- Konu Sahibi annemiolcamben
-
benim de koymama gibi bi imkanim var yani esim benim istedigim olacak kes sesini demiyo ama her firsatta babasinin adini koyarsa ne kadar çoook mutlu olacagini her firsatta belirtiyo
Buna rağmen eşiniz babasının adını mı koymak istiyor? Çok garipmiş. Kusura bakmasın öyle kendi başına isim koyamaz. İkinci ismi de kabul etmiyormuş bak sen. Kendi doğursun o zaman.defalarca bana ve aileme yalan söyledi dolandirdi özü sözü dogru bi insan degil 40 ipte oynuyo yani ve menfaatci biri
valla benim babam dünya iyisi bi insan.babam diye demiyorum esim de soyluyo bunu senin baban cok iyi benimki tam dalaveraci diye.buna ragmen boyle bi hayali var.sanki koyduktan 1 dakika sonra bile pisman olacakmisim gibi geliyobence de çok saçma evet. benim annem bana kayınbabanın adını koy bebeğine dedi. ben de ne alaka neden onun adını koyayım ki, kendi babamı da koymuyorum dedim.
annem onun adını koyman lazım, babanın adını da erkek kardeşinin çocuğuna koyarız dedi.
yani kadınsan evlenince kendi annen bile seni, erkek tarafının malı olarak görüyor. çok üzücü ama maalesef zihniyet bu
Anladım. Sanırım ben olsam ses etmezdim iki isim teklif ederdim. Eşim için düşünüyorum şuan üzülsün istemezdim birde her şeye heves edip kalması kötü. Mesela beni kızımın adı eşimin babannesinin adı küçüklüğünden beri beğenir ve istermiş bende ses etmedim. Ama kötü hoş olmayan bir isim olsaydı ne yapardım bilmiyorum :)dedigim gibi bana baski yaptogi icin degil hevesi kursaginda kalmasin diye kabul ederim edersem eger
hiiiiiiiiiiiiiccccc icime sinmiyo yani hic kendimi resmen zorluyorum bu fikre alistirmaya ama yok olmuyo o adami gorunce sanki seytan goruyorumcocugunuz ortak. yapmaya ortak karar verdiniz. isim de ortak. kocanizin hayalini konu disi birakin.insan nefret ettigi bi ismi cocuguna koyabilir mi?
Ben isimlerin insanin huyuna sekil verdigine inaniyorumdefalarca bana ve aileme yalan söyledi dolandirdi özü sözü dogru bi insan degil 40 ipte oynuyo yani ve menfaatci biri
kendisi de diyo benim babam çok yanlis bi insan ama onu kosulsuz sartsiz seviyorum benim agzima da etse sesimi cikarmam yutarim diyo adam buyu yapmis sankiBuna rağmen eşiniz babasının adını mı koymak istiyor? Çok garipmiş. Kusura bakmasın öyle kendi başına isim koyamaz. İkinci ismi de kabul etmiyormuş bak sen. Kendi doğursun o zaman.
