60 yaşında ama maşallah dinç gezer tozar parfüm kullanır o derece yani.ama pes edecek alışacak yada çocuk gibi egiticem onu.yada küsüp ne hali varsa görecek
ben 2 senelik evliyim.kaynanam yok ama eşim ,eşimin babası,babasının da babasıyla yaşıyoruz.önceleri benim altan almamla sorun olmuyodu fakat artık dayanamıyorum.eşimin dedesi varla yok arası bişe onun zararı yok gün içinde hep yatar çünkü yaşlı sadece tuvalete ve yemeğe kalkar.fakat kayınpederim çalışmayan pis tembel sorumsuz ve düşüncesizin teki.eşim ise elinden geldiği kadar bana anlayışlı sevecen ev işlerinde de arasıra yardımcı oluyor.kayınpederimle sorunum aşırı pis olması evliliğimin ilk zamanları ayıptır sölemesi donşlarını bile ben toplardım odasından sora yüzüne karşı ki,rli eşyalarını kirliye atmasını yoksa bidaha yıkamıcagımı söledim ama hala çoraplar eşimin annesi kaçmış adama dayanamamış haklı da yani daha sonra başkasıyla ama oda kaçmış.özellikle tuvalet işi sinirimi bozuyor çisini yaparken saga sola taşırıyor yerde klozetin dışında damlalar oluyo ve koku yapıyor.eşimle konuşuyoruz uyar babanı diorum o da haklı ufacık bi konuşmaya başlasa darılıyo beni istemiyosunuz demeye alınganlıklar yapmaya başlıyo bir kere de ben konuştum güzellikle baba yediğin yemek tabakları odanda bırakma koku yapıyo su bardaklarını toplamasam odasında birikiyor.ve üstelik şuan hamileyim aşırı kokulara karşı hassasım. dayanamıyorum.bana yardımcı olman lazım diorum baba kendi işini bana yük etme dede var zaten diorum birde gebeliğim zor geçiyor iğnelerle fitillerle çünkü 1 düşüğüm var .ya daha nası anlatayım gözümün önünde burnunun bokunu alıyo güya çaktımıyo yere atıyor söledigimde de pis pis gülüyor tamam dior 2 3 gün sora tekrar yapıyor.ilerde çocuk olunca napıcaz hiç bilmiyorum.evimiz 4 odalı her temizliğine yetişemiyorum temizlikçi almaya karar verdik eşimle ayda yada 2 ayda falan temizlikçi alaalım dedik.şimdi ben biraz pimpirikli birisiyim hamile kalmadan gün aşırı tuvalet yıkıyan mutfak temizlemekten oturamayan biriydim şimdi yetişemiyorum .eşim tek erkek birde görümcem var arada bir o yanına alsa en azından hamileyken die düşündük ama görümcemin kocası da pek oralı değil olmaz da yani .gerçi bu konuyu onlara sölemedik ama eşimle konuştuk kayınpederim yapamazmış orda eşim öle sölüyor yani biraz babasına düşkünama sinirlenince kendime ediyorum ben bunu kayınpederime nasıl anlatabilirim başka
sagol canım dün akşama kadar müsaade dedim konuş yoksa konuşucam dedim konuşmadı bende ikiside varken açtım konuyu tam o sırada da zaten duştan çıkmış affedersin küvette bırakmış kıllarını onları topla pislik istemiyorum oğlun konuşamıyor seninle darılıcaksın die ama ben de yeter artık ama kaç gün sürer bilmem ama 3 gün yada 5 gün sürsün tekrarlarsa ben de tekrarlıcam bencede blöf yapıyo çünkü ne maaşı var ne bişeyi gerçi gitmesin de istemem ama sadece alışıcak temizliğe eşimde benden yana oldu ama k.pederimle ben kötü oldum istemezdim böle olsun ama mecburum .olursa olsun daha beteri napıyım ya alışıcak ya alışıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?