kayınpederin ismi

Eşin bunları bile bile mi istiyor? Benim eşimde ikinci çocuğumda hastanede öyle bi bomba patlatmıştı ki babası bizim için parmağını kımıldatmadı nikahımıza gelmedi şeytanlıkları yüZünden. Kesinlikle öyle bişey yapsa boşanma sebebi olurdu benim için... ıyyy hatırlamak dahi istemiyorum o gün ki hislerimi kafamdan aşağı kaynar sular dökülmüştü. Sonuçta koyamadı tabiiki bilmiyorum belki birlerine inat orda söyledi. Şimdi tekrar bi oğlum olacak buna da kendi adını vermeyi tutturdu bende vişey demedim önüne Benin istediğim bi ismi koyacağız ikinci İsim eşimin adı olacak sende eşine ben senin adını taşısın diye hayal ettim hep diyip çaktırmadan aklına girebilirsin belki.. kp in adını koymaktansa sevdiğin adamın adını taşısın:KK66:

Yeni moda da kendi ismini koymak sanirim :) Ben pek hoş bulmadim bunu. Hatta epey komik ve sacma gelmisti ilk duydugumda. Unluler yine sacma sapan biseyi baslatmis oldu demistim hatta :KK49: Ama herkesin kendi dusuncesi sevene de saygi duyarim :dondurma:

Bir eşref zamanında konuyu açıp koyacağınız asıl isme karar verin ki sonra Doğum belgesiyle gidip kimliğe Arezzak yazdırabilir mazallah aile içinde geçsin konu ki kayınpeder de kocanızın bak nasıl koydurdum babamın adını diye hava atacağı kişilerde beklentiye girmesin boşuna hayal kırıklığı yaşamasınlar
herkese simdiden hava atiyo bu ismi koyucam diye.cocuk kiz olsun diye dua ediyodum ya isim problemi cikacagini biliyodum

narsistlik bence :)
Ama bise dicem narsistlik degil
Ben esimin gecmisini bilmiyorum
Yani kimle çıkmış kimle flort etmis bilmemne
Ya cocuguma onun ismini koyarsa :@
Ay cok sinirliyim.Ve takıntılı sanırım. Ya da ben bir isim begensem rski sevgilisinin ismi ise bu isim. Kabus :( :( O yüzden kendi ismimi koycam sanirim. Bir de teyzesi var,ismi degisik cok begenmistim onu koyabilirim. Oyle bir kızın hayatında oldugunu sanmiyorum. O isimde yani.

Of gene basladim ben....

kizlar kizlar derdime bi çare..bu sefer mevzu bebeğimin ismi :KK43:
sorun şu ki ben kayınpederimden nefret ediyorum bildigin nefret yani.onu görünce bile sinir katsayım artıyo.elbette bunlar sebepsiz bana yaptiklarindan ve bozuk kararkterinden dolayi bütün saygimi yitirdim görmeye tahammülüm yok.
eşiminse çocukluğundan beri hayali ogluna babasının adini koymak.ama nasıl tutkuyla istiyo var ya gözlerinin içi parlıyo bunu isterken.
eşimi seviyorum ve uzun süredir taniyorum hayatta bi çok hevesi burnundan geldi ve bu kez bi hayalini gerceklestirme imkani var.ama ben kayinpederimden nefret ediyorum asla istemiyorum onun ismini bebegime koymayi.
ne dersiniz kayinpedere olan nefretime tiksintime ragmen eşimin bu çok büyük istegini gerçekleştirmesine müsade edeyim mi yoksa erkekler için ne yapsan boş mu sonra pişman olurmuyum?
hiç gönlüm yok açıkçası ama kocamin gercekten de tanistigimizdan beri boyle saplantili bi hayali var eminim koyarsa cok mutlu olacak ama ben oyle bi nefret ediyorum ki kiyamiyorum bebegime bu kotulugu yapmaya
Ay ne olur ikinci sınıf insan muamelesi yapıyorum sanmayın vereceğim örneklere ama kimse kusura bakmasın da 2018 yılında babanın adı murtaza, abdulkadir, şemsettin gibi bir şeyse sıçarlar öyle arzuya. Babasının ismini koymak için mi çocuk yapmış saçmalık. Gözünün ferini söndürürüm bidaha parlamaz. Oğlandan nefret edersiniz ömür boyu. Diyim ben.

