Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet hayat o kadar mükemmel ki,maaşlar o kadar yüksek ki, aileler çocukları büyütürken,dersaneye okula gönderip evlatlarının ve evinin ihtiyaçlarını karşılayıp bir de birikim yapabiliyorlar.haklısınız çocuklarını okutup iş sahibi yapmış insanların evlatlarından yardım istemeye hiç hakları yok
aileler de evlatlarına yaptıkları masraflara biriktirseler eminim yaşlandıklarında evlatlarına muhtaç olmazlardı![]()
evet hayat o kadar mükemmel ki,maaşlar o kadar yüksek ki, aileler çocukları büyütürken,dersaneye okula gönderip evlatlarının ve evinin ihtiyaçlarını karşılayıp bir de birikim yapabiliyorlar.haklısınız çocuklarını okutup iş sahibi yapmış insanların evlatlarından yardım istemeye hiç hakları yok
aileler de evlatlarına yaptıkları masraflara biriktirseler eminim yaşlandıklarında evlatlarına muhtaç olmazlardı![]()
Benim babam da hala calisiyor. Gorumce de calisabilir.
Anneye babaya elbette bakilir ama cocugu ileride bize baksn amaciyla mi yaptilar? Ayrica cocuga sorulmadi ki dunyaya gelmek ister misin diye, kendileri yapmis bakmak zorundalar tabi ki.
Konu sahibinin sinirlenmesine hak verdim, ogullarinin yardimina guvenip savurmamalari lazim
Ileride bana bakar diye cocuk yapanlar yapmasin, bireysel emeklilik yaptirsinlar
Gelinler sinirlenebiliyor sonra
peki siz eşinden ayrılan ve bir çocuğuyla baba evine sığınan o görümce olsaydınızda abinizin hanımı bu konuda laf etseydi, tepki gösterseydi ne düşünürdünüz?
kızlar bu konu kafamı kurcalıyor, sizinle paylaşmak istedim..
eşim, kayın validemin bakkal borcunu kapatmış tabi ben tepkimi gösterdim,
kayın validem kirada ama aylığı var, birde bekar görümcem var çalışmıyor evde eşinden ayrıldı bir kızı var,
sizce eşimin hala yardım etmesi ne kadar doğru ayrıca eşim ev kredisi de ödüyor..
bir işe girer, çalışırdım evde oturup annemin ihtiyaçlarımı karşılamasını ,beklemezdim .kendim kazanırdım..
. böylelikle kimse laf edemezdi.....
zaten böyle tiplere bir kere elinii kaptırınca kolunu alamıyorsun. isterler de isterler. bir kere vermeyince ya da veremeyince de senden kötüsü olmaz.
şimdi git çalış o zaman...senin kocansa sana bakmak zorundaysa,annesine haydi haydi bakmak zorunda...
bir evlat kolay yetiştirilmiyor,her sıkıştığı anında annesinin yanında olmalı...
oh valla inşallah daha da aldırırlar ihtiyaçlarını "oğullarına"...
egemin dediği gibi,oğullarını besleyip büyüteceklerine birikim yapsalardı şimdi "elkızı"ndan bu lafı işitmeyeceklerdi.
dar gönüllüsün işte...rızkının bollaşmasını bekleme...
şimdi git çalış o zaman...senin kocansa sana bakmak zorundaysa,annesine haydi haydi bakmak zorunda...
bir evlat kolay yetiştirilmiyor,her sıkıştığı anında annesinin yanında olmalı...
oh valla inşallah daha da aldırırlar ihtiyaçlarını "oğullarına"...
egemin dediği gibi,oğullarını besleyip büyüteceklerine birikim yapsalardı şimdi "elkızı"ndan bu lafı işitmeyeceklerdi.
dar gönüllüsün işte...rızkının bollaşmasını bekleme...