kayınpederin düğüncesizliği

morpembe

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
10
0
6
Kocaeli
merhaba kızlar, ilk defa konu açıyorum anlatacağım konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
bu hafta düğünüm var geçen pazar eve çeyiz serildi dolayısıyla eve gelenler oluyo bakmak için, dün akşam da misafir geldi evi görmek istediler hep beraber çıktık eve gittik bi girdik içeri kayınpeder benim evimde maç izliyo keyif yapıyo kalakaldım bişe diyemedim tabi ama içim içimi yiyo. ben nişanlıma bile izin vermedim dışarda izle dedim o da dışarda izledi o akşam. sonuçta yeni ev ben bile keyif yapmamışım daha ve gelen giden oluyo. eve bakmaya gelenler onun olduğu odayı göremediler biz gelince bile çıkmadı o odadan biz evden çıktık düşünün o hala ordaydı insanın sinirine dokunuyo evimi sahiplenemedim sanki evde o oturuyomuş biz onu rahatsız etmişiz gibi oldu. tamam onun evi olabilir ama oğluna verdi oturması için bu da her kafasına estiğinde girip çıkabilir sonucunu doğurmuyo. o akıl edemediyse kayınvalide akıl etmesi lazım yeni eve girilmez diye üstelik biz evde yokken lütfen söyleyin ben mi abartıyorum normal mi bu durum

Çeyiz görmeye mi geliyorlar.
Yani gelip büatün evinizi mi geziyorlar.
Neyse adet sanırım bu.
Kayınpederinizin bir gün gelip orda maç izlemesi çok da büyütülecek bir durum değil bence.
Kırmaya, üzmeye ya da üzülmeye değecek bir durum değil.
Nişanlınıza izin vermemeniz de hiç şık bir cümle değil.
Siz mi izin veriyorsunuz eve girilip girilmemesine.
Ben ona da karışmazdım.
Napacaklar neye zarar verecekler.

bu adet kv var ama bizde yok bizde gelin eve geldikten sonra gelirler oturmaya o yüzden kv gelmek isteyenleri hep düğünden sonra oturmaya çağırdı ben evimdeyken geldiler git göster sen dedim ama çok yakınları dışında pek kimseye göstermedi

senin yerinde olsam bende istemezdim heralde kp o şekilde görmeyi sonuçta yeni gelin evi bende uzaktan gelin geldim ben yokken oturup kalktılar mı bilemem tabi ama yinede çok kafana takma derim ben

evet çeyiz görmeye geliyolar daha önce hiç duymadınız mı?
sizin evinize kayınpederiniz siz evde yokken habersiz gelse ve keyif yapsa sonra siz eve girseniz onunla karşılaşsanız ne hissedersiniz
normal zamanda gelsin başımın üstünde yeri var ama o evin bu hafta temiz olması lazım ben hergün gidip kontrol edemem ki
nişanlıma izin vermememin sebebi de eve gelen giden evi dağınık görmesin diye düğünden sonra ne kadar dağıtıyosa dağıtsın onu sorun yapıcak değilim

Bunun bir değişik versiyonu benim de başıma geldi. Allah bu koskoca adamlara akıl fikir versin. Bazen çocuk gibi oluyorlar.

merhaba kızlar, ilk defa konu açıyorum anlatacağım konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
bu hafta düğünüm var geçen pazar eve çeyiz serildi dolayısıyla eve gelenler oluyo bakmak için, dün akşam da misafir geldi evi görmek istediler hep beraber çıktık eve gittik bi girdik içeri kayınpeder benim evimde maç izliyo keyif yapıyo kalakaldım bişe diyemedim tabi ama içim içimi yiyo. ben nişanlıma bile izin vermedim dışarda izle dedim o da dışarda izledi o akşam. sonuçta yeni ev ben bile keyif yapmamışım daha ve gelen giden oluyo. eve bakmaya gelenler onun olduğu odayı göremediler biz gelince bile çıkmadı o odadan biz evden çıktık düşünün o hala ordaydı insanın sinirine dokunuyo evimi sahiplenemedim sanki evde o oturuyomuş biz onu rahatsız etmişiz gibi oldu. tamam onun evi olabilir ama oğluna verdi oturması için bu da her kafasına estiğinde girip çıkabilir sonucunu doğurmuyo. o akıl edemediyse kayınvalide akıl etmesi lazım yeni eve girilmez diye üstelik biz evde yokken lütfen söyleyin ben mi abartıyorum normal mi bu durum

Anahtar ne arıyor kayınpederde? Kimsenin haberi olmadan ne münasebet yeni gelin evinde maç izleyecek. Ne düşüncesiz insanlar var yahu? Benim oturmaya kıyamadığım evde adam gizli gizli mac izliyo :) Güler misin ağlar mısın

Anahtar ne arıyor kayınpederde? Kimsenin haberi olmadan ne münasebet yeni gelin evinde maç izleyecek. Ne düşüncesiz insanlar var yahu? Benim oturmaya kıyamadığım evde adam gizli gizli mac izliyo :) Güler misin ağlar mısın

anahtarı eve daha dün bıraktık o da doğalgaz gelicek diye ikimizde çalışıyoruz yanımıza alsak olmuyo ama evlendikten sonra kimseye anahtar bırakmayı düşünmüyorum

Bana kalırsa bazı seylerı gormemeye calıs gordugun zaman daha ock sınırın bozulabılır . O yuzden takma snucta suanda dugun telesası su bu derken zaten hareketlı bı surecten gecıceksın . Kp evı danıgınık bıraktıysada toplama bı dahakı ceyız gostermede kv dende gorsun dagınıklıgı . onlar kendı aralarında hallederler.

bence gereksiz yere kızmışsın.çok da büyütülecek birşey değil.ben de tam tersi gelmelerini isterdim :) daha evlenmemiş bile olsam..