kizlar kizlar derdime bi çare..bu sefer mevzu bebeğimin ismi :KK43:
sorun şu ki ben kayınpederimden nefret ediyorum bildigin nefret yani.onu görünce bile sinir katsayım artıyo.elbette bunlar sebepsiz bana yaptiklarindan ve bozuk kararkterinden dolayi bütün saygimi yitirdim görmeye tahammülüm yok.
eşiminse çocukluğundan beri hayali ogluna babasının adini koymak.ama nasıl tutkuyla istiyo var ya gözlerinin içi parlıyo bunu isterken.
eşimi seviyorum ve uzun süredir taniyorum hayatta bi çok hevesi burnundan geldi ve bu kez bi hayalini gerceklestirme imkani var.ama ben kayinpederimden nefret ediyorum asla istemiyorum onun ismini bebegime koymayi.
ne dersiniz kayinpedere olan nefretime tiksintime ragmen eşimin bu çok büyük istegini gerçekleştirmesine müsade edeyim mi yoksa erkekler için ne yapsan boş mu sonra pişman olurmuyum?
hiç gönlüm yok açıkçası ama kocamin gercekten de tanistigimizdan beri boyle saplantili bi hayali var eminim koyarsa cok mutlu olacak ama ben oyle bi nefret ediyorum ki kiyamiyorum bebegime bu kotulugu yapmaya
Benim bi erkek arkadaşım vardı, neymiş kızına, ölen sevgilisinin ismini koymak en büyük arzusuymuş arabesk totoş. Sonuç olarak ben çözümü anne adaylığından vazgeçmekte bulmuştum ohh sefam olsun.

Ama bise dicem narsistlik degil
Ben esimin gecmisini bilmiyorum
Yani kimle çıkmış kimle flort etmis bilmemne
Ya cocuguma onun ismini koyarsa :mad:
Ay cok sinirliyim.Ve takıntılı sanırım. Ya da ben bir isim begensem rski sevgilisinin ismi ise bu isim. Kabus :KK43: :KK43: O yüzden kendi ismimi koycam sanirim. Bir de teyzesi var,ismi degisik cok begenmistim onu koyabilirim. Oyle bir kızın hayatında oldugunu sanmiyorum. O isimde yani.

Of gene basladim ben....
kız bu kadat takıntılı kiskanc olma kendine zarar senin buldugun isim nasil eski sevgilisinin adi olabilir binlerce isim var bu adam playboy mu :D

Ay ne olur ikinci sınıf insan muamelesi yapıyorum sanmayın vereceğim örneklere ama kimse kusura bakmasın da 2018 yılında babanın adı murtaza, abdulkadir, şemsettin gibi bir şeyse sıçarlar öyle arzuya. Babasının ismini koymak için mi çocuk yapmış saçmalık. Gözünün ferini söndürürüm bidaha parlamaz. Oğlandan nefret edersiniz ömür boyu. Diyim ben.
nefret etmem de hep pisman olurum

Bende kayinbabamin ismini koymak istiyorum allah kismet ederse.. Şimdilik kararimiz bu yonde tabi ortada cocuk yok..

Aksine ben soyledim esime koyariz dimi diye. O istemedi sonra com benimsedi ismini şmdi olmauan cocuklarimizin isimleri hazir daha sonradan tartismayalim diye :)

Siz hic konusmadinizmi daha oncelerden bu konulari.

Benim bi erkek arkadaşım vardı, neymiş kızına, ölen sevgilisinin ismini koymak en büyük arzusuymuş arabesk totoş. Sonuç olarak ben çözümü anne adaylığından vazgeçmekte bulmuştum ohh sefam olsun.
2006-2007 senelerinde internet cafede msn de takılıp ismail yk dinleyen birimiydi eski sevgiliniz :D

Bende kayinbabamin ismini koymak istiyorum allah kismet ederse.. Şimdilik kararimiz bu yonde tabi ortada cocuk yok..

Aksine ben soyledim esime koyariz dimi diye. O istemedi sonra com benimsedi ismini şmdi olmauan cocuklarimizin isimleri hazir daha sonradan tartismayalim diye :)

Siz hic konusmadinizmi daha oncelerden bu konulari.
valla konusmadik hic.sizinki sizi kendinden nefret ettirmemis demek ki

valla konusmadik hic.sizinki sizi kendinden nefret ettirmemis demek ki

Evet oyle cok severm kendisini kaynanamin adini kiy deseler sevmeme ragmen koymam.

Sizde ismi benimseyemediyseniz kulagina okunan ezanda kayinbabanizin adini soylemeye ikna edin gobek adi gbi dusunun. Ilk cocugunuz sanirim. 9 ay karninizda tasiyorsunuz istediginiz ismi koymak hakkiniz.

Evet oyle cok severm kendisini kaynanamin adini kiy deseler sevmeme ragmen koymam.

Sizde ismi benimseyemediyseniz kulagina okunan ezanda kayinbabanizin adini soylemeye ikna edin gobek adi gbi dusunun. Ilk cocugunuz sanirim. 9 ay karninizda tasiyorsunuz istediginiz ismi koymak hakkiniz.
evet ilk çocugum hic benimseyemedim

Back
X