- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.186
- 88
- Konu Sahibi Redpanda11
-
Bunun zorluğunun farkındayım, tecrübeli olarak tavsiyeleriniz nelerdir? Asıl merak ettiğim konu bu.Ev üstünde ev olmaz
Eşimin hem acısını hem de annesine düşkünlüğünü bildiğim için istersen gelirken anneni de getir dedim
Önce düşünüp sonra böyle bir teklif yapsaymışsınız eşinize.Şimdi R vites yapamazsınız artık.Ev üstüne ev olmaz.Ancak arkadaşlarım emin misin, kv ile yaşayabilecek misin gibi olumsuz konuşunca acaba yanlış mı yaptım diye de istemsiz düşündüm.
Eltimin lafına güvenmiyorum çünkü istemediğini zaten biliyorum. Ben şu an hiç bir konuya yorum yapmıyorum. Eşim uzakta olduğu için yanlış da anlaşılabilirim. Görümcem mi almak istiyor ok, evinde mi kalmak istiyor ok modundayım. KB’nin yaşadığı şehir çok küçük bir şehir, yardımcı kadın bulabileceklerini zannetmem. Zaten kv de istemez. Zaten kadın evinden ayrılmak da istemiyorTabiki de hata etmişsiniz, şehrinize gelirse illaki bir süre sonra iş 2 ay sizde 2 ay eltinizde 2 ay görümcenize döner. Kibar bir dille alıştıra alıştıra eşinize kvnin kendi evinde ve şehrinde kalmasını, yanına bir yardımcı abla tutmanız gerektiğini, görümcenizin ekseriyetle daha cok ilgilenmesi gerektiğini salık verin. Eltinizin bizde kalsın lafına da güvenmeyin ihale aniden bir bakmışsınız size kalmış. Görümce ben götürmek istiyorum diyorsa yorum dahi yapmayın. Bırakın götürsün.
Açıkcası eşime güvendiğim için böyle bir teklifte hemen bulunabildim. Zorlandığımı gördüğü an annesiyle de konuşur, kardeşleriyle de konuşur. Tepkisini gösterebilecek biri.iyi niyetinizi tebrik ederim gerçekten.
evet beraber yaşamak zor olabilir
ama deneyip size zor gelirse bunu eşinizle paylaşsanız bir başka çözüm yolu bulamaz mısınız?
yani o durumda dönem dönem birinizde gelip kalsa mesela olmaz mı?
3 ay birinde,3 ay birinde gibi.
kvnizin durumu tam olarak ne?
eli ayağı tutuyor mu,zorluğu var mı bunlar da önemli.
hem okuma yazma yok demişsiniz,böyle birini evde çocukla yalnız bırakmak da da sakınccalı olabilir
eve gelen giden,komşu vs durumunda mazallah teyze okuma yazma bilmediği için sakıncalı durumlar oluşabilir
o zaman çok iyiymiş şartlarAçıkcası eşime güvendiğim için böyle bir teklifte hemen bulunabildim. Zorlandığımı gördüğü an annesiyle de konuşur, kardeşleriyle de konuşur. Tepkisini gösterebilecek biri.
Kv çok şükür yaşından kaynaklı ufak tefek rahatsızlıkları dışında herhangi bir rahatsızlığı yok. Okuma yazması yok ama öyle evimize yabancıları alacak bir kadın değil aklı başında biri.komşuluk ilişkilerinin olmadığı bir yerde yaşadığım için rahatım biraz. Sadece bu zamana kadar her şeyi kp ile yaptığı için kendisi gidip bir fatura bile yatıramaz. Ben yarım gün çalıştığım için kv max 5 saat yalnız kalır çocukla. Zaten çocuk konusunda takıntılı biri olduğum için istediğim gibi olmazsa o olsa bile yine bakımevine veririm çocuğu.
Aslında şu an kv nin tam olarak ne olacağı belli değil ama tüm kv ile yaşayanlar hep mi bir problem yaşadılar, hiç mi iyi tarafı yok
Düşünerek bu teklifi yaptım zaten. Teklifim hala da geçerli. Herhangi bir şey için telaşa girmedim. Bizler devlet memuruyuz, acımızı yaşayacak uzun sürelerimiz yok, 7 gün içinde hem acınızı yaşayın hem de işlerinizi halledin diyor devlet.Önce düşünüp sonra böyle bir teklif yapsaymışsınız eşinize.Şimdi R vites yapamazsınız artık.Ev üstüne ev olmaz.
Evet ayrıca bu okuduğum ikinci konu dünden beri daha eşler cenaze evindeyken gelinlerin telaşa girmesi.Bir durun. Acılarını yaşasınlar,ölenlerin toprakları soğusun.
Kararlar sonra verilir nasılsa.Eşiniz en büyük oğlu ve annesine düşkünse getirmek istese zaten size sormaz getirir bin bir türlü bahaneyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?