kayınvaldeniz ve kız kardeşi eşinizin eski nişanlısını yanınızda övse tepkiniz ne olur?

aman aman bi kötülüğü yok ama düşünmeden ağzından atıyor. patavatsız yani. başka zamanda tanık oldum bu huyuna. 14 15 yaşında 2 küçük oğulları var onlar bile diyor annem ne konuştuğunu bilmez yenge boş ver diye

aman aman bi kötülüğü yok ama düşünmeden ağzından atıyor. patavatsız yani. başka zamanda tanık oldum bu huyuna. 14 15 yaşında 2 küçük oğulları var onlar bile diyor annem ne konuştuğunu bilmez yenge boş ver diye
E uzatma o zaman boşver konuşsun dursun. Tepkisizlik en güzel tepkidir.

hala eşimi suçluymuş gb imalı konuştular sanki ukde kalmış gb bahsettiler. beni rahatsız etti bilmiyorum kişilik meselesi heralde.
E o şekilde bahsetmeleri biraz tuhaf tabi .. hani ben normal bişeyler anlatırken iyi kızdı falan gibi bahsi geçiyo sandım :( Siz güzelce konuşun bence kırıldığınızı söyleyin.. Ayıp etmişler

Yok artıkkk başlığı okumam bile irite olmama ndn oldu kendimi çekerdim herhalde sıcaklık biterdi bende.

çok ileri gitmediysen iyi yapmışsın
haddi bilsin huzursuzluk çıkarmasın...

k. bakmayın beni azarlamanız zoruma gitti. tabiki olumsıuz eleştirilere açığım. aşırı tepki bana yakışmadı biliyorum. napayım kendimi çok ezik hissettim. hisettirdiler. ben sadece kayınvalidem malesef hala onun yasını tutuyor dedim ve beni överek de beni haklı çıkardılar.
azarlama degildi ama yazistigimiz icin oyle gorunmus. cok fazla yorum yapildigi icin okuyamadim sadece ilk msjninzi okudum. ordanda eski nisanli hakknda iyi birsey soylendi ve sizde kizdiniz diye algiladim. sizde kisura bakmayin. yorumum iyi niyetliydi gercekten :) bu gibi durumlarda sakin olunmasi gerektigine inaniyrm. cok kafaniza takmayn. kv bu , yaptiklarini takarsak cok omrumuz heba olur. neyse umarim hallolir hersey

kayınvalidem ve eşimin teyzesi eşimin eski nişanlısını övdü yanımda... konuyu da kendileri açtılar. daha önce eşime istedikleri kızdan bahsettiler ve bende kv eşimin eski nişanlısını unutamamış dedim ve bunlar övmeye başladılar kızı. az bir tepki gösterdim sonra aşağıya indim. kaynanam biraz patavatsız daha öncede bi kaç defa eski nişanlı hk bazı şeyler ağzından atardı evlerinde geçici oturuyoruz ve saygısızlık yapmayayım diye bir şey demedim. eşime söyledim o da uyardı mı bilmiyorum gerçi uyarsa bile yine yapar ama dün son damla oldu. daha sonra eşim uyarmak için yukarı çıkınca benim hk atıp tuttular ve bende duydum çıkıp bağırdım. pek iyi şeyler demedim. beni başkalrıyla kıyaslıyor yok öyle iş yapıyorlar yok böyle çocuk bakıyor diye. sürekli örnek gösteriyor birilerini .4.5 aylık bebeğim var ona bile başkasının çocuğuna göre çirkinmiş ama bize sevimli geliyormuş böyle dedi eşimin uyarmasaına rağmen.daha öncede böyle laflar etmişti. geçenlerde yine akrabaların yanında ben kolay kolay beğenmem ve beğensem bile sonra beğenmem diye bir şey dedi. her lafından mana çıkarır oldum acaba beni sevmiyorlar mı zorla mı aldılar diye .nişanlı olayına bağırmakla çok mu abarttım sizce?
Siz duzeninizi kurmussunuz kaynanan neden bu kadar patavatsiZca konuşuyor sakin izin verme önüne geç ileride daha fazla dil uzatır

Bence iyi yapmissin benim esimde bi nişanlılık yaşadı 3 yıllık evliyiz hala o konu açıldığında ben delleniyorum bunların derdi ne anlamıyorum zten kız size cektrmedigini bırakmamış kurtuldk dye seviniyodunuz amaç ne yani

iyi de sizi nedne ilgilendirir ki

he deyin geçin

kv ler sever öyle konuları

benimki eşimin eski sevgilisi dahi olamdığıiçin ilkokulda komşunun kızının eşime aşıkolduunu iddia edip o zmaanı anlatmıştı

umursamayın

başkasının çocuğuna güzel demiş sizinkine dememiş vs vs

belki cidden değildir güzel herkes tek tip mi olacak; bizim de yüzüne aman tatlı deyip arkasından konuştuğumuz ya da sadece olumsuz düşündüğümüz kişiler yok mu

hazır tartışma yaşanmış

mesafeyi açın az görüşün eşiniz yokken görüşmemeye çalışın bir de eşinizi çok da aracı yapıp arada bırakmayın

kayınvalidem ve eşimin teyzesi eşimin eski nişanlısını övdü yanımda... konuyu da kendileri açtılar. daha önce eşime istedikleri kızdan bahsettiler ve bende kv eşimin eski nişanlısını unutamamış dedim ve bunlar övmeye başladılar kızı. az bir tepki gösterdim sonra aşağıya indim. kaynanam biraz patavatsız daha öncede bi kaç defa eski nişanlı hk bazı şeyler ağzından atardı evlerinde geçici oturuyoruz ve saygısızlık yapmayayım diye bir şey demedim. eşime söyledim o da uyardı mı bilmiyorum gerçi uyarsa bile yine yapar ama dün son damla oldu. daha sonra eşim uyarmak için yukarı çıkınca benim hk atıp tuttular ve bende duydum çıkıp bağırdım. pek iyi şeyler demedim. beni başkalrıyla kıyaslıyor yok öyle iş yapıyorlar yok böyle çocuk bakıyor diye. sürekli örnek gösteriyor birilerini .4.5 aylık bebeğim var ona bile başkasının çocuğuna göre çirkinmiş ama bize sevimli geliyormuş böyle dedi eşimin uyarmasaına rağmen.daha öncede böyle laflar etmişti. geçenlerde yine akrabaların yanında ben kolay kolay beğenmem ve beğensem bile sonra beğenmem diye bir şey dedi. her lafından mana çıkarır oldum acaba beni sevmiyorlar mı zorla mı aldılar diye .nişanlı olayına bağırmakla çok mu abarttım sizce?

Ben görümceyim . En son yapacağım şey bile değil .Yapmak aklıma dahi gelmez .Örnek vereceklerse başka örnek verselermiş keşke . Kırılmakta haklısınız .

Yok artik umursamiyorum. Mesafemi koydum kiymetimi anlasin biraz. Bi daha konusurken 2 defa dusunmek zorunda kalir.

Back
X