• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinperder konusunda haksız mıyım?

Size destek olmalari gerekir birlikte yasadiginiz icin fatura ev giderleri falan gibi ama ben sizin yerinizde olsam destek olmadiklari muddetce yatdima gitmezdim. Yada yazin gidiyorsunuz buna karislik size gonul alma bir miktar para verebilirlerdi findiktan hic olmazsa bunu yapsalar ama onlar sizi mecbur goruyorlar eski insan kafasi

Rabbım acınacak duruma düşürmesin umarım bir an önce düze çıkarsınız. Şuan kv hasta ama ben yardım etmek istemiyorum ya da zor durumdalar 5 krş vermek istemiyorum yazsaydınız burada "yardım etmek zorunda değil"ciler bu kez de "nasıl yardım etmezsin" diye ortaya düşeceklerdi. Gayette haklısınız destek beklemekte evinizde agirliyorsunuz ,daimi amele,hemşire,aşçı olarak her alanda kullaniliyorsunuz ama destek bekleyince tü kaka🤦‍♀️ eşinizle konuşun bize de yetmiyor 5 krs da vermiyorlar başka birinin fındığını toplayalım diye. Yani insan anne/babasına ya da çocuklarına yardım etmeyecekse, zordayken yardım beklemeyecekse aile olmanın ne anlamı kalıyor ki?
Kusura bakmayın köyde olduğum için internet çekmedi bir süre yazamadım böyle düşünmekte fesatlık mi yapıyorum diye kendimi sorguladım yani ne bilim insan beklenti içine düşmesede kendini bi yerden sonra kullanilmis hissediyor aslında buna kızıyorum birazda eşim de aynı fikirde o da diyor ama degisen bişy yok çünkü zorla birine bişiy yaptiramasin iyilik özellikle kp içinden gelmesi gerek bizi dusunmesini bizim soylememiz mi gerekiyor yasini almış adam eyni evin içinde görüyor halimizi

Size destek olmalari gerekir birlikte yasadiginiz icin fatura ev giderleri falan gibi ama ben sizin yerinizde olsam destek olmadiklari muddetce yatdima gitmezdim. Yada yazin gidiyorsunuz buna karislik size gonul alma bir miktar para verebilirlerdi findiktan hic olmazsa bunu yapsalar ama onlar sizi mecbur goruyorlar eski insan kafasi
Zaten dedim bu sene gelmicektim kv kiyamadim dedim hasta yetisemiyor diye bakıyorum köyde fındık sahibleri oğullarına ev için borç için yardım ediyor biz senelerdir bu şekilde olunca artık nereye kadar dedim insanı birseyden anlamıyor sanar gibiler açık açık konusunca ses cikarmadilar aciklama yapamadilar

Gecen başka konuya da yazdım. Bu sene amele parası 300-350 . Çocuklar bile daha azına gitmiyor. Bari çalıştığın kadarını yovmiye versin. Beleş işçi misin sen???

Bence eşiniz şikayetçi değilse maddi konuyu kafaya takmayın ya da eşinizle bu rahatsızlığınızı paylaşın. Sonuçta onun ailesi
Eşimde şikayetçi konuşuyor babasıyla ama her sene başka birşey çıkarıyor masraf olarak yani bu hep böyle senelerdir artık insan sorgulayasi geliyor haksizmiyim

valla kişisel olarak her zaman iki taraflı düşünmeye çalışırım. hem tüm kış sizle yaşayacaklar ki şu şartlarda 2 kişiye yemek yapmakla 4 kişiye yapmak aynı şey değil. bunun elektriği suyu vs var hem gidip yardım edeceksiniz üstüne ihtiyacınız var kıtkanaat geçiniyorsunuz eee hiçbir faydasını da görmeyeceksiniz. herkes kendinize bakmalısınız adamın maaşı yok falan demiş de siz ayrıca onlara bakıp bedava işçi
oluyorsunuz. burayı anlamıyorum zaten. bazen cidden çoğu insanın canı gereksiz duyar kasıp karşıdakini linç etmek istiyor dalar bence bu konu öyle değil
Dediginiz gibi gerçekten varlık içinde yokluk çekiyoruz esimin borçları iş yeri açmıştık ondan kalanlar insan oğlu sıkıştığı zamanlar oluyor bu senede tam o durumda olduk ama gene aynı şeyler olunca tak ediyor insanın canına bu arada kp hiç bir zman para talep etmedik kendisinin düşünüp soylemesini bekledik çünkü borcalrimkz biliyor ama hala destek olayım demiyor düşüncesizlik beni üzüyor

Rabbım acınacak duruma düşürmesin umarım bir an önce düze çıkarsınız. Şuan kv hasta ama ben yardım etmek istemiyorum ya da zor durumdalar 5 krş vermek istemiyorum yazsaydınız burada "yardım etmek zorunda değil"ciler bu kez de "nasıl yardım etmezsin" diye ortaya düşeceklerdi. Gayette haklısınız destek beklemekte evinizde agirliyorsunuz ,daimi amele,hemşire,aşçı olarak her alanda kullaniliyorsunuz ama destek bekleyince tü kaka🤦‍♀️ eşinizle konuşun bize de yetmiyor 5 krs da vermiyorlar başka birinin fındığını toplayalım diye. Yani insan anne/babasına ya da çocuklarına yardım etmeyecekse, zordayken yardım beklemeyecekse aile olmanın ne anlamı kalıyor ki?
Inanın bebek kucağımda iş görmeye çalışıyorum ya insan torunlarına harçlık veriri fındık satınca onu bilr yapmıyor hep kendi tarafından bakıyor kp herşeye ufacık bir destek yok

Bunu belirtmedigi icin bilemiyoruz,konu sahibinin tam anlatmasi lazim.
Yazın onlar köyde kışın birlikte kalıyoruz fındıktan destek olamadığı için eşim karşılıyor evin masraflarını kp fındık satınca borcum var deyip yada başka bi masraf çıkarıp ona kullanıyor senelerdir böyle artık insanın neden diyesi geliyor para gözlü değiliz inanın

Back
X