Kızlar bu konu gerçekten cok kafamı yoruyo
A-- Bakıcı bakarsa ,bencellık yapıp kendımı dusunmus olacagım bırıyle daha beraber yasamak zorunda kalmıyacagım,ben suraya gıdıyorum buraya gıdıyorum dıyecegım bırı olmayacak,bakıcınında kızıma nasıl baktıgını bılmeyecegım ıcım huzursuz olacak sadece usuttugu zaman anlıyacagım ,cok aglatacakmı ,kızacakmı ,korkutacakmı bılemeyecegım,üfff ya düşünmesi bile cok kotu calısan anneler bakıcıya guvenınce ıcım rahat edecekmı bu nasıl bı duygu ?? güvenebiliyomusunuz?maasımın yarısı da gıdecek,
B-- Kayınvalidem bakarsa,eminimki benden cok daha ıyı bakacak,aslında ıyı bı kadın fazla karısmaz ne dersem onu yapar ama bıraz meraklı tabı ,bızde en fazla 2 ay kaldı bı sorunumuz olmadı ama uzun bı surede ne olur bılmıyorum sıkılınca kadına gıt ben bakıcı bulcam da dıyemem aynı evde aynı odada oturcaz ayrı bı oda yapsamda ona yıne oturma odasında hep beraber olcaz üfff, basında karar vermek zorundayım ama işteyken kafam rahat olcak .
Temizligide yapar eve geldıgımde ev temız olacak ,yemek yapılmıs olacak bu bı artımıdır calısınca bu ok onemlı oluyomu ?????
Eve geldıgımde kızımla ılgılenmekten onu gozum gormeyecek mı?????
Tecrübelerinizi ve fikirlerinizi merakla bekliyorum lütfen yazın TEŞEKKÜRLER