kayınvaldem oğlum ben

temizlik için haftada 1 kadın alsan

Bakici bulma ihtimaliniz yok mu? Mahalle arasinda oturuyorsaniz komsu teyzeler falan vardir gelir bakarlar evinizin isini de yaparlar hem. Rahat edersiniz.

mercimegi yatakta pisiriyor galiba. kres yasindaysa verin krese derim ben. Yada esinize soyleyin yoruluyorum diye

Sahsi pisligi varsa bilemem ama yataga mercimegi kv dokmemistir heralde cocuk dokmustur. Toplasa guzel olur ama mecbur degil. O yastaki insanlar icin parayla bile bakmak zor. Para vermiyorsan sasirma bunlara. Diger yandan kv zaten ne yapsa gozune batar. Kesinlikle tercih edilmemeli. En iyisi bile zor..

Ben derdimi anlatamadım sanırım bebeğim yatağına mercimek atamayacak kadar küçük 15 aylık katınvaldem dikkat etmiyor evet küçük çocukla birşeye yetişilmez ben evi temiz tutsun iş yapsında demiyorum ki sadece kendi evinde öendiği dikkat ettiğinin birazını bekliyorum sadece oğluma evinde bakarken heryere örtü seriyi döküyor die bnm evde kendileri sehpanın üstünde çayı bisküvisi kuruyemişi etrafa saçıyor geçen kış yere pirinç döküldü sandım bi baktım Antep fıstığı yemişler karı koca kabuğu kırıntısı hep yerdeydi banada günah değilmi işyeri ayrı sorun trafik çilesi yaşıyorum eve geliyorum çocuk yemek ev işi her günüm böyle geçiyo bu kadar olmaz bakıcı tutsam hepsi karşı çıkarlar bebeğimi altı aylıkken sünnet ettirmek istedim eşim dahil 5 kişiyle savaş verdim bir hafta boyunca sonunda pes ettim yaptırmadım bakıcıyı hiçbiri kabul etmez etseler bile maaşım bakıcıya gider bu kış ayda birde olsa yardımcı alıcam sanırım başka çarem yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…