kayınpederiyle sorun yaşayan yokmu yardım edin

aysun41

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
117
0
16
35
Kocaeli
ben 2 senelik evliyim.kaynanam yok ama eşim ,eşimin babası,babasının da babasıyla yaşıyoruz.önceleri benim altan almamla sorun olmuyodu fakat artık dayanamıyorum.eşimin dedesi varla yok arası bişe onun zararı yok gün içinde hep yatar çünkü yaşlı sadece tuvalete ve yemeğe kalkar.fakat kayınpederim çalışmayan pis tembel sorumsuz ve düşüncesizin teki.eşim ise elinden geldiği kadar bana anlayışlı sevecen ev işlerinde de arasıra yardımcı oluyor.kayınpederimle sorunum aşırı pis olması evliliğimin ilk zamanları ayıptır sölemesi donşlarını bile ben toplardım odasından sora yüzüne karşı ki,rli eşyalarını kirliye atmasını yoksa bidaha yıkamıcagımı söledim ama hala çoraplar eşimin annesi kaçmış adama dayanamamış haklı da yani daha sonra başkasıyla ama oda kaçmış.özellikle tuvalet işi sinirimi bozuyor çisini yaparken saga sola taşırıyor yerde klozetin dışında damlalar oluyo ve koku yapıyor.eşimle konuşuyoruz uyar babanı diorum o da haklı ufacık bi konuşmaya başlasa darılıyo beni istemiyosunuz demeye alınganlıklar yapmaya başlıyo bir kere de ben konuştum güzellikle baba yediğin yemek tabakları odanda bırakma koku yapıyo su bardaklarını toplamasam odasında birikiyor.ve üstelik şuan hamileyim aşırı kokulara karşı hassasım. dayanamıyorum.bana yardımcı olman lazım diorum baba kendi işini bana yük etme dede var zaten diorum birde gebeliğim zor geçiyor iğnelerle fitillerle çünkü 1 düşüğüm var .ya daha nası anlatayım gözümün önünde burnunun bokunu alıyo güya çaktımıyo yere atıyor söledigimde de pis pis gülüyor tamam dior 2 3 gün sora tekrar yapıyor.ilerde çocuk olunca napıcaz hiç bilmiyorum.evimiz 4 odalı her temizliğine yetişemiyorum temizlikçi almaya karar verdik eşimle ayda yada 2 ayda falan temizlikçi alaalım dedik.şimdi ben biraz pimpirikli birisiyim hamile kalmadan gün aşırı tuvalet yıkıyan mutfak temizlemekten oturamayan biriydim şimdi yetişemiyorum .eşim tek erkek birde görümcem var arada bir o yanına alsa en azından hamileyken die düşündük ama görümcemin kocası da pek oralı değil olmaz da yani .gerçi bu konuyu onlara sölemedik ama eşimle konuştuk kayınpederim yapamazmış orda eşim öle sölüyor yani biraz babasına düşkünama sinirlenince kendime ediyorum ben bunu kayınpederime nasıl anlatabilirim başka

canım öncelikle allah yardıncınız olsun. valla diyecek bi söz bulamadım ama yani bu işi anca eşiniz çözebilir siz gereken şeyleri söylemişsiniz. birazda eşinizi devreye sokun. sakin olun bebeğinizi düşünün. inş. herşey yoluna girer. allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Keşke altlı üstlü oturup en olmadı yemekten yemeğe biraraya gelseydiniz. Kayınpederin dedesi bile sizin evde kendi kızı bakmazken gelin olarak sana tabii zor gelir.

Keşke en baştan altlı üstlü ev diye düşünseydiniz aynı evde bukadar adam bi'kadın sen zor yani hangi birine yeticeksin bi'de hamilesin. Yarın o çocuk o yerlerde emekleyecek bulduğunu ağzına götürücek

eşim konuşmuyor hatta görümcem de söledi eşime sen konuş bu konuları die ama biraz kayınpederim evi terkeder gider die birde biraz pısırık galiba benim eşim bu konuda sagolun dualarınız için

aynen hatta bu konuyu tam bu konuyu bu akşam eşime anlattım bu bebek benim olduğu kadar seninde dedim emekleyecek dedim en azında şu tuvalet işini hallet diyorum çocuğun tuvalete ne işi var diyor anlamıyor ah ahki aslında işine gelmiyor kayınpederimin çünkü maşalah zamparalığa tembelliği yok.

