kayınpederiyle sorun yaşayan yokmu yardım edin

Ayy böyle kayınpeder nasıl çekilir yahu. Evde bakılıyorum deyip özen göstermesi gerekirken daha çok dağıtıyor bardaklar, çoraplar diğerlerini ağzıma bile alamam zaten. Kocanız neden konuşmuyor bak bu kız hamile biraz düzenli ol temizliğe dikkat et diye. Söyle söyle anlamıyor mu koskoca adam yahuu insan utanır gelininden kızı olsan hadi neysee. Kızı da bakmıyormuş zaten. Ben kayınpederime bakarım ama kayınpeder temizdir çok kaynanam kalkamıyor pek iş yapamıyor kadın geliyor haftada 3 kere yemek yapıyor evi temizliyor inanın kadın yokken gerçi olsa kp, kaynanamın ilaçlarıı veriri, yemeğimi ısıtır, kahvaltısını hazırlar, kahve yapar, elinden gelenn makarna vs. gibi yemekleri yapar yani hem kendin hem karısına misler gibi bakar. Geçen gittik elleriyle kestane pişirdi bana yedik. Ben o adama nasıl bakmam kendi babamdan çok çok fazla emek vermiştir bana başımın üstünde taşırım ama bu adamın gerçekten acıması yok.

evlenirken birlikte yaşayacağınızdan haberiniz var mıydı? siz yokken nasıl kendilerine bakıyorlarmış ki?

EVLENİRKEN BERABER OTURUCAGIMIZDANhaberim vardı hata ilk 3 ay görümcemde bizle otuuryodu kocasıyla boşanmak üzereydi ve 2 çocuğu falan sonra onlar gitti ama ama haberim vardı ama gelin var evde öle pis olmaz die düşünmüştüm.

Evde iki kayınpeder ve siz

Eşiniz bunu size nasıl yapabilir?

aynen öle çok seviyorum kpederimi bütün pisliğine rağmen seviyorum ben biraz kıyımsız insanım.bazen yaşlı diyip geçiştiriyorum ben temizlerim temizlikçi çağırırım diyorum ama bazen dayanılmıyor.eşimde bana düşkün eve gelir işten yemek yapar yorgunsam toplar falan sofrayı kurar kaldırır. ama bazen işin işinden çıkamıyorum.konuştum eşimle
ya görümcemde kalsın biraz ya temiz olsun düzenli olsun söle diyorum yok.darılıp gidermiş.2 karı kaçmış.3 karı ben olucam die korkuyorum bazen.

Bunu eşinize de söylediniz mi?

eşiniz işe gidince tüm gün 2 yaşlı erkekle başbaşa ve onların peşindesiniz.

ve yeni evlisiniz.

ne diyeyim helal olsun mu sabır taşı mı :44:

sölemezmiyim bile bile geldin diyor yine konuşmuyor babasıyla darılır babam diyor nası ikna ederim konuşmasına çıkış yolum yok bilemiyorum aslında küçük sorunmuş gibi duruyo belki ona ama ben hamileyim kokuya dayanımyorum ilerde bebekde olcak nasıl yetişicem bu pisliğin içinde napıcam bilmiyorum

bile bile geldin ne demek yaa, eşin seni karşısına alıp benim babam günlerce odasında yemek tabağı biriktirir burnunu karıştırır pisliğini oraya buraya atar tuvalet alışkanlığı budur budur diye anlattı mı neyi biliyomuşsun

evet işe eşim gidince dedesiyle başbaşayım 98 yaşında tek başına yürüyemez. kpederimde hava eger soğuksa bütün gün evde sıcaksa akşmlar hava kararınca evde olur nezaman gelip gitçegi belli olmaz ama

evlenirken kavak yelleri başınızdaydı sanırım ..

tamam sevabı vs. ayrı ona birşey diyemez kimse ama sence değer mi ?

afedersin ama balayı ve cicim aylarını bile 2büyük baba ile geçirmek seni hiç mi ürkütmedi_?
bir tek siz mi vardınız?
neye dayanarak kabul ettiniz anlamadım.

