kayınvalidem ve eşimin teyzesi eşimin eski nişanlısını övdü yanımda... konuyu da kendileri açtılar. daha önce eşime istedikleri kızdan bahsettiler ve bende kv eşimin eski nişanlısını unutamamış dedim ve bunlar övmeye başladılar kızı. az bir tepki gösterdim sonra aşağıya indim. kaynanam biraz patavatsız daha öncede bi kaç defa eski nişanlı hk bazı şeyler ağzından atardı evlerinde geçici oturuyoruz ve saygısızlık yapmayayım diye bir şey demedim. eşime söyledim o da uyardı mı bilmiyorum gerçi uyarsa bile yine yapar ama dün son damla oldu. daha sonra eşim uyarmak için yukarı çıkınca benim hk atıp tuttular ve bende duydum çıkıp bağırdım. pek iyi şeyler demedim. beni başkalrıyla kıyaslıyor yok öyle iş yapıyorlar yok böyle çocuk bakıyor diye. sürekli örnek gösteriyor birilerini .4.5 aylık bebeğim var ona bile başkasının çocuğuna göre çirkinmiş ama bize sevimli geliyormuş böyle dedi eşimin uyarmasaına rağmen.daha öncede böyle laflar etmişti. geçenlerde yine akrabaların yanında ben kolay kolay beğenmem ve beğensem bile sonra beğenmem diye bir şey dedi. her lafından mana çıkarır oldum acaba beni sevmiyorlar mı zorla mı aldılar diye .nişanlı olayına bağırmakla çok mu abarttım sizce?