Son düzenleme:
zor canım ya sen anlatınca bi arkadaşım geldi aklıma
onunda kp ri üzümü alıp yastığının altına koyuyormuş orda eziliyor leş gibi oluyor diyordu
oda bıkmıştı küfür falan ediyormuş
ve şu an karşıda oturan bi komşunun kp ride aynı küfür ediyormuş
dışarda bulduğu ne varsa eve getiriyormuş kapak çivi poşet pet şişe
kadın dayanamadı 80 yaşlarındaki adamlar anlamıyorlar ki
tek çözüm dönüşümlü olarak görümcenle ortak bakılması
insan yükü ağır geliyor canım cevremde cok fazlaca var

benim kp de dışardan çişini yapıyor üstelik özde değil kp rim
hemen geri giriyorum içeriye ellerini bile yıkamadan geziyor bahce içinde olduğu için wc
zor canım çok zor

eşim konuşmuyor hatta görümcem de söledi eşime sen konuş bu konuları die ama biraz kayınpederim evi terkeder gider die birde biraz pısırık galiba benim eşim bu konuda sagolun dualarınız için

Yahu nasıl konuşmuyo bırak eşin baksın ozaman babasına senin iyi niyetini bi'nevi suistimal ediyolar. Tamam eşinin babası ama taa dedeye kadar da senin görevin değil yani tuvaletini, burnunun pisliğini temizlemek.

Kendi kız kardeşine kıyamıyo orda olmazmış da sen de bi'yerde el kızısın.

Diret bence bi'çözüm bulsun eşin bu yaşında bu kadar yük sana da yazık değil mi biraz yardımcı olacaklar alttarafı.. Kayınpederin gitse nereye gidecek?

Çok bi'şey istemiyosun ki azcık dikkat etse edemez mi sanki sanki yatalak adam, tuvalette hedefe yapacak tuvaletini, burnunun pisliğini yere atması falan sırf pis olmasından zaten

Canım Allah yardımcın olsun.Benim kv rahmetli kp yanımda evlerimiz yanyana ama kaynanadan farksız herşeye karışır yemeği bile nasıl yapacağımı söyler.Bende bildiğim gibi yapacam derim susar.bir yere mi gidecez adı artık gidin geç oluyor der.hurda ne varsa biriktirir.Benim eşimde senin eşin gibi susar kırmak istemez bende kırmak istemiyorum ama sabır da bir yere kadar 5 yıllık evliyim ilk 1 seneden sonra ağız münakaşamız çok oluyordu.Hemen ben gidiyorum derdi bende sen çocukmusun birşey olsa hemen gidiyorum diyorsun dedim şimdi demiyor öyle şimdi ise pek karışmaz ama bazen yine dayanamıyor karışıyor huy işte can çıkar huy çıkmaz ama iyi yönleri de var.Sabır diyorum imtihan diyorum susuyorum.Allah evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.Bence görümcenizle konuşun hamileliğinizden dolayı 1 ay sizde 1 ay onda kalması için görüşün umarım bir orta yol bulunur.Dedenin de başka evladı yokmu varsa biraz da onlar da kalsa iyi olur.

Allah sabır ve kolaylık versin.. çocuğunuz olunca bir bebek, iki de yaşlıya bakmak çok zor, (gerçi sevabı size yeter ama) kayınpederinizin de maaşı vs varsa keşke yatılı bir bakıcı tutabilseniz..

inanilmaz igrendim.sizin oz babaniz degil bir sey degil adamin tum pisligini neden toplayacaksiniz ki kendi kizi neden yapmiyormus.esiniz de babamin kalbi kirilmasin diye birsey soylemiyor ama hamile esinin pislik temizlemesine izin veriyor.bence konusun donusumlu bakin ablasiyla.(ki bence bakmayin bile)adam cok mu yasli kendi basina yasamiyor?

benim kayınpederim genç ve dinç maşallah 60 yaqşında ama küfürü

yok Allahtan ona hiç ama hiç katlanılmazdı büyük konuşmamak lazım tabi.kayınpederime söle cevap bile vermez yada gülerek pişkinlikle bakar yüzüne bön bön .ama yapıcagını 3 gün 5 gün sonra gene yapar

maalesef duyduğunuzda iğrendiniz dime be hep yaşıyorum bunu midem kalkıyor onunla yemek yememe çalışıyorum hatta yani.bıktım çıkış yolumuz da yok ayrı evde yaşıyamaz çünkü o kadar sorumsuz ki düşünün iki kadın da kaçmış artık.maaşı yok emekliliği yok kendi babasının parasını ve eşimiden istiyor utanması da yok öle alışmış görümcem de hiç oralı olmaz hatta hamile kalmadan bu sorunları konuşurduk söleyin derdi.am hamile kalınca alır yanına biraz sonuçta yigeni onunda die düşünmüştüm o bile boş çıktı oralı bile olmuyo çünkü o da ondan beter tembel.

