kayınpederin ismi

Su hayatta en çok nefret ettiğim şeydir büyüklerin ismini koymak.cok sukur eşimin öyle bir isteği yok sadece şehit olan asker arkadaşına söz vermiş .oğlunuz olursa koyalimmk diye sordu bende ınşallah dedim .şimdide hamileyim ve ınşallah koyarız.
ben de cok sacma bulurum ana baba adini ama cok buyuk konusmustum ben asla koymam diye simdi ikilemde kaliyorum ise bak

Vallahi ben reddetmedim aslında kv ve annemler tarafından akraba eş dost gelecek olduğunda "hiç işim olmaz, ne yapacaklar bana gelip tanımadığım insanlar" dedim bir kez. Sonra kanamam falan oldu zorunlu yatmam lazımdı ilk başlarda öyle söylemişler etrafa heralde pek kimse meyillenmedi gelmeye :KK66:
Ama kv annem görümcem sürekli gelip giderler.onları da misafirden saymam, genelde onlarda sağ olsun misafircilik oynamayı pek sevmez :)
annem gelir kışlık hazırlar yemek yapar, kv mutlaka yemek yapar(içli köfte falan ben beceremiyorum) oğlumla oynar, bazan ütü yapar ama hiç laf söz etmez, elimden alır getir yapıvereyim falan der, görümcemlede zaten kankayız kahve içip çikolata yeriz sohbet muhabbet ederiz.
benim evimdeyken genelde kimse pek oturmaz yani :KK66:

Ama her iki tarafda kocamı "çok sinirli" bilir, bence hiç değil pamuk gibi adam ama dışarıya çok ağır bir duruşu var.sanırım biz kavga falan etmeyelim diye böyleler :) :)
Oysa ben sesimi yükseltsem eşim tamam haklısın der gider uyur cvp bile vermez bana :)
sana şans da gülmüs biraz :D

Valla benim anlamadığım şeylerden biri neden erkeğin annesinin ya da babasının ismi olur da,kadının annesinin babasının ismi olmaz,ben çok sinir oluyorum toplumun bu kafa yapısına

Tanışırken bile biliyormuşsun bu hayali şimdi karşı çıkman olmaz bence ve madem eşinle de iyisin. Sonuçta kp e adıyla seslenmiyorsun bişey olmaz önüne ya da sonuna da bi isim koyarsın olur biter, madem eşinin bi çok hevesi kursağında kaldı bu defa sen üzüm ver mutlu olsun derim ben :KK66:
bilmiyorum ki kafam karisti

nefret ettıgım bırının ısmını asla cocuguma koydurmazdım

bızım sulalenın tek kızı benım kızım hepsının cıfter cıfter oglu var :KK70: ılk torun da erkek kayınpederımın ısmı
benımkı kız olunca kayınvalıdemın gozlerı parladı ama kımse kusura bakmasın taaa bekar zamanımdan berı sevdıgım bır ısmı koydum kızıma esıme bıle sormadım bu olsun ıstıyorum dedım tamam dedı okadar . bu konu tartısmaya bıle acık degıl cocuk ısmı cok onemlı cocukla en cok muhattap olan da annedır annenın ne ıstedıgı herseyden önemlı
yani pisman olacagimdan adim kadar eminim yine de esim icin katlanayim mi buna bilmiyorum.ya da katlanmam gerekiyo mu çok mu elzem bisey bu.ama sunu biliyorum benim ayni sekilde bi hayalim olsa o hayalimi gerceklestirmem konusunda bu kadar hassas olmazdi

@inanna gg doğru söylüyor bence. Bebeğinize kötülük olarak düşünmeyin bunu, sevmeyin ama nefretinizi törpulemeye çalışırsaniz bu bebeğinize iyilik olabilir. Ya nefret ettigim karaktere benzerse çocuklarım diye korkarım ben. Ne kadar istemesekde gen sonuçta, çekebilir. Allah mufaza hoslanmadigin ot hesabı olmasın sonra.
dünyada benzemesini isteyecegim ennn son insan

Yerinizde olsam asla kp imin ismini vermem hatta bu olasılığı bile düşünmem. 1. si çocuğunuza her seslendiğinizde aklınıza ister istemez kp iniz gelecek, belki de çocuğunuza önyargılı davranacaksınız. 2.si memlekette başka isim kalmamış gibi aile büyüklerinin adını koymak bana ters geliyor.

