Kayınvalde vakası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ela-can

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2019
269
220
103
44
Slm kızlar 2.5 yıllık evliyim kocamı çok seviyorum çokta iyi anlaşıyoruz bi sorun yok tabi ailesi dışında benim çocuğum olmadı bende tüp bebk denemeye karar verdim e bunun içinde malum maddiyat gerekiyor ben çalışmıyorum tek maaş e böyle oluncada bnde tutumlu davranıp kenara para koymaya çalışıyorum ama malesef kayınvaldem bu duruma sevineceği yerde kendisindestek olması gerekn yerde bizden maddi beklntisi var e kocamda çok iyi niyetli hayır demiyor birde üstüne bana laf çakıyor delircem napmalıyım

Slm kızlar 2.5 yıllık evliyim kocamı çok seviyorum çokta iyi anlaşıyoruz bi sorun yok tabi ailesi dışında benim çocuğum olmadı bende tüp bebk denemeye karar verdim e bunun içinde malum maddiyat gerekiyor ben çalışmıyorum tek maaş e böyle oluncada bnde tutumlu davranıp kenara para koymaya çalışıyorum ama malesef kayınvaldem bu duruma sevineceği yerde kendisindestek olması gerekn yerde bizden maddi beklntisi var e kocamda çok iyi niyetli hayır demiyor birde üstüne bana laf çakıyor delircem napmalıyım
Tabiki güzellikle ikna etmelisin kötülemeden.Gercekten paraya ihtiyacı var mı?Benim eşimin ailesinin evine 3 kira iki emekli maaşı girer annesi ağlardı bir zamanlar konturum yok harçlığım yok diye böyle birşey mi?

Tabiki güzellikle ikna etmelisin kötülemeden.Gercekten paraya ihtiyacı var mı?Benim eşimin ailesinin evine 3 kira iki emekli maaşı girer annesi ağlardı bir zamanlar konturum yok harçlığım yok diye böyle birşey mi?
Aynn arkadaşım benimde kayınvaldem bu gelirlere sahip biri olduğu halde ağlar oara yok diye

İşe girip çalışmalısınız.
Siz kocam diye bekliyorsunuz, kayınvalide oğlum diye bekliyor, bu adam kaça bölünsün?
Lütfen herkes kendi geçimini kendisi düşünsün ve de sağlasın, diğer türlüsü kimseye yakışmıyor.
Tabiki çalışmk istiyorum ama ben yurtdışındayım ve malesef dil sorunum var

Tabiki çalışmk istiyorum ama ben yurtdışındayım ve malesef dil sorunum var
29 yaşındayım, 2 ay önce nikahım oldu ve vize bekliyorum eşimin yanına yurtdışına gitmek için.
Gideceğim gibi ilk yapacağım şey, dil kursuna gitmek ve de üniversite diplomama denklik alıp mesleğimi oturtmak olacak.
Önce hiçkimseye yaslanmadan, dik durabilmeli, çalışabilmeli, geçimimi sağlayabilmeliyim çünkü.
Bunu yapmadan da çocuk yapmayı kendime hak görmüyorum.
Daha kendim başkasına bağımlıyken, dünyaya bir çocuk getirmek bana mantıklı gelmiyor.
Siz neden öncelikle kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı düşünmüyorsunuz?

Tüp bebek ortak kararınız değil mi? Neden eşiniz değil de siz birikim yapmaya çalışıyorsunuz?
Hayır eşimde aynı şekilde birikim yapıyor elbette ama sorun düşüncesiz kayınvaldem kocamın iyi niyetinden faydalanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X