- 20 Temmuz 2018
- 669
- 328
- 18
- 30
- Konu Sahibi annemiolcamben
-
benim de koymama gibi bi imkanim var yani esim benim istedigim olacak kes sesini demiyo ama her firsatta babasinin adini koyarsa ne kadar çoook mutlu olacagini her firsatta belirtiyoBana teklif geldi, ben koymadım ama.
beni uzun senelerdir taniyo bu numarayi yemezİlk çoçuğumuza istediğimiz ismi koyalım benimde istediğim yıllardır düşündüğüm isimler var hayallerim yarım mı kalsın dE:))ikincisine babanın ismi olabilir deyip geçiştirin :))
Hıımm o zaman eşinle bu konuda çok tartışırsınız gibi geldi bana. İsim önerisinde bulunsanız duydum çok beğendim oğlumuzun adı böyle olsa diye bir isme yansan biten bubiş olabilirbilmiyo.eşim afedersin babasi agzina da etse yutacak bi insan o yüzden bütün karaktersizliklerine ragmen laf söyletmiyo
leş valla hiç sorma evlendik bi kereAdamin en buyuk hayaline bak, vizyona gel.
Ben çok pişmanım koydurma.kizlar kizlar derdime bi çare..bu sefer mevzu bebeğimin ismi
sorun şu ki ben kayınpederimden nefret ediyorum bildigin nefret yani.onu görünce bile sinir katsayım artıyo.elbette bunlar sebepsiz bana yaptiklarindan ve bozuk kararkterinden dolayi bütün saygimi yitirdim görmeye tahammülüm yok.
eşiminse çocukluğundan beri hayali ogluna babasının adini koymak.ama nasıl tutkuyla istiyo var ya gözlerinin içi parlıyo bunu isterken.
eşimi seviyorum ve uzun süredir taniyorum hayatta bi çok hevesi burnundan geldi ve bu kez bi hayalini gerceklestirme imkani var.ama ben kayinpederimden nefret ediyorum asla istemiyorum onun ismini bebegime koymayi.
ne dersiniz kayinpedere olan nefretime tiksintime ragmen eşimin bu çok büyük istegini gerçekleştirmesine müsade edeyim mi yoksa erkekler için ne yapsan boş mu sonra pişman olurmuyum?
hiç gönlüm yok açıkçası ama kocamin gercekten de tanistigimizdan beri boyle saplantili bi hayali var eminim koyarsa cok mutlu olacak ama ben oyle bi nefret ediyorum ki kiyamiyorum bebegime bu kotulugu yapmaya
Sen de kocana ‘kocacım bana şu 40bin tl lik pırlanta seti alırsan çok mutlu olucam’ de. Doğum hediyesi olarak. Sanırım ki almayacak. Sen de koymazsın ismini kp in.benim de koymama gibi bi imkanim var yani esim benim istedigim olacak kes sesini demiyo ama her firsatta babasinin adini koyarsa ne kadar çoook mutlu olacagini her firsatta belirtiyo
dedigim gibi bana baski yaptogi icin degil hevesi kursaginda kalmasin diye kabul ederim edersem egerHıımm o zaman eşinle bu konuda çok tartışırsınız gibi geldi bana. İsim önerisinde bulunsanız duydum çok beğendim oğlumuzun adı böyle olsa diye bir isme yansan biten bubiş olabilir
valla hic soylemim burda simdi ama eski ve geleneksel bi isim.İsmi ne acaba k.p'nin
Ahmet , Mehmet, İbrahim , Hüseyin falandır ..valla hic soylemim burda simdi ama eski ve geleneksel bi isim.
benim koymamak icin çok hakli sebeplerim var o da bunun farkinda.itiraz da edemiyo.ama üzülüyo işte.Sen de kocana ‘kocacım bana şu 40bin tl lik pırlanta seti alırsan çok mutlu olucam’ de. Doğum hediyesi olarak. Sanırım ki almayacak. Sen de koymazsın ismini kp in.
Hiç sorma bende kızıma kaynanmin adını koymak zorunda kaldım 2018 vs fark diyor çoğu insan eski kafaYıl olmuş 2018 hala baba ismi koyanlar var. Koymak zorunda değilsiniz.
Ve ayrıca merak ettim bu kadar nefret etmenizin sebebi nedir?
Hadi evlendin bari şu muazzor yaratici hayali gerceklestirmesine araci olmaleş valla hiç sorma evlendik bi kere
Babasının ağzına mıçmasına müsade eden bi koca , emin olun o nankörlüğü de yaparbenim koymamak icin çok hakli sebeplerim var o da bunun farkinda.itiraz da edemiyo.ama üzülüyo işte.
şimdi onu memnun edip yarin esimden bu fedakarligim karsiliginda nankörlük görürsem pisman olurum gibime geliyo
Bana yaptıklarından dolayı nefret ediyorum demişsiniz. Eşiniz karısına kötü davranan bir babanın ismini koymak için niye bu kadar istek duyuyor anlamadım. Ben kendi babamın ismini bile koymam çok sevdiğim halde değil ki kayınpederin ismini koycam hem de bozuk karakterli olduğunu düşündüğüm birinin yani. Zaten en anlamadığım şeylerden biri de neden hep kocanın babasının ismi konuyor kadının babasının ismi seçeneklerde bile olmuyor çoğu zaman çok saçma.
ahahahahahah yemin ederim ben de tam onu dusunuyodum rüyamda gordum falan dicem en sonAhmet , Mehmet, İbrahim , Hüseyin falandır ..
Ya koymayın ismi , hiç içinize sinmiyor , rüyamda gördüm ak sakallı dede şu ismi koydu diyin
valla yapma potansiyeli cok yuksek cunku daha once çok yaptiBabasının ağzına mıçmasına müsade eden bi koca , emin olun o nankörlüğü de yapar
Ya ismin eskisi yenisi olmaz .. aşkla koyarsan o ismi dünyanın en güzel sesi olur dudaklarınızda .. o zaman rüya işi devreye girsinahahahahahah yemin ederim ben de tam onu dusunuyodum rüyamda gordum falan dicem en son
ahmet mehmet mustafa olsa gene iyi.tam dede ismi.ve bence dünyanin en igrenc ismi cunku igreniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?