Benim çocuklarımında ikişer ismi var, bir isimlerini ben diğer isimlerini eşim koydu. Tabi ismi koymadan önce birbirimize danıştık sonra da herkese ilan ettik, kimseye fikir dahi sormadık.
bizimkiler illa ismimizi koyun da demiyi benimki erkeklik yapacak illa

Ya yazık günah degil mi? Cocuk büyüyecek yada küçükken her neyse cocuguna bagircak ismiyle yada belki sinirine hakim olamicak cimdircek kolunu.
Babasi rahmetli olcak
Üzülmeyecek mi. Ben aşırı karşıyım bu anne baba isminin verilmesine,esimde karşı. Bizim anlaşmada kiz olursa ben koycam,erkek olursa o koycak.
Tabi kararındwn dönmezse yani anlaşmamızdan. Genelde döner aynı bukalemun gibi.... kayınpederin ismi ne ? Belki güzeldir ismi çift isim koyma ama sakin sakin sakin :KK43:
abdülrezzak :( cocuguma küfür gibi isim koyucam yani anlayacaginiz.gerci vazgectim artik koymaktan..

Ya şu anne baba isimleri artık çocuklara konulmasın lütfen , öğrencim vardı bu sene 6 yaşındaki çocuğun adı Şerafettindi ya ,..
benim babaannem kesinlikle kabul etmemis isminin bana konulmasini.güzel bi isim koyun demiş adimdan cok memnunum.babannemin adi da kötü degil ama helal olsun kadin 23 sene önce boyle ince dusunebilmis

Asla yapmayın bunu eşler gider yerine başkası gelebilir ama çocuk yaşadığınız sürece hayatınızda olacak !
Ahmet Mehmet olsa hadi neyse geçtim adamın düzenbazlığını kötü huyluluğunu Abdülrezzak nedir? Yıl 2018 Berk’ler Berkecan’lar torun sahibi oluyor neredeyse, okul hayatı boyunca dalga geçilecek çocuğunuz bundan tahmin edemeyeceğiniz kadar çok etkilenecek öyle düşünün hamilelikte bile kıymetinizi bilmeyen bir eş için bu fedakarlığı yapmayın lütfen böyle bir babaya ve onun ağzına bakan oğluna ve kayınpederinizin hamile kadının evinde yatıya kalıp bir de hizmet bekleyen gereksiz akrabalarına katlanarak yeterince fedakarlık yapıyorsunuz zaten, şu an parkta bir çocuğa annesi bu isimle seslense kusura bakmayın çok üzülürdüm o çocuk için, güçlü olun dik durun bir çocuk büyütmek hiç kolay değil dünyaya gelince anlarsınız çok pişman olursunuz iş işten geçer
haklısızın kim icin kendimi huzursuz ediyorum kocam benim kadar dusunuyo mu beni.kaldi ki onun da evladi adi ne olursa olsun bagrina basacaktir

sakin ama sakin yapmayin bu hatayi.
kendini dusunmuyorsan dogacak benegini dusun. guzelim masum bebegine o isim yakismaz. kocani memnun edecem diye korpecik bebegini mutsuz etme. ilerle akli erince senden hesap sorar oglun neden bana bu kotulugu yaptin diye.
kayinpederimi tanidikca daha cok nefret eder adindan eminim.o adami gormesini bioe cok istemiyorum huyunu ahlakini almasin diye

Back
X