cnm konu açmıştım bununla ilgili.bulamazsan yazarım sana yine.Ne gibi örekler verenilirsin yasmin 1985
eğer böyle lafçı bir kaynanayla beraber ortak bir hayatın olursa eşinle ayrılık derecesine gelirsin..herşeyinden haberdar olmak için aynı evde yaşamanızı istiyor..Sorun kayimvaldem beraber ev alalim diyip duruyor.ben sicak bakmiyorum bu olaya kirdayim huzurluyum diyorum. Tuturmus biz kira ödüyoruz sizde ev alalim diye. Bu arada almanyada yasiyorum. Ben rahat büyüdüm kayinvaldem dedikoducu bir insan bunu kötülük icin demiyorum gercekten öyle laf taşiyor. Izinde türkiyedeyken kapiyi vurmadan iceri girdi cokta merakli. Eşimde ev sahibi oluruz yardim ederler diyor ama ben mantikli bulmuyorum. Kayinvaldesiyle yaşiyanlar varmi ?
terbiyesiz ya. yaşlı mı kv?2 hafta izindeyken türkiyede evlerinde kaldik beraber yatigimiz odaya bile izinsin giriyor düşünebiliyormusun. Banyo yapinca banyo mu yapiyorsun diye soruyor utanmadan ki öyle onun sandigi gibi birsey yasamadik. Yaşiyanlar bu durumi nasil cözüyor insan banyo yapmaya laf edermi ya utanmiyorlarda.
Ne gibi örnekler verebilirsin7ben yaşıyorum k.valdemle.yaşamamanı tavsiye ederim.melek gibi biride olsa hastalık haricinde birlikte yaşama derim.
65 yasinda cok merakli amaterbiyesiz ya. yaşlı mı kv?
Cok merakli ztn telefnda bile birsey yani özelimizi anlatmiRuz diye kiziyor herseyi bilmek istiyoreğer böyle lafçı bir kaynanayla beraber ortak bir hayatın olursa eşinle ayrılık derecesine gelirsin..herşeyinden haberdar olmak için aynı evde yaşamanızı istiyor..
uzak dur...bendede var----dı böyle bir kaynana..bilirim ne olduğunu..mahkeme kapılarından dönersin..Cok merakli ztn telefnda bile birsey yani özelimizi anlatmiRuz diye kiziyor herseyi bilmek istiyor
böylesine dişli bi gelin lazım aslında biliyo musunNe gibi örnekler verebilirsin7
65 yasinda cok merakli ama
Cok merakli ztn telefnda bile birsey yani özelimizi anlatmiRuz diye kiziyor herseyi bilmek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?