kayınpederin ismi

İlk çoçuğumuza istediğimiz ismi koyalım benimde istediğim yıllardır düşündüğüm isimler var hayallerim yarım mı kalsın dE:))ikincisine babanın ismi olabilir deyip geçiştirin :))
beni uzun senelerdir taniyo bu numarayi yemez yani o isimle cocuguma seslendigimi dusununce bile tuylerim diken diken oluyo

bilmiyo.eşim afedersin babasi agzina da etse yutacak bi insan o yüzden bütün karaktersizliklerine ragmen laf söyletmiyo
Hıımm o zaman eşinle bu konuda çok tartışırsınız gibi geldi bana. İsim önerisinde bulunsanız duydum çok beğendim oğlumuzun adı böyle olsa diye bir isme yansan biten bubiş olabilir

B
Ben çok pişmanım koydurma.

benim de koymama gibi bi imkanim var yani esim benim istedigim olacak kes sesini demiyo ama her firsatta babasinin adini koyarsa ne kadar çoook mutlu olacagini her firsatta belirtiyo
Sen de kocana ‘kocacım bana şu 40bin tl lik pırlanta seti alırsan çok mutlu olucam’ de. Doğum hediyesi olarak. Sanırım ki almayacak. Sen de koymazsın ismini kp in.

Sen de kocana ‘kocacım bana şu 40bin tl lik pırlanta seti alırsan çok mutlu olucam’ de. Doğum hediyesi olarak. Sanırım ki almayacak. Sen de koymazsın ismini kp in.
benim koymamak icin çok hakli sebeplerim var o da bunun farkinda.itiraz da edemiyo.ama üzülüyo işte.
şimdi onu memnun edip yarin esimden bu fedakarligim karsiliginda nankörlük görürsem pisman olurum gibime geliyo

Yıl olmuş 2018 hala baba ismi koyanlar var. Koymak zorunda değilsiniz.
Ve ayrıca merak ettim bu kadar nefret etmenizin sebebi nedir?
Hiç sorma bende kızıma kaynanmin adını koymak zorunda kaldım 2018 vs fark diyor çoğu insan eski kafa

leş valla hiç sorma evlendik bi kere
Hadi evlendin bari şu muazzor yaratici hayali gerceklestirmesine araci olma
Simdi bi gaza gelip aman adamin hayali dersin sonra omur boyu sen sesleneceksin o cocuga, her seferinde sinir olarak.
Onun hayali varsa sen de bi heves doguruyorsun yahu gitsin kendine baska hayal bulsun
Kimse seni alkislamaz esin dahil, sonra senin istegin olur da esin nankorluk yaparsa -ki bence yapar- o zaman cok uzulursun pisman olursun

benim koymamak icin çok hakli sebeplerim var o da bunun farkinda.itiraz da edemiyo.ama üzülüyo işte.
şimdi onu memnun edip yarin esimden bu fedakarligim karsiliginda nankörlük görürsem pisman olurum gibime geliyo
Babasının ağzına mıçmasına müsade eden bi koca , emin olun o nankörlüğü de yapar

bence de çok saçma evet. benim annem bana kayınbabanın adını koy bebeğine dedi. ben de ne alaka neden onun adını koyayım ki, kendi babamı da koymuyorum dedim.
annem onun adını koyman lazım, babanın adını da erkek kardeşinin çocuğuna koyarız dedi.

yani kadınsan evlenince kendi annen bile seni, erkek tarafının malı olarak görüyor. çok üzücü ama maalesef zihniyet bu

Ahmet , Mehmet, İbrahim , Hüseyin falandır ..

Ya koymayın ismi , hiç içinize sinmiyor , rüyamda gördüm ak sakallı dede şu ismi koydu diyin
ahahahahahah yemin ederim ben de tam onu dusunuyodum rüyamda gordum falan dicem en son
ahmet mehmet mustafa olsa gene iyi.tam dede ismi.ve bence dünyanin en igrenc ismi cunku igreniyorum

cocugunuz ortak. yapmaya ortak karar verdiniz. isim de ortak. kocanizin hayalini konu disi birakin.insan nefret ettigi bi ismi cocuguna koyabilir mi?

ahahahahahah yemin ederim ben de tam onu dusunuyodum rüyamda gordum falan dicem en son
ahmet mehmet mustafa olsa gene iyi.tam dede ismi.ve bence dünyanin en igrenc ismi cunku igreniyorum
Ya ismin eskisi yenisi olmaz .. aşkla koyarsan o ismi dünyanın en güzel sesi olur dudaklarınızda .. o zaman rüya işi devreye girsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…