Kayınpederin iş baskısı

oh zengin biriyle evleniyorum diye işi bırakmışsınız resmen çok büyük hata yapmışsınız.
dünyanın binbir türlü hali var doğruları söyleyip bir anda herşeyini kaybetse ne yapacaktınız???

hadi oldu tamam işinizle ilgili sıkıntılarınız vardı belki çok bunalmıştınız bi çık kapı gibi gördünüz eşiniz de ihtiyacın yok çalışmaya dediyse bende olsam işime gelebilirdi daha önceki çalıştığım yeri düşününce.

Kayınpeder kendi oğluna akıl verseymiş önce daha iyiymiş sınırını aşmış ama haklı size destek olmak zorunda da değil.

Merak ettiğim düğün yaptınız mı yeni ev kurdunuz mu onlar hangi parayla oldu hiç mi merak etmediniz nerden geliyor bu para?
Çalışmaya başlamanız kendinize güveninizi kazanmanız için önemli zaten bence eşinizi kapının önüne koyun kendini toparlasın öyle gelsin sen onun yaptığı borçları ödemek zorunda değilsin çalışıpta zaten elinden geleni yapmışsın.

Tum yorumlari okuyamadiniz tabi fazla oldugu için. Bi evi olmasi zenginlik degil. Isi birakma muhabeetide ben amcamlarda kaliyordum yengem beni fazlalik olarak göruyordu eve katkida bulunsamda. Hakli bisey diyemem ama rahatsiz oldgm icin bu durumdan ananeme gecmek durumundaydim iş yerine epeyce uzakti. Bunlar ust uste gelince bide o sekil konusunca o psikolojiye girdim ciktim. Eger gercekleri zateb bilseydim amcamlarda 2 3 ayda sknti çekerdim suan çekmiyor olurdum bu skintiyi zaten. Dugunude benim ananem onun ananesi ve kendi calisip biriktrdklerimle yapildi. Zengin dusuncesi olmus olsaydi niye kendileri degil ananesi yardimci oluyo diye dusunurdum heralde. Sadece kirayi 1+1 evimden gelen kirayla oducegmizi soylemisti. Ben simdi zengin sandim diyemi bu haldeyim sizce :) he o dusunce olsaydi evet ben hakettim bunu derdim zaten. Luks icinde yasamadim luks yasatmasinida beklemem kimseden cok sukur.

N Nhrdml8894 yanış anlamışım evet okuyamadım ama dedim ya bende olsam bırakabilirdim insanlık hali biraz sert giriş yapmışım özür dilerim :)
ama iş bulmaya bakın en kısa zamanda ayrılın demek kolay ama size batan yalan söyleyen bir insana bakmak zorunda değilsiniz...
kendini tamamen farklı tanıtmış, halbuki deseydi ki elimde avucumda bişeyim yok ama seninle bir hayat istiyorum diye belki çok borçlu ama çok mutlu olabilirdiniz göğüs gererdiniz yani .

inşallah hayırlısı olur sizin için . kp yi takmayın kafanıza yaptığnız masrafları tek tk çıkarın koyun önüne daha ne karar para vermem gerekiyor oğlunuza deyin.
eşiniz de bi adam olsun artık yaanla dolanla uğraşmasın.

Yok bikac kisi ilk bastaki yazidan hemen zengin saninca biraktin dusuncesine sahip oldu. Kendimden utandim. Ama belkide detaysiz yazilan o yazida ben okumus olsam bende oyle sanirdim bilemiorum acikcasi:) zaten ben işime girdikten sonra bu eziklikten eminim cikicam. Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin. Ozguvenim hic bseyim kalmadi. Bi ise girip 1 sene yada bilac ay calisip cikmak istemiorum o yuzden simdi guvenlik kursuna gidicem bi sertifikam olsun ananem dedi zaten ben karsilarim masrafini eline al bi meslek kendini kurtar bisey oldugunda işim gucum yok mecbur katlancam demezsin kimseye eyvallahin olmaz dedi

Ah canim hepsi ayni bak ven 9 yıllık evliyim erkek tarafinin yapması gereken herşeyi eşim yaptı tabiki ailesine yardım edecek ama üvey evlat gibi de davranilmazki degil mi?
2 yılımız borç ödemekle geçti neyse size gelince kayinbabanin yaptığı çok ayıp o zaman ogluna deseydi sana niye diyor tabi oğluyla arası bozulur sen el kızısın herşeyi derler.
Hiç takma kafana surat asarlarsa odesinler 350 tlyi boşver birdaha laf ederlerse kibarca altta kalma ver cevabını.
Dediğim gibi çalışma konusuna gelince sen calismak istiyorsan çalış yoksada eşin nasıl evlendiyse evib erkeği o baksin ailesine.

tabi ki ne güzel arkanda anneannen var.
herşey daha güzel olur umarım :)

tabi ki ne güzel arkanda anneannen var.
herşey daha güzel olur umarım :)
Insallah herkes icin hersey guzel olsun Allah herkesin kalbine gore versin. Ben herzaman derim kotuyu hakediosamda kotuyu yasayim. Belki bu bi sinavdir ya hersey zamani gelince guzel olur yada belki zamaninda bi hatam olduysa bedelini yasarim omur boyu Allah biliyo artik herseyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…