• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinperder konusunda haksız mıyım?

Biranolsun

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2021
121
42
18
36
Konum kayınpederimle alakalı kızlar kısaca derdimi anlayabilmeniz için ozet geceyim 8 senelik evliyim bn 2cocugum var yazları fındık için yardıma köye geliyorum su anda da köydeyim kayınpederim maddi olarak evlinirkende 8sene içinde zerre yardımda bulunmamıştı bu senede gene aynısı oluyor findigi oluyor allah daha çok bereket versin ama biz maddi acıdan zorluk çekerken hep başka masraflar çıkarıyor her sene köye gelmemi istiyor böyle olunca soğuyorum herşeyden ne oğlunu ne torunlarini düşünmüyor şuan zoraki kalıyorum kv rahatsız yardım ediyorum ev işlerinde birde biz beraber yaşıyoruz kışları aynı ev içinde borularımızın olduğunu bile bile hep kendi menfaatini düşünüyor borç dediğim eşimi işyeri açtı onun borcu ev giderleri kira filan derken az çok tahmin edersiniz zaten herşey ateş pahası olmuşken kv ve kp emeklilikleri yok zoruma gidiyor bize destek olmaması hiç bir zaman olmadi

Emekli maasi bile olmayan adamdan destek beklemen cok sacma Herhangi birinden maddi destek beklemen sacma. Malesef ki hic hos olmasa da gelirleri olmadigi jcin siz destek olmak durumundasiniz. Ama bu destek aylarca ayni evde yasayarak olmaz. En basta ayni evde yasamayi kabul etmemeliydiniz. Şu kışın cocuklarin evine tasinma olayini da hic anlamicam. O da yetmiyor yazin da hzimetciliklerini yaptir8yorlar. Asil yanlis olan kısımlara takilmayip bize maddi yardim yapmiyorlar diye kurulmaniz cok tuhaf

Konum kayınpederimle alakalı kızlar kısaca derdimi anlayabilmeniz için ozet geceyim 8 senelik evliyim bn 2cocugum var yazları fındık için yardıma köye geliyorum su anda da köydeyim kayınpederim maddi olarak evlinirkende 8sene içinde zerre yardımda bulunmamıştı bu senede gene aynısı oluyor findigi oluyor allah daha çok bereket versin ama biz maddi acıdan zorluk çekerken hep başka masraflar çıkarıyor her sene köye gelmemi istiyor böyle olunca soğuyorum herşeyden ne oğlunu ne torunlarini düşünmüyor şuan zoraki kalıyorum kv rahatsız yardım ediyorum ev işlerinde birde biz beraber yaşıyoruz kışları aynı ev içinde borularımızın olduğunu bile bile hep kendi menfaatini düşünüyor borç dediğim eşimi işyeri açtı onun borcu ev giderleri kira filan derken az çok tahmin edersiniz zaten herşey ateş pahası olmuşken kv ve kp emeklilikleri yok zoruma gidiyor bize destek olmaması hiç bir zaman olmadi
Yeşil yani taze fındığı çok severim yaaaa

Adam yardım etmek zorunda değil ki
Evlenmissiniz koca koca insanlarsiniz

Emekliliği bile olmayan insanlardan destek beklemen garip. Karı koca bir işte çalışsaydınız da kendinize ayrı bir ev açsaydınız böyle ördek ailesi gibi yaşamazdınız.
Zorunuza gidecek bir şey yok kendi çizdiğiniz yolu yaşıyorsunuz

Anladığım kadarıyla fındık gelirinden pay bekliyorsunuz ve bence haklısınız. nihayetinde kışın birlikte yaşıyorsunuz o evin giderleri var e yazın da birlikte çalışıyorsunuz. paraya gelince neden bi hakkınız olmasın. ayrıca fındık iyi para eder

Size bakmak zorunda değiller. Kendi kendinizi idare edebilecek duruma geldiğiniz için evlendiniz sonuçta öyle değil mi? Kendi evini ailesini gecindiremeyecek durumda olup da evlenmek saçma olurdu sonuçta. Evinin, çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamak için babadan harçlık isteyen bir karı koca neden karı koca olmuşlar diye bir sormak gerekir.
Siz de köye gidip yardım etmek zorunda değilsiniz. Her şey gönülle olur. Canınız isterse gider yardım edersiniz, canları isterse size yardım ederler. Sanırım siz evlenirken de ne olursa olun evlenin biz size bakarız dememislerdir. Ayrı bir aile olmanız için evlenmissinizdir diye düşünüyorum.

Yahu konu açılır acilmaz klasik cevap olarak kayınpeder size yardım etmek zorunda değil kalıp mesajı neden yazılıyor içerik de okunmuyor sanırım 😅 benim kp de emekli maaşı almıyor ihtiyacı da yok tarla işleriyle uğraşıyor fındıktan adam iyi kazanıyorsa durumları gayet iyidir . Ayrıca kışın ogullarinda kalıyorsa yazında ırgat olarak gelini çalıştiriyorsa bir yıl neye harcıyor bu parayı ? Siz açık ve net kullanıyorsunuz başkasının fındığını toplamaya gitseniz asgari ücretten fazla para kazanırsınız kış yaz bedava işçi gibi kullanıyorlar. Kendilerine bir ev açsınlar yaşasınlar bedava hayat işlerine gelmis

Back
X