşırmaya başladık yani iki gündür tanıdığımız biri ile iki günde bir ne konuşabiliriz ki? Bugün beni aramış ben uyuyordum duymadım dşye eşimi aramış açmadı sen ne yapıyorsun diye ki daha dün gece 12 de eşimle WhatsApp da konuşuyordu...
Sıkılmaya başladım açıkçası.. Kıskançlık yapıp kötü düşünülecek bi yerde olmadığı için kıskanmadım hala da fikrim aynı fakat rahatsız olmaya başladım hadi bana yazıyorsun da hergün hergün kocama neden yazıyorsun... Evlendiği adamın oğlu olabilir tanımak ister sever de ayıp yani koskoca adama gece gündüz nbr diye yazıyor, arıyor... Ne yapmalıyım?? Kırmak asla istemiyorum açıkçası.
birde kırgızmıs oraların parası bizim buraya göre cok düsük oyızden burada asgari ucretli calıssalar bile zengin oluyorlar orada . 100 tl bile kar yani.uzak tutun30 yasında gencecik kafın 50 yasındaki bir adamla neden evlenir?
bence uzak tut esinden özellikle olmaz olmaz deme bilemessin . soguk cevaplar verin
Yanyana iken Davranışları nasıl peki ? Ve kp nasıl bir insan yani denge var mı aralarında yoksa kadın onun yanında daha genç toy mu kalıyor ? Ona göre yorum yapacağım
Kadın bence gereksiz samimiyet kurmaya Çalışıyor canım kültür farklılığı da var sende gayet resmi ol mesela hergün yazıyorsa cevap verme görüldü olarak Kalsın cevap verme o zaman anlar eşinde aynısını yapsınEh işte normal ne toy ne yakışıyor orta
Sonuçta artık kp'in eşi..
Cici anne olarak numarasını istemiştir adamda vermiştir. Burda bi sıkıntı yokta...
Sürekli arayıp msj yazması sıkıntı...
Bide bu kp 50 yaşında 30 yaşındaki bi kadınla evlenmeside bi garip ya..
Bu erkekler niye böyle acaba yaşına başına bakmazda kendisinden 20 yaş birini alır...
Bi süre bekle bence bu msjlaşların boyutu nereye gidecek ona göre hareket
Bence konu sahibini eşi umursamaz olursa ancak bu yazışmaların sonu gelebilir aksi takdirde daha fazla civikliklar yaşanır
Yüzlenmiş zaten kocası tarafından gelen msj lara cevap vermeyecek ancak o zaman kadın istenmediğini anlar da belki durulur kadınne munasebet de akraba gibi yillardir tanisiyo gibi lakayt lakayt naber demeler yazismalar. kattiyen yuz vermeyin. kocasiyla yazissin. ogluna niye yaziyo. tobe yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?