kayinvalesiyle yaşiyanlar buraya

sakın ama sakın ateşe atma kendini ..evliliğinde huzur kalmaz..eşinle büyük sorunlar yaşarsın..sakın aynı eve çıkmayın

O ev sahibi oluruz diye dedi yoksa maddi dururumuz iyi kötp degil yani avrupada evler asiri pahli oldugundan ama ben iszeniOrum batsin evide

Eşim zorlamiyor istersen dedi istemesem yapmaz yani
Zorlamıyorsa bu iyi asla ve asla aynı evde yaşama ne özelin kalır ne huzurun ben aynı evde değilim aynı apartmandayım ama o bile yetiyo ne özelin kalıyo ne bişey dakika başı yanımızda olmak yanında olalım istiyo bi gün gitmesek anında burda napıyonuz diye sakın o hataya düşme ne kadar uzak o kadar iyi bence sonra kafanı çok vurursun duvarlara

Kayınvalideniz bakıma muhtac olmadığı sürece aynı evde oturmanızı tavsiye etmiyorum.Ben de kayınvalidemle oturdum.kendi çıkarlarımız için bile otursak bu bize çok zarar verdi.Özel hayat diye birşey kalmıyor.Bırakın kendineait eviniz olmasın.Bırakın biraz kirada oturun.Ergeç ev sahibi olursunuz kısmetinizde var ise.Keşke anlaşabilinsede birlik olunup oturulabilse.Ama eskilerde olsa belki ama şimdiki zamanlarda asla..Belki kayınvalideniz anlayısşı sizi kızı gibi benimsiyorsa olabilir ama diğer şekilde asla..Bilebile mutsuzluğunuzu hazırlamayın

üff ya ona kendinizi iyi tanıtacaksınız sınırlarınızı filan basta hic çekinmeden anlatacaksınız.

Bencede zor .Mesela siz diyelim ki yatip dnlenmek isticeksiniz.kv niz misafir cagirmak isticek.İnsanin siniri bozuluyor.Esinizle aranizda hafif munakasa ciksa suclu siz olcaksiniz.Disari cikmak isteseniz evde butun evin isini hergun kendisi yaptigini ima edicek. Ozel hayat sifir.esinizle disari ciksaniz nereye gidiyosunuz gec kalmayin vs sorular olacak yada kendiside gelmek istiyecek.daha neler neler offfffff neyse ki sukur ben kurtuldum

Ben yaşamıyorum ama en yakın arkadaşım yaşıyor. Kira vermemek için kv yanına taşındılar 1 sene önce şimdi gram huzurları kalmadı yeniden kiraya çıkmayı düşünüyorlar. İnşallah bu konuda eşinizi ikna edebilirsiniz.

Bnde arkadaslara katiliyorum basina vurup ekmegini alsan onun yinede giki cikmasa %100 iyi kalplide olsaaa olmuyor anacim olmuyorrr özel hayatı gizli saklı kacak göçek yasamaya çabaliyosun buda insanı çok yoruyor

evli olan huzuru seven bası agrımasın isteyen eşi ve cocukları dısında başka insnalarla aynı evde yaşamaz ev üzerine ev olmaz diyenlerdenim huzur vs kalmaz yakın oturunca bile tonla hzuursuzluk çıkıyor aynı evi düşünemiyorum bile herkes aynı değil tabi ama %99 bu böyle
azıcık aşım agrımaz başım

Ya hangi devirde yasiyoruz Allah askina, kayinvalideyle yasama devri mi kalmis, ne geri kafali kayinvalideler var.

Ben 3 yıl yaşadım ömrümden ömür gitti evlenip gittim çok zor ben bile biri anlatsa inanmazdım kpderim fazla gelen su faturası için gördüğüne söylemiş görmediğine haber yollamış gelin geldi su faturası elektrik faturası çoğaldı hergece banyo yapıyor annasının evinde yapıyormuydu acaba diye millet bana dediğinde şok oldum utandım rabbim sorsun ona onun hesabını nasıl utandığımı ikincisi daha 1 haftalık gelinim soba bacaları dolmuş bütün millete yaymışlar gelin evimizi yakacakdı baca tıkalı sobayı yakmış diye ben ne bileyim bacanın tıkandıgını hem temizlemek için benimi beklediniz ikincisi 2 odalı küçük salonlu eve görümceler çoçukları kocası gelip aylarca kalıyorlardı odun kömür parası vermemek için kim uğraşcakmış kazan doldurmayla görümcemler öyle diyordu onlar salonda yatıyor biri mutfakda yemin ediyorum yalan değil çoçuklarıda benim odamda yatıyordu 5 sokak öteki evlerine gitmiyordu mikroplar kızıncada çoçukları dahil babamın dedemin evi sen defol git diyorlardı gündüz temizlikçi hizmetçi çoçuk bakıcısıydım altlarına kadar temizlerdim çoçukların bide dedelerine şikayet ederlerdi oda azarlardı ağlardım eşimde hiç yorum yapmaz azıcıkdaha sabret derdi borçlar bir bitsin gidecez derdi ama borç bitmeden tak etti artık birgün eşime ben gidiyorum dedim herşeyimi hazırladım oda gitme diye yalvarınca o gün çıkdık kiraya çok şükür kurtuldum nazi kampından yediğim içtiğim gezdiğim herşey haramdı o evde batıyordu adamlara kpder getirir kvalidem saklardı ben yemeyim diye torunları yiyecekmiş daha neler neler canm aklın varsa sakın öyle bir hata yapma aynı benim kvalidemde çok meraklı herşeye ama herşeye şimdi kırdım o herşeye sokan burnunu ben o artık 18 yaşındaki kız çoçuğu değilim ayakları yere sağlam basan kaç yıllık üni bitirmiş kaç mesleği olan 3 çoçuk annesiyim bundan sonra böyle herkes yerini bilecek

Gecmis olsun eşin birsey demedimi annesine ne demek hergun banyo yapiOrsun kusura bakma oglun hergun yanasiyor deseydin tövbe

aman canım uzak dur. ben aynı evde yaşamadım fakat altlı ustlu oturdum evim ayrı olmasına rağmen sabah akşam çıkmazdı bizden ne özel hayat kalırdı ne huzur ne kadar ıyı olursa olsun ev üstüne ev zor olur. Düşünsene hayatın yanlızca bır oda ve nereye giderseniz gidin karışacak belki peşinize takılacak ve özel hayatınızın tam ortasına oturacak ıyı dusun derim ama zorr

benim kp'im vefat etmiş kv'dem ise bebegım dogudugundan berı bızımle bebege bakmak için yaşamaya başladı ve tam 7.yıla girdik, bunun tek yolu bu olmamalı çünkü insan kendi annesiyle bile evliyekn bi arada yaşayamıyor, kaldı ki eşinin anesi, bir sğre sonra sanki ev onundaaa biz misafirmişiz gibi davranmaya başladı, konumu acarsan okuyabılırsın, böyle birşeye asla ama asla kalkışmamanızı öneririm, ben şimdilerde onu ayrı eve cıkarıp bir duzen kurmak ıcın cıddı savaslar verıyorum, ben 7 yılda bıttım, eşimle başbaşa hiçbirşeyyyyy yapamıyoruz.. sakın denemeyin...

Haklisiniz arkaşlar özel hayat olmadiktan sonra evli kalmagadq gerek yok
Haklisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…