kayınpederin ismi

nerdeee kendisi calisiyo iste suan misafirle bile ben oturuyorum ev sahibi olarak.misafir de kayinpederim ve onun akrabalari.hic birini de sevmem.
esime bu nasil is ya benim evime misafir cagiriyo ben hamileyim diyorum problem cikarma diyo

babasinin sonsuz kredisi var adam herseyi yapabilir ya mübah.babasi kalkti 2.kariyi aldi esim ona bile tepki gostermedi benim annemin uzerine nasil kuma getirirsin diye

kabul edecek mi diye deniyorum benim babamin adini da ikinci isim m diyorum birnirine oymuyo diyo

Bunlari okudukca inan hamilelikden piskolojin bozuldu da o yüzden esini mutlu etmeye calisiyorsun diye düsünüyorum. Bu ne ya....

kiz sen medyum musun evliya mi :KK70: adamjn adı abdülrezzak :KK70:

Yeminle su an evladina bu eziyeti neden reva gördügünü anlamadim.... Söyle kalk bi elini yüzünü yika kendine gel hemen esine asla de kapansin bu konu. Bi arkadasin dedigi gibi bi isim bul süs falan filan yaptir bebegini o isimle sev konu kapansin

Asla yapmayın bunu eşler gider yerine başkası gelebilir ama çocuk yaşadığınız sürece hayatınızda olacak !
Ahmet Mehmet olsa hadi neyse geçtim adamın düzenbazlığını kötü huyluluğunu Abdülrezzak nedir? Yıl 2018 Berk’ler Berkecan’lar torun sahibi oluyor neredeyse, okul hayatı boyunca dalga geçilecek çocuğunuz bundan tahmin edemeyeceğiniz kadar çok etkilenecek öyle düşünün hamilelikte bile kıymetinizi bilmeyen bir eş için bu fedakarlığı yapmayın lütfen böyle bir babaya ve onun ağzına bakan oğluna ve kayınpederinizin hamile kadının evinde yatıya kalıp bir de hizmet bekleyen gereksiz akrabalarına katlanarak yeterince fedakarlık yapıyorsunuz zaten, şu an parkta bir çocuğa annesi bu isimle seslense kusura bakmayın çok üzülürdüm o çocuk için, güçlü olun dik durun bir çocuk büyütmek hiç kolay değil dünyaya gelince anlarsınız çok pişman olursunuz iş işten geçer

Yıl olmuş 2018 hala baba ismi koyanlar var. Koymak zorunda değilsiniz.
Ve ayrıca merak ettim bu kadar nefret etmenizin sebebi nedir?
Yıl olmuş 2018 demeyin bu ülkeye göre yere göre aileye göre bile değişir
Kimisi 1800 lerde yaşarken kimisi günümüzde kimiside bu insalara göre gelecekte yaşar
Ülkelere göre hesaplarsak
Mesela afganistan pakistan arika gibi ülkeler daha 17000 lerde biz 1800 1900 lerde ise avrupanın bir bölümü 2200 lerde ise japonlar isveç norveç hollanda singapur gibi ülkeler var
Bu neden böyle dersen inan bilmiyorum yediklerimiz içtiklerimizden olabilir:)))))

Yıl olmuş 2018 demeyin bu ülkeye göre yere göre aileye göre bile değişir
Kimisi 1800 lerde yaşarken kimisi günümüzde kimiside bu insalara göre gelecekte yaşar
Ülkelere göre hesaplarsak
Mesela afganistan pakistan arika gibi ülkeler daha 17000 lerde biz 1800 1900 lerde ise avrupanın bir bölümü 2200 lerde ise japonlar isveç norveç hollanda singapur gibi ülkeler var
Bu neden böyle dersen inan bilmiyorum yediklerimiz içtiklerimizden olabilir:)))))
Vallahi ne deseniz haklısınız ya.

eminim cok pisman olucam hic süphem yok bundan.ama esim icin buna katlanip elimi tasin altina koysam buna deger mi bi erkek?
sakin ama sakin yapmayin bu hatayi.
kendini dusunmuyorsan dogacak benegini dusun. guzelim masum bebegine o isim yakismaz. kocani memnun edecem diye korpecik bebegini mutsuz etme. ilerle akli erince senden hesap sorar oglun neden bana bu kotulugu yaptin diye.

