kayınpederin ismi

benim de koymama gibi bi imkanim var yani esim benim istedigim olacak kes sesini demiyo ama her firsatta babasinin adini koyarsa ne kadar çoook mutlu olacagini her firsatta belirtiyo
Bu kadar kötü karakterli birinin adını koyma esinede bunu söyle ,hicccc kusura bakmasın bir kez dogurucan belki oda sevmediğin kp adımı olsun gereksiz bir istek olmuş eşininki sanki babasını tanımıyor

Hayattaki tek başarısı bu mu olacak yani? Çocuğuna babasının adını koymak?
hayattaki en buyuk hayali bu degil elbette ama bu surecte bunu kullaniyo hayattaki en buyuk hayalim cocukluktan beri hayal ediyorum nolur koyalim diye.babasi bana onca sinsiligi yapmasaydi madem ben herseyi yutup canparçama o adamin adini koyarsam bana da yaziklar olsun

Bu kadar kötü karakterli birinin adını koyma esinede bunu söyle ,hicccc kusura bakmasın bir kez dogurucan belki oda sevmediğin kp adımı olsun gereksiz bir istek olmuş eşininki sanki babasını tanımıyor
esimin babasinin arkasindan neler neler soyluyodu adam degil falan diye simdi bi baba askidir tutturmus

Sövücem artık bu kayinpederlere de isimlerine de heee
yani bence burda bu konuyu tartismak bile utanc verici ya ben yaptim anasini satim ben.ben sevistim ben yaptim Allah da nasip etti oldu cocugum ben besledim onu kanimla her gun bulanti yasadim kustum agrisini sizisini cektim ignesini serumunu kramplarini onun icin butun beslenme uyku duzenimi hayatimi degistirdim dogunca gene ben bakicam ona gene ben sutumle kokumla hayat vericem.kayinpeder de onca serefsizligi yapip bi de kaymagini yicek.yok ya!

Hiç sevmediğin birinin ismini çocuguna vermek..eşin mutlu olacakta peki ya sen..neden böyle bir seyi yapmak zorunda hissediyorsun ki kendini..o çocuk senin..ve istediğin ismi koymakta özgürsün..mutsuz olacaksa eşin olsun ..fedakarlık yapmaya gelmez bu erkek milletine..

hiiç canını sıkma bak kafana takıyosun, takma hayali vs diye umursama erkekten bahsediyoruz hangi erkek kadınlar gibi hayallerine heveslerine duygularına sıkı sıkı bağlı ?
haklisin kendimi bosuna üzüyorum kararli bi sekilde istemedigimi karsisina gecip söylicem.hakli sebeplerim var ve bunlari o da inkar edemiyo

B3ncillikten başka birşey değil, babasının ismini koymak hayaliymis, benim babam baş çavuşun merkebimi ?benimde babamın adını koymak hayalim olabilirdi. Üstelik nefret ediyorsunuz, onca yaşanan olaylarda bu adam başka gezegendemi yaşıyordu, çok sinirlendim şuan. Ben çocuğuma isim.koyarken eşimle karar verdim ikimizin istediği bir isim seçtik. Babasının ismi konusunda hev3sli olsaydı bunu aslaaa kabul etmezdim . 9 Ay içimde insan taşıyorum bir zahmet isim koyma önceliği annenin olsun ya bu nedir arkadaş.
hamileligimde saygi da gormedim ki ben
bi de ödüllendireyim bu insanlari.aklim basima gelince cok pisman olurum bunu biliyorum ve koymicam simdiden tuylerim diken diken oluyo dusununce

yani bence burda bu konuyu tartismak bile utanc verici ya ben yaptim anasini satim ben.ben sevistim ben yaptim Allah da nasip etti oldu cocugum ben besledim onu kanimla her gun bulanti yasadim kustum agrisini sizisini cektim ignesini serumunu kramplarini onun icin butun beslenme uyku duzenimi hayatimi degistirdim dogunca gene ben bakicam ona gene ben sutumle kokumla hayat vericem.kayinpeder de onca serefsizligi yapip bi de kaymagini yicek.yok ya!
Aynen böyle söyle eşine . Onun hayalleri varsa senin de var .herkes kendi çocuğuna isim koysun .bu haklarını kendi çocuklarında kullanmadilarsa da kendi sorunları ..ben koyucam ismi de ,çekil kenara ..

Hiç sevmediğin birinin ismini çocuguna vermek..eşin mutlu olacakta peki ya sen..neden böyle bir seyi yapmak zorunda hissediyorsun ki kendini..o çocuk senin..ve istediğin ismi koymakta özgürsün..mutsuz olacaksa eşin olsun ..fedakarlık yapmaya gelmez bu erkek milletine..
aynen oyle simdiye kadar yaptiklarima nankorlukle karsilik aldim bu da oyle olacak

Aynen böyle söyle eşine . Onun hayalleri varsa senin de var .herkes kendi çocuğuna isim koysun .bu haklarını kendi çocuklarında kullanmadilarsa da kendi sorunları ..ben koyucam ismi de ,çekil kenara ..
ortak kararla baska bi isim olucak valla kusura bakmasin hamile hamile de benimle tartisirsa kendi bilir dönmicem kararimdan sonra bin pisman olacagimi biliyorum cunku

haklısızın kim icin kendimi huzursuz ediyorum kocam benim kadar dusunuyo mu beni.kaldi ki onun da evladi adi ne olursa olsun bagrina basacaktir
Bir eşref zamanında konuyu açıp koyacağınız asıl isme karar verin ki sonra Doğum belgesiyle gidip kimliğe Arezzak yazdırabilir mazallah aile içinde geçsin konu ki kayınpeder de kocanızın bak nasıl koydurdum babamın adını diye hava atacağı kişilerde beklentiye girmesin boşuna hayal kırıklığı yaşamasınlar

Back
X