kayınpederin ismi

defalarca bana ve aileme yalan söyledi dolandirdi özü sözü dogru bi insan degil 40 ipte oynuyo yani ve menfaatci biri
Buna rağmen eşiniz babasının adını mı koymak istiyor? Çok garipmiş. Kusura bakmasın öyle kendi başına isim koyamaz. İkinci ismi de kabul etmiyormuş bak sen. Kendi doğursun o zaman.

Ben kızıma verdirdim mecbur oda öyle eski bir isim ikinci ismi bnim koyduğum isim ama çok pişmanım keşke koydurma küçücük kızımın taşıdığı isimr bak diyorum içimden gelmeden sesleniyorum o yüzden küçük hanımm diye seviyorim

valla benim babam dünya iyisi bi insan.babam diye demiyorum esim de soyluyo bunu senin baban cok iyi benimki tam dalaveraci diye.buna ragmen boyle bi hayali var.sanki koyduktan 1 dakika sonra bile pisman olacakmisim gibi geliyo

dedigim gibi bana baski yaptogi icin degil hevesi kursaginda kalmasin diye kabul ederim edersem eger
Anladım. Sanırım ben olsam ses etmezdim iki isim teklif ederdim. Eşim için düşünüyorum şuan üzülsün istemezdim birde her şeye heves edip kalması kötü. Mesela beni kızımın adı eşimin babannesinin adı küçüklüğünden beri beğenir ve istermiş bende ses etmedim. Ama kötü hoş olmayan bir isim olsaydı ne yapardım bilmiyorum :)

Ben kesinlikle koymam oyle bi adamin ismini cocuguma.esimin de icinde kalacaksa artik yapacak bisey yok.esim mutlu olsun diye cocuga berbat bi isim koymam. yazik yarin demez mi neden koydun bu ismi bana arkadaslarimin ismi cok guzel benimki neden boyle diye?

Buna rağmen eşiniz babasının adını mı koymak istiyor? Çok garipmiş. Kusura bakmasın öyle kendi başına isim koyamaz. İkinci ismi de kabul etmiyormuş bak sen. Kendi doğursun o zaman.
kendisi de diyo benim babam çok yanlis bi insan ama onu kosulsuz sartsiz seviyorum benim agzima da etse sesimi cikarmam yutarim diyo adam buyu yapmis sanki

ben anne baba adina karsiyim aslinda ama bu adam bana bu kadar kötuluk yapmasa belki gene de koyardim ama suan öyle bi tiksinti var ki icimde sanki cocugum bana buyuyunce sen nasil bi annesin diye hesap soracak gibi geliyo.benim tek razi olma nedenim hayatina uzun suredir sahit olmam ve gercekten hayatta istedigi bi cok seyin burnundan gelmesi.şimdi boyle bi buyuk bi hayali var ve bu sefer de ben sebep olmak istemiyorum hayal kirikligina

İsmi de koyarsanız bu da bir ömür sizin hayal kırıklığınız olcak .. eşinizden önce kendinizi düşünün

hamile kadına neler dert ettirilmedi ki bu bişey mi şuan bayram için yatili misafirim var ev dopdolu ve ben 7 aylik hamileyim

hizmet etme geç kenara yönlendir.kimseyle uğraşmayın lütfen.7ay riskli olabilen ay oysaki
ne düşüncesiz insanlar var ya
ben hamileyken 9ay misafir kabul etmedim gerçi sonrada pek kabul etmedim desem yeridir, en son düğünde gördüğüm tiplerle ne konuşacağım alllasen, doğumdan sonra ilk 3gün evimde kaldım, sonra 10 gün annemde diğer 10gün kvde kaldım.25.gün tekrar evime geçtim.
gelecek tüm misafirleride onlardayken arayıp gelin burda bebekde burada diye haberdar edip kabul ettiler.ne hizmet ne bişey yaptım, bebeğim kucağımda dolandım durdum öyle.arada emzirmek için odaya geçtim vs.uzandım vs.zaten lohusayım deliden hallice bir halde birde misafir falan çekilmiyor kimse kusura bakmasın.
çünkü hem annem hem kv bilir ben sevmem pek öyle vıcık vıcık misafir muhabbeti.

O zaman ben ses etme derim ikinci bir isim koyarsın sen öyle seslenirsin. Bence üzme ve üzülme

esim de cok aşırı istiyodu koymadim tek isim ben sectim esim de begendi, pişman değilim

ayni dedesi, dedesi adli baldan tatlı, ayyy huylari da ayni dedesi laflari beni sinir eder. simdi ikinciye koyarim diyo ama koyamaz

nefret ettigin adam bu durumu da kullanip sinir eder seni bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…