Eşin bunları bile bile mi istiyor? Benim eşimde ikinci çocuğumda hastanede öyle bi bomba patlatmıştı ki babası bizim için parmağını kımıldatmadı nikahımıza gelmedi şeytanlıkları yüZünden. Kesinlikle öyle bişey yapsa boşanma sebebi olurdu benim için... ıyyy hatırlamak dahi istemiyorum o gün ki hislerimi kafamdan aşağı kaynar sular dökülmüştü. Sonuçta koyamadı tabiiki bilmiyorum belki birlerine inat orda söyledi. Şimdi tekrar bi oğlum olacak buna da kendi adını vermeyi tutturdu bende vişey demedim önüne Benin istediğim bi ismi koyacağız ikinci İsim eşimin adı olacak sende eşine ben senin adını taşısın diye hayal ettim hep diyip çaktırmadan aklına girebilirsin belki.. kp in adını koymaktansa sevdiğin adamın adını taşısın:KK66:
götü daha bi çıkar evereste canim kalsin :D

İsmi koymazsanız koymayın da ne bu nefret allah aşkına ya?
Bu kadar kötü bir adamsa konuşmayın görüşmeyin.
Tiksiniyorum, iğreniyorum, nefret ediyoeum, çok nefret ediyorum bilmem ne.
Valla ben şiştim burada.
Bunları hissettiğiniz birinin yüzüne nasıl bakıyorsunuz?

İsmi koymazsanız koymayın da ne bu nefret allah aşkına ya?
Bu kadar kötü bir adamsa konuşmayın görüşmeyin.
Tiksiniyorum, iğreniyorum, nefret ediyoeum, çok nefret ediyorum bilmem ne.
Valla ben şiştim burada.
Bunları hissettiğiniz birinin yüzüne nasıl bakıyorsunuz?
şuan evimde ama kocamin babasi sifatiyla evimde benim hicbiseyim olmuyo ve zaten konusmuyorum muhatap olmuyorum o odadaysa onun bulundugu tarafa yuzumu bile cevirmiyorum

ya bırakın artık kocalarınızın hayallerini gerçekleştirmeyi değmez değmez değmez
benim de çok hayalim vardi bi zamanlar ve bunu defalarca dile getirdim belki bi girisimde bulunur diye ama tek yaptigi beni kisitlamak.ben simdi bu ismi koyarsam kendime en büyük kazigi atmis olurum cunku ilk bebegimi de bunlarin ailevi sorunlari yuzunden kaybettim

benim de çok hayalim vardi bi zamanlar ve bunu defalarca dile getirdim belki bi girisimde bulunur diye ama tek yaptigi beni kisitlamak.ben simdi bu ismi koyarsam kendime en büyük kazigi atmis olurum cunku ilk bebegimi de bunlarin ailevi sorunlari yuzunden kaybettim
hiiç canını sıkma bak kafana takıyosun, takma hayali vs diye umursama erkekten bahsediyoruz hangi erkek kadınlar gibi hayallerine heveslerine duygularına sıkı sıkı bağlı ?

Bu geleceği hep çok Saçma buldum .

Eğer eşiniz çok çok istiyorsa 2 isim koyun . Sonuçta insanlar 10 çocuk yapmıyor 1 çocuk yapıyor çok çok 2 neden adına da beklenti içinde olurlar ki

kizlar kizlar derdime bi çare..bu sefer mevzu bebeğimin ismi :KK43:
sorun şu ki ben kayınpederimden nefret ediyorum bildigin nefret yani.onu görünce bile sinir katsayım artıyo.elbette bunlar sebepsiz bana yaptiklarindan ve bozuk kararkterinden dolayi bütün saygimi yitirdim görmeye tahammülüm yok.
eşiminse çocukluğundan beri hayali ogluna babasının adini koymak.ama nasıl tutkuyla istiyo var ya gözlerinin içi parlıyo bunu isterken.
eşimi seviyorum ve uzun süredir taniyorum hayatta bi çok hevesi burnundan geldi ve bu kez bi hayalini gerceklestirme imkani var.ama ben kayinpederimden nefret ediyorum asla istemiyorum onun ismini bebegime koymayi.
ne dersiniz kayinpedere olan nefretime tiksintime ragmen eşimin bu çok büyük istegini gerçekleştirmesine müsade edeyim mi yoksa erkekler için ne yapsan boş mu sonra pişman olurmuyum?
hiç gönlüm yok açıkçası ama kocamin gercekten de tanistigimizdan beri boyle saplantili bi hayali var eminim koyarsa cok mutlu olacak ama ben oyle bi nefret ediyorum ki kiyamiyorum bebegime bu kotulugu yapmaya
B3ncillikten başka birşey değil, babasının ismini koymak hayaliymis, benim babam baş çavuşun merkebimi ?benimde babamın adını koymak hayalim olabilirdi. Üstelik nefret ediyorsunuz, onca yaşanan olaylarda bu adam başka gezegendemi yaşıyordu, çok sinirlendim şuan. Ben çocuğuma isim.koyarken eşimle karar verdim ikimizin istediği bir isim seçtik. Babasının ismi konusunda hev3sli olsaydı bunu aslaaa kabul etmezdim . 9 Ay içimde insan taşıyorum bir zahmet isim koyma önceliği annenin olsun ya bu nedir arkadaş.

Back
X