Kayınvalde:(

Gelirler canım, benim de senden farkım yok. 4 yıl bir oturduk, tayin çıktı kaç yüz kilometre uzaga geldik, daha iyi olur dedik. Yine degişen bişey olmadı. Aynı senin hesap, surat afra tafra beddua etmeye başlıyorlar. Bu yıl yıne geldiler. Kayınpeder hasta oldu, mecbur bakacağız. Eşin mesafeyi koyacak, başka çare yok.

Esim dün evden kovdu resmen biletleri ayitti aldi
Hala daha ramazanda geliriz diyo canım dalga geciyolar resmen

Acikca sert bi dille ben söylucem artık istemiyorum diye yapcak bişey yok
Gerckten çok bunaldim bildiğin gibi değil

Çok özür dilerim ilk gece aynı oda da yerde yatmasına baya güldüm manyak mı ayol tövbe bismillah

boşver konu sahibi alacaz yapacaz edecez dedikleri zaman diğerlerini yaptığınız gibi yaparsınız istemez dersiniz olur biter.. ama görüşmeyi gerçekten kesin..

Dislerimi sikarak okudugumu fark ettim biyle yuzsuzlere sinir olmamak elde degil ama sen bu halinle uzulme hamileliginin tadini cikar nasil olsa ramazanda gelincede agizlari durmaz esin yine keser biletlerini esinin anlayisli olmasi cok avantajli senin icin

yani ilk gece orada olacak olsaydi orada mi yatacakti sizi mi izleyip yada dinleyecekti

Zaten son 3 senedir ben hiç gitmiyorum onlara eşim 2 gün kalıp geliyor

Ama onlar yüzsüz sürekli geliyolar
Onlar kadar eşiniz de yüzsüz kusura bakmayın çok üzgünüm. Sizin onları evinize sokmamanız kendi kendinize trip atmanız hiçbir anlam teşkil etmiyor. Bakın kocanız hala gidip kalıyormuş .

Onlar kadar eşiniz de yüzsüz kusura bakmayın çok üzgünüm. Sizin onları evinize sokmamanız kendi kendinize trip atmanız hiçbir anlam teşkil etmiyor. Bakın kocanız hala gidip kalıyormuş .
Yukarda bahsettim ama fazla derine girmek istemiyorum banlanmamak için

Eşimi surekli dini yönden vurmak istiyolar
İste analik babalik hakki gibi seylerden felan

Ev degistirip adres vermeyin .Baska ile taşindik deyin .
Devletten yardim isteyip tanik koruma programiyla yüz nakli yaptirın .Bu ne be ...

Yukarda bahsettim ama fazla derine girmek istemiyorum banlanmamak için

Eşimi surekli dini yönden vurmak istiyolar
İste analik babalik hakki gibi seylerden felan
Eşinizin gözünü açmanız lazım, çok sinir bozucu bu aile. Benim eşimde hep analık babalık hakkı diye sesini çıkarmaz fakat başarabildiğim tek şey herşeyin farkında olması ve mesafeli davranması oldu.ben istediğim zaman gideriz, istemezsek evimize sokmayız. bunu yapabilmeyi başarın .

Evet bu çok iyi bi neden.

"Evlendiğimiz ilk gün düğünden sonra yattigimiz odada yerde yanımızda yattı" Bunu yaptığı an kalkıp otele gidecektiniz.Eşinizde sizinle gelecekti ya da annesiyle kalmayı seçecekti.Sizin kararlılığınızda belli olacaktı.

Niye bunca okutan nasıl okuttu
Hepsi sizin gibi okumasını başına kakacaksa vay işimize deyin

Benim bir arkadaşım illallah etmişti
Ne o okuttunuz diye her ay maaşa ortak mısınız eğer okumayacağını bilseydiniz evden mi atacaktınız süt mü vermeyecektiniz demiş kaynanasına

Son düzenleme:
Dugunden sonra kaynanayla ayni odada yatmaya razi olmanizin mantigini kavrayamadigim icin yorum yapamiyorum acikcasi. Boyle bir evlilige cocuk yaparak uzerine tuy dikilmis

yani ilk gece orada olacak olsaydi orada mi yatacakti sizi mi izleyip yada dinleyecekti
Galiba böyle bisey olmasıni bekledi

Ama ilk dugun olmasaydi

ilk gece orda olsaydı eğer

Gece bile kalkıp giderdik biz cünku eşim ogun ciddi çok sinirlendi inanamadi annesinin böyle bişey yapmasina

Ama zaten biz o işi gördük diye
bende kvye inat yapip sarilip yattım kocama (bence o bizim uzak yatcagimizi tahmim etti ) ama öyle yapmadin ben

Oda yerde izledi bizi

Ben olsam tayin olduğum yeri bile söylemem madem eşiniz istemiyor oda söylemesin

Vallahi taş olsa çatlar.Ne kadar sabırlıymışsınız.Ben de kv kişisinden dertli biri olarak yazdıklarınızı okuyunca benimki melekmiş dedim.Çok şükür ki eşiniz destek size.Ailesi ne yaparsa yapsın görmeyen,görmek istemeyen,görse de hep hak verip savunan kocalardan değil.Öyle olsaydı işiniz daha da zordu.Kesinlikle doğum olduktan sonra fazla kalmalarına müsaade etmeyin.Sinir hastası olursunuz,sütünüz de kesilir.Zaten yeterince yıpranmışsınız ki lohusalık döneminin ne kadar hassas olduğunu düşünürsek psikolojiniz iyice bozulur.

Bana da herkes sabırlı ve fazla iyi niyetli der. Ama gördüğüm bu kadar sabırlı nadir insanlardansınız
Çocuk doğduktan sonra da çok hak iddia edecekler.

Aynen dogru söylüyosunuz
ramazandan önce gelmeden arayıp açıkca istemdiğimi rahat edemediğimi söylücem

Eger habersiz gelirlersede almıcam eve gelirlerse burdaki akrabalarında kalsınlar umrumda değil

Çünkü yavrumu huzurlu bi şekilde büyütmek istiyorum
Strese girmek istemiyorum

Onlara bize davrandikları gibi davranmak gerekiyor demek ki iyi niyetten anlamiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…