- 30 Kasım 2014
- 380
- 205
- 48
sakın ama sakın ateşe atma kendini ..evliliğinde huzur kalmaz..eşinle büyük sorunlar yaşarsın..sakın aynı eve çıkmayınSorun kayimvaldem beraber ev alalim diyip duruyor.ben sicak bakmiyorum bu olaya kirdayim huzurluyum diyorum. Tuturmus biz kira ödüyoruz sizde ev alalim diye. Bu arada almanyada yasiyorum. Ben rahat büyüdüm kayinvaldem dedikoducu bir insan bunu kötülük icin demiyorum gercekten öyle laf taşiyor. Izinde türkiyedeyken kapiyi vurmadan iceri girdi cokta merakli. Eşimde ev sahibi oluruz yardim ederler diyor ama ben mantikli bulmuyorum. Kayinvaldesiyle yaşiyanlar varmi ?
Zorlamıyorsa bu iyi asla ve asla aynı evde yaşama ne özelin kalır ne huzurun ben aynı evde değilim aynı apartmandayım ama o bile yetiyo ne özelin kalıyo ne bişey dakika başı yanımızda olmak yanında olalım istiyo bi gün gitmesek anında burda napıyonuz diye sakın o hataya düşme ne kadar uzak o kadar iyi bence sonra kafanı çok vurursun duvarlaraEşim zorlamiyor istersen dedi istemesem yapmaz yani
Anlamadimüff ya ona kendinizi iyi tanıtacaksınız sınırlarınızı filan basta hic çekinmeden anlatacaksınız.
Pardon net olmamış.birlikte yaşamaya karar verirseniz dahi net olun sınırlarınızı anlatın kurallarınızı açıkça baştan söyleyin.tabi karşı taraf daha çok gıcık olmazsa.buradaki üff te onun içindi.Anlamadim
Sorun kayimvaldem beraber ev alalim diyip duruyor.ben sicak bakmiyorum bu olaya kirdayim huzurluyum diyorum. Tuturmus biz kira ödüyoruz sizde ev alalim diye. Bu arada almanyada yasiyorum. Ben rahat büyüdüm kayinvaldem dedikoducu bir insan bunu kötülük icin demiyorum gercekten öyle laf taşiyor. Izinde türkiyedeyken kapiyi vurmadan iceri girdi cokta merakli. Eşimde ev sahibi oluruz yardim ederler diyor ama ben mantikli bulmuyorum. Kayinvaldesiyle yaşiyanlar varmi ?
Haklisinaman canım uzak dur. ben aynı evde yaşamadım fakat altlı ustlu oturdum evim ayrı olmasına rağmen sabah akşam çıkmazdı bizden ne özel hayat kalırdı ne huzur ne kadar ıyı olursa olsun ev üstüne ev zor olur. Düşünsene hayatın yanlızca bır oda ve nereye giderseniz gidin karışacak belki peşinize takılacak ve özel hayatınızın tam ortasına oturacak ıyı dusun derim ama zorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?