Son düzenleme:
kuzenimin eşide bilerek kayınpederle bir oturmayı kabul etti ama şimdi adama afedersiniz hayvan gibi davranıyor konuşmuyor azarlıyor baştan kabul etmeyecektin üstelik 2 tane yaşlı adama bakmayı göze alarak gelmişsin o eve bence şikayet etmemen lazım...
insan yeri geliyor kendi anne ve babasına dayanamıyor...

evet bilerek geldi fakat pisliğinin bu derece olduğunu bilmiyodum ayrıca başına gelmiyen bilemez.ve insan kendi anası babası olsa bagırı çağırır 1o dk sora can ciğer sarılırlar fakat kpederime babacım birazdaha düzenli ol gebeyim kokulara hassasım desemde adam alınıyor ve beni istemiyosunuz diyip kolayına kaçıyor yada unuttum diyor.fakat 2 sevgili yapmasını yada üstüne başına tertipli olmayı unutmuyor yıkanmayan elbiselerin sormayı unutmuyor anlatabildim mi. şimdi şikate etmek değil çare aramak kırmadan üzmeden orta yolu bulmak arada olan eşime oluyor bunu da biliyorum ama ben değil bir başkasıda temiz olmak istemek yada düzenli olmak istemek ayıp değil saygısızlık da değil bildiğim kadarıyla

Bu streslerin sonunda hastalık çıkıyor..
Yaşlı bakmak çok zor..
Annemle 20 yıl boyunca babaanneme baktık..
Hiiiiiiç kolay değil. Çok zor..
Bir yol bul, kendini bu sıkıntıdan kurtar..

Son düzenleme:
az aldı nası kurtulacağımı bilmiyorum ama ya o düzelicek tertipli temiz olucak yada beni bulamıcaklar.ve dün akşam eimin yanında aynı konuyu açtım söze babacım ben hamileyim şuan odanda 3 4 tane tabak su bardakları soda şişeleri var onları makinaya koy kendini bana yük etme .tuvaleti de söyleyim eşimin söleyecegi yok darılıcaksın diye işerken dışarya yapma ben öle bişe yapmam dio
gel göstereyim dedim üstüne başına nasıl dikkat ediyosun yıkandın temizlendin kıllarını küvette bırakmışın bırakma lütfen dedim
beni istemiyosunuz başladı laflara eşimde devreye girdi baba yanlış anlıyosun sadece kız temiz olmanı istiyo diyince ben gidicem istemiyosunuz diyip işin kolayına kaçıyor unutma kadınlarla buluşma giderken parfüm sıkmayı bile unutmayan sen bunları ıunutmayacaksın dedim eşim de destekledi beni . ama eminim 3 5 gün sonra yine aynı olcak ama fena kavga ettik yani

hayır başım yerindeydi k.pederim bana karşı terbiyesizliği olmadı oyüzden ürkütmedi ürkütmezde.sessiz sakin bi adam sadece eve karşı pis.yani temizleyen var diyor.eşim çok merhametli bi insan 3 yıl önce olsa yine kabul ederdim ben sadece bu adamı nasıl temizliğe alıştırabilirim bunu kaygısındayım

Valla olacak iş değil aman babası kırılmasın ama karısı hamile haliyle sidik temizlesin şahane valla.Çok sevdiğim bir söz vardır BİR CİNNET HERŞEYİ ÇÖZER BAZEN :) anladın sen onu

Adam 60 yaşındaymış. Bu saatten sonra ne yapsanız değişmez. 2 yaşlı kayınpederle beraber oturmayı kabul edecek kadar aşıkmışsın ve pişman da değilsin. E o zaman sana kolay gelsin. Elimizden bir şey gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…