Kayınpederimin yeni eşi sürekli bizi arıyor..

Kadın yıllarca dayak yemiş üç tane küçük çocuğu var çocuklar başka ülkede anneannsleri bakıyormuş kadın iyi niyetli gerçekten iyi biri çok yıpranmış belli 30 yaşında ama 40 gibi görünüyor. Eşimin babası da çok kötü bi insan yıllarca kayınvalideme eziyet etmiş ayağını kırmış.. Adam küfürbazın teki içkici kumarcı imiş eskiden birini de öldürmüş herkes ondan nefret ediyor.kayınvalidemi akrabası ile aldatmış . Eşim dahi pek sevmiyor.. Kadını kaçırmazsa iyi diyor hatta herkes ondan kadında art niyet yok ama bn böle yatılı misafir bi hafta yatılı olunca tabi hiç istemiyorum o adamla aynı evde bi hfta geçirmeye katlanamam... Bi de bu kdr nasılsın nbr işine rahatsz oluyorum benlik değil... Şimdi daha büyük derdim varr bize gelecklermiş ne yapacağım benn... Eşim çağırıp durdu ama o da hemen üç hfta snra gelin dememişti kadın ısrar edip duruyormuş

En az bir hafta yatılı mı eşin rahatsız olmuyor mu ?

Off olmuyor tabi o rahat... Hizmet eden ben olacağım için.. Gerçi eşimde pek istemiyor kardeşine ara da bayramda tatile gtckkler diye şöle bi söle de gelmesinler demiş.. Elbet geleceklerdi malesef ama daha üç hfta önce ordsydık bu kdr erken beklemiyorduk..
Kadın sürekli ısrar ediyormuş.. Eşimin babası da kamyonu ile çalışıyor bi hafta gidiyorsa bi ay yatıyor... Ya bir ay kalırksrsa bn çıldrcam yaa npcam bilmiyorum

Ya canım buna sen pek bşy yapamazsın eşin müdehale etmeli gence buna bi de kadın 30 yasında demişsin nasıl bir tip bakımlı guzel mi ?

Aralarinda 3 yas var dikkat edin. Bu yurtdisindan gelenlere guvenemiyorum nedense.

30 yasında gencecik kafın 50 yasındaki bir adamla neden evlenir?
bence uzak tut esinden özellikle olmaz olmaz deme bilemessin . soguk cevaplar verin

30 yasında gencecik kafın 50 yasındaki bir adamla neden evlenir?
bence uzak tut esinden özellikle olmaz olmaz deme bilemessin . soguk cevaplar verin
birde kırgızmıs oraların parası bizim buraya göre cok düsük oyızden burada asgari ucretli calıssalar bile zengin oluyorlar orada . 100 tl bile kar yani.uzak tutun

Ben sizi hatırladım siz 1+1 daireye cümbür cemaat gitmiştiniz değil mi kalmaya? Hatta tanımadığım kadınla uyumak istemiyorum diyordunuz. Maaile gittiniz ve sanırım iyi anlaştınız ki arayıp soruyor.
Madem rahatsızsınız,mesafe koymak istiyorsunuz,aradığında açmayın,mesajlara cevap vermeyin,müsait değildim deyip geçin. Gece 12de mesajlaşmak zorunda değilsiniz,o saatte gelen mesaja cevap vermemek gayet doğal,kimsenin buna alınacağını sanmıyorum.

Kp de yani yaşıtı Türk kadını mı bitmiş, böyle çeksin ona oh olmuş. Eşin engellesin telden, kültür farkı var, kadın sıkılıyordur siz yaşıtısınız sonuçta. Herkes dengiyle dostlar yoksa hep böyle hır gür. Kp pekmez yesin ve WhatsApp yüklesin, yakın gözlüğünü takıp mesajlaşsın kızla, geçer.

Arada 20 yaş nedir ya? Bu yabancı zavallı kadınların caresizliginden mi yararlanılıyor?

Ben bu durumdaki yabancı kadınlara üzuluyorum. Hem guzeller hem cogu okumus ama caresizlikten boyle kart zamparalarla evlenmek zorunda kaliyor. Hee belki evlenebilenler yine sansli bile.

Allah yardimcilari olsun.

Son düzenleme:
Valla derhal kötüye yorup tedbirinizi alın bence. Böyle aramaları kessin. Hadi sizi arasa neyse ama gece eşle konuşmalara neden müsade ediyorsunuz?
Ayrıca bu evlilik çok mu sağlıklı yani. Kadın aşık olup evlenmedi bu açık birşey normal olmayan bir evliliğe neden normalmiş gibi davranıyorsunuz anlamadım

ne munasebet de akraba gibi yillardir tanisiyo gibi lakayt lakayt naber demeler yazismalar. kattiyen yuz vermeyin. kocasiyla yazissin. ogluna niye yaziyo. tobe yaaaa
Yüzlenmiş zaten kocası tarafından gelen msj lara cevap vermeyecek ancak o zaman kadın istenmediğini anlar da belki durulur kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…