ay lutfen koyma ya sasirdin mi sen. omur billah o isimle anacaksin cocugunu. yani bu ihtimali kafandan gecirmen bile sacma. kendine gel:))))hiiiiiiiiiiiiiccccc icime sinmiyo yani hic kendimi resmen zorluyorum bu fikre alistirmaya ama yok olmuyo o adami gorunce sanki seytan goruyorum
İsmi gerçekten merak ettim... Siracettin felan mı yada Giyasettinahahahahahah yemin ederim ben de tam onu dusunuyodum rüyamda gordum falan dicem en son
ahmet mehmet mustafa olsa gene iyi.tam dede ismi.ve bence dünyanin en igrenc ismi cunku igreniyorum
Çok sıkıntılı yalnız, yarın bir gün size bir şey yapsa yine babasını tutacak.kendisi de diyo benim babam çok yanlis bi insan ama onu kosulsuz sartsiz seviyorum benim agzima da etse sesimi cikarmam yutarim diyo adam buyu yapmis sanki
ben anne baba adina karsiyim aslinda ama bu adam bana bu kadar kötuluk yapmasa belki gene de koyardim ama suan öyle bi tiksinti var ki icimde sanki cocugum bana buyuyunce sen nasil bi annesin diye hesap soracak gibi geliyo.benim tek razi olma nedenim hayatina uzun suredir sahit olmam ve gercekten hayatta istedigi bi cok seyin burnundan gelmesi.şimdi boyle bi buyuk bi hayali var ve bu sefer de ben sebep olmak istemiyorum hayal kirikliginaAnladım. Sanırım ben olsam ses etmezdim iki isim teklif ederdim. Eşim için düşünüyorum şuan üzülsün istemezdim birde her şeye heves edip kalması kötü. Mesela beni kızımın adı eşimin babannesinin adı küçüklüğünden beri beğenir ve istermiş bende ses etmedim. Ama kötü hoş olmayan bir isim olsaydı ne yapardım bilmiyorum :)
Allah korusunnnn onun gibi bi evladim olmasini asla istemem hayatim boyunca gordugum en kararktersiz insan diyebilirimBen isimlerin insanin huyuna sekil verdigine inaniyorum
Boyle bi adamin ismini cocugunuza koymayin
İsmi de koyarsanız bu da bir ömür sizin hayal kırıklığınız olcak .. eşinizden önce kendinizi düşününben anne baba adina karsiyim aslinda ama bu adam bana bu kadar kötuluk yapmasa belki gene de koyardim ama suan öyle bi tiksinti var ki icimde sanki cocugum bana buyuyunce sen nasil bi annesin diye hesap soracak gibi geliyo.benim tek razi olma nedenim hayatina uzun suredir sahit olmam ve gercekten hayatta istedigi bi cok seyin burnundan gelmesi.şimdi boyle bi buyuk bi hayali var ve bu sefer de ben sebep olmak istemiyorum hayal kirikligina
hamile kadına neler dert ettirilmedi ki bu bişey mi şuan bayram için yatili misafirim var ev dopdolu ve ben 7 aylik hamileyim
o kadar fena bi insan ki duygu sömürüsü yapiyo ogluna ve esim de onu uzmemek icin and icmis elinden geleni yapiyo ama adami bi görsen tam firildak benle esimin arkasindan çok guldugune eminimÇok sıkıntılı yalnız, yarın bir gün size bir şey yapsa yine babasını tutacak.
O zaman ben ses etme derim ikinci bir isim koyarsın sen öyle seslenirsin. Bence üzme ve üzülmeben anne baba adina karsiyim aslinda ama bu adam bana bu kadar kötuluk yapmasa belki gene de koyardim ama suan öyle bi tiksinti var ki icimde sanki cocugum bana buyuyunce sen nasil bi annesin diye hesap soracak gibi geliyo.benim tek razi olma nedenim hayatina uzun suredir sahit olmam ve gercekten hayatta istedigi bi cok seyin burnundan gelmesi.şimdi boyle bi buyuk bi hayali var ve bu sefer de ben sebep olmak istemiyorum hayal kirikligina
kizlar kizlar derdime bi çare..bu sefer mevzu bebeğimin ismi
sorun şu ki ben kayınpederimden nefret ediyorum bildigin nefret yani.onu görünce bile sinir katsayım artıyo.elbette bunlar sebepsiz bana yaptiklarindan ve bozuk kararkterinden dolayi bütün saygimi yitirdim görmeye tahammülüm yok.
eşiminse çocukluğundan beri hayali ogluna babasının adini koymak.ama nasıl tutkuyla istiyo var ya gözlerinin içi parlıyo bunu isterken.
eşimi seviyorum ve uzun süredir taniyorum hayatta bi çok hevesi burnundan geldi ve bu kez bi hayalini gerceklestirme imkani var.ama ben kayinpederimden nefret ediyorum asla istemiyorum onun ismini bebegime koymayi.
ne dersiniz kayinpedere olan nefretime tiksintime ragmen eşimin bu çok büyük istegini gerçekleştirmesine müsade edeyim mi yoksa erkekler için ne yapsan boş mu sonra pişman olurmuyum?
hiç gönlüm yok açıkçası ama kocamin gercekten de tanistigimizdan beri boyle saplantili bi hayali var eminim koyarsa cok mutlu olacak ama ben oyle bi nefret ediyorum ki kiyamiyorum bebegime bu kotulugu yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?