Çok düşüncesizce bir davranış insan ilk ben oturayım bana özel olsun ister bunuda geçtim sizin evinize sizden izin almadan girme cesaretini gösterebilmiş.

anahtarı eve daha dün bıraktık o da doğalgaz gelicek diye ikimizde çalışıyoruz yanımıza alsak olmuyo ama evlendikten sonra kimseye anahtar bırakmayı düşünmüyorum

Bence de bırakmayın. Herkesin bir özel hayatı var. Tamam izlemek isteyebilir ama bir danış değil mi? Bu ne rahatlık.

evet çeyiz görmeye geliyolar daha önce hiç duymadınız mı?
sizin evinize kayınpederiniz siz evde yokken habersiz gelse ve keyif yapsa sonra siz eve girseniz onunla karşılaşsanız ne hissedersiniz
normal zamanda gelsin başımın üstünde yeri var ama o evin bu hafta temiz olması lazım ben hergün gidip kontrol edemem ki
nişanlıma izin vermememin sebebi de eve gelen giden evi dağınık görmesin diye düğünden sonra ne kadar dağıtıyosa dağıtsın onu sorun yapıcak değilim

Sanırım bana verdiniz bu cevabı.
Hayır hiç duymadım.
Çevremde evlendikten sonra giderler de, evlenmeden gidip eşyalara odalara bakıldığını duymadım.
Kendim de gitmedim.
Suç mudur bu?
Benim kayınpederim ki çok çok çok severdim kendilerini mekanı cennet olsun gelseydi ve onunla karşılaşsaydım gider gelini öperdim.
Hoşgeldiniz derdim.
Nişanlınızla izin almak izin vermek de evet şaşırttı.
Sizin olduğu kadar onun da evi orası sizden izin alması gerekmesi hiç de şık değil.
Bilgi verilir ama izin almak ne demek.
Ben çocuklarım için bile izin vermedim cümlesini kurmam.
Nişanlınıza izin vermemek yerine dağınık bırakmaması konusunda ricada bulunmak daha güzel olurdu.
Bence....

Sanırım bana verdiniz bu cevabı.
Hayır hiç duymadım.
Çevremde evlendikten sonra giderler de, evlenmeden gidip eşyalara odalara bakıldığını duymadım.
Kendim de gitmedim.
Suç mudur bu?
Benim kayınpederim ki çok çok çok severdim kendilerini mekanı cennet olsun gelseydi ve onunla karşılaşsaydım gider gelini öperdim.
Hoşgeldiniz derdim.
Nişanlınızla izin almak izin vermek de evet şaşırttı.
Sizin olduğu kadar onun da evi orası sizden izin alması gerekmesi hiç de şık değil.
Bilgi verilir ama izin almak ne demek.
Ben çocuklarım için bile izin vermedim cümlesini kurmam.
Nişanlınıza izin vermemek yerine dağınık bırakmaması konusunda ricada bulunmak daha güzel olurdu.
Bence....

ben suç demedim sadece duymadınız mı dedim. siz konuyu neden çeyiz işine çekiyosunuz ki ben onu anlamadım.
ayrıca nişanlım benden izin istemedi o evde paylaşılıcak bişeyler varsa beraber paylaşmak istiyorum düğünden sonra hepsi bu. kendisine de izah ettim zaten eşyalarımı ilk kendim ve onun birlikte kullanmasını istiyorum başkasının izinsiz girerek kullanmasını değil bundan doğal ne var.siz benim konumu anlamamışsınız ben nişanlıma izin vermedim doğru mu bu davranış diye sormadım yanlış şeylere takılmışsınız

Bir defa olan bir durumsa çok üstünde durmayın derim...Zaten evlendikten sonra anahtar bırakmayacağınızı söylemişsiniz,bence de bırakmayın.Ben olsam da şahsen evime benden habersiz girilip çıkılmasını istemezdim.İnsanın özeli sonuçta ya evi..Daha ben girip oturmamışken neden kayınpederim kendi babam yada annem vs girip keyif yapsın ki.ne gerek var yani? Sonuçta kayınpederin de bunu düşünmesi lazımdı.Biraz rahat sanırım.

Anahtar kelimeyi sen zaten söylemişsin ev o adamın ve oğluna oturması için vermiş sadece yani kendi malı olarak görüyor bu rahatlığı da o yüzden.. Kayınpederimin 10 evi olsa birinde oturmam çünkü verdikleri maddi desteğin hayatınıza müdahale etme hakkını doğurduğunu sanıyorlar. Yerinizde olsam bu kozu asla onlara vermezdim ayrıca sanırım altı üstlü oturuyorsunuz bundan sonra açacağınız başlıklar belli kv kp sürekli bizi evlerine çağırıyorlar biz gitmeyince kendileri geliyorlar vb..

KP nin evi de olsa koskoca insan ya yeni evlenecek bir çiftin evinde ne işin var senin be adam belli ki kızcağız tertemiz yerleştirmiş heves etmiş bende olsam istemem ne işin var senin o evde git zıbar kendi evinde seyret.Bir kere ses çıkarmazsan gerisi gelir bu işlerin bana kalırsa uygun bir dille nişanlına bildir durumu kendi evine kendi kurallarını koymazsan başın çok ağrır sonra.:47:

Back
X