bu konuyu çözecek olan siz değil eşiniz artık eşinizle ciddi bir konuşma yapmanın zamanı gelmiş belliki her seferinde geçiştirmiş sizi kavga etmeden doğru cümleleri seçerek eşinize bu konuya çözüm bulmasını yoksa sizin kendinizce bir çözüm bulmak zorunda kalacağınızı söyleyin ama kararlılığınızı belli edin hatta gerekirse eşinize bile tavır alın kimse bunlara katlanmak zorunda değil yanınızda yaşayan sizin babanız ve dedeniz olsaydı eşiniz bu kadar sabredermiydi acaba

kusura bakma sizde mi kayınpederinizle yaşıyonuz anlayamdınm ayrıca kp dediğiniz nedir çözemedim yok ellerini yıkıyo su sesini duyuyorum kendi temizliğine düşkün diorumya 2 sevgilisi var zampara yani.sadece eve pis.özellikle de UNUTUYORUM DİYOR onu orda bırakma klozet kapgını indir bardaklaronı odanda toplama çorablarını yatgının altına atma dedgimde bende temelli olarak ayrılmayı düşünmüyorum sadece bununla nasıl başa çıkabilirim nası düzeltebilirim kırmadan üzmeden sonuçta yaşlı diorum ama dayanılmıcak zamanlara geliyorum yani.

yazmıştım emekliliği yok çalışmayı sevmediği için maaşı bile yok çocuk gibi bizden ister para utanmadan pişkin pişkin gülerek .şimdilik dedenin parasını yiyo ama dede de zaten 98 yaşında bakalım ölünce ne yicek.sizin ayrı ev olması güzelmiş bizim bir ayrı olsaa sorun olmaz ayda bir yada 2 temizlerim ama hergün tabağını kaldırmak çorabını kaldırmak onun yaptığı çisi silicem ki ben yapabileyim o derece yani .çok kötü durumdayım eşim se bu konularda pısırık sessiz kalmayı yada onun tercih eder. evde olduğu sürece3 eşim kalkar temizler pisliklerini ama o da işe gidiyor yorğun geliyor elinden geleni yapıyor ama konuşmuyor arada kaldım napıcam.bıktım artıkkkkkkkkkkk bağırmak istiyorum bazen günlerce yaptıklarını toplamıyorum ev aynı çöp ev odası da ahır gibi kokuyo am bak toplamdım böle oldu diorum kpederime bişe yokki temiz işte diyor alışmış adam.

Eşinize çok kızdım.
Bu nasıl bir sorumsuzluk..
Babasının böyle pis olduğunu bile bile hamile bir bayana hangi hakla bunu reva görüyor?
Babası kendi bakımını yapabildiği müddetçe sizin bakmanıza gerek yok.
Kalp kırmayacağım diye uğraşırken kendinizi yemekten öteye gitmez bu iş..
sert olup tavır koymadığınız müddetçe bunları çekmeye devam edersiniz.
Eşinizle ciddi bir şekilde konuşacaksınız ve ya bir yol bulmasını ya da sizin artık farklı şeyler düşünmeye başladığınızı belli edeceksiniz.
Bu böyle gitmez..
Babası küsüp gider diye korkan adam hamile eşim küsüp gider diye hiç korkmuyor mu?
Eğer korkmuyorsa korkutmanın ve göz dağı vermenin zamanı gelmiş demektir..
Pisliğini temizlemekten acizlik gösterip, uyarıldığı için küsüp gidecekse gitsin,
Öyle bir adamın kalmasında yarar yok zaten.

haklısınız doru konuşması lazım işte pısırık biraz.ciddi cidi konuştuk eşimle bu konuşyu eşimde bırak yapma temizleme evi toplama odasını ben gelince işten toplarım temizlerim tuvaleti diyo bende sen gelene kadar bebek dolaşacak ben tuvalete gircem mikrop kapacam diorum anlamıyoooooooor işte darıldım günlerce konuşmadım sonra k.perdime de eviin pisliğini temizlemekten bıktım o yüzden küsüşüz dedim ve cevabı gülerek ev temiz işte diyor.dicemki neler neler yapmadımki daha anlatmadıklarımda var görümcemle konuştuk bi ara o gelip yardım etti ama onun da iki çoçuguı bak biyerden topluyo biyerden dagılıyo çünkü o da pis unutmam yazın kızı karpuzu koltuğun üstünde yiyip çekirdeklerine basınca oturunca rahatsız oldum ve dedimki ben toplarım temizlerim sagol diyip kendi evine yolladımyani onunda yararından çok zararı vardı.biliyorum .eşimden iş çıkmaz bana bana ben nasıl düzeltebilirim k.pederimi şimdilik kirli tabaklarınını kokana kadar yatağının üstüne diziyorumyani kaldırmıyorum böle şeyler başka onu bıktırmam lazım ki temiz tutsun odasını tuvaleti

Okurken bile midem bulandı.
Çok kötü durumunuz hakikaten.
Ama kızı ve oğlu halledecek sorunu.
Onlar da alışmışmıdırlar nedir pis yaşamaya.
O evde bebek büyütmek çok zor hakikaten.
Ne biçim iş bu.
Adamın sorumsuzluğu, pisliği, çirkinliği.
Bunların bedelini siz ödüyorsunuz.
Ama pis adam hala rahat keyfinde yaşıyor.

eşine deli divane kör kütük yaka paça aşıksın sanırım yoksa başka türlü çekilir dert değil cennetliksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…