Herkese iyi günler dilerim hanımlar.
Şu an hayatımda biri var, ayıptır söylemesi deli gibi aşık oldum. Kendisi de bana evlenme teklifi etti, ben kabul ettim.
Şimdi annesiyle tanışacağım. Önce şunu söyleyeyim annesiyle babası boşanmış. Kadın 56 yaşında ama çok daha genç gösteriyor, belli enerjik bir insan. Benim kendisiyle ilgili kuşkularım var. Öncelikle boşanan çoğu kadın oğlunu kocası yerine koyuyor toplumumuzda maalesef. Erkek arkadaşım annesinin tek oğlu, bir ablası var ama o başka şehirde yüksek lisans yapıyor. Ailesinden daha kopuk biri.
Şimdi erkek arkadaşım ve annesi birlikte yaşıyor. Korkum, bu hanım ya erkek arkadaşımı kocası yerine koyuyorsa? Beni rakip olarak görmek gibi lüzumsuz bir düşüncesi varsa? Buluşma sırasında bunları nasıl anlayabilirim sizce?
Bir diğer konu, bu hanım gitmiş sırf bi zamanlar gıcık oldu diye erkek arkadaşımın eski sevgilisine "x, bir kızla birlikte. Niyetleri ciddi." diye bir nispet mesajı atmış. Ben öğrenince hoaydaa dedim zaten. Bu beni korkuttu, sizce ortalığı karıştıracak bir profil mi? Bana biraz öyle geldi de
Cumartesi günü annesiyle birlikte benim olduğum şehre geliyor erkek arkadaşım. Muhtemelen bir kafede falan oturur bi şeyler yeriz hep birlikte. Benim finallerim var, yol falan sıkıntı olur diye tanışmak için kadın benim yanıma gelecek. Bu ayıp olur mu sizce
Son olarak kadına nasıl davranmalıyım sizce, neler sormalıyım? Daha önce hiç bir erkek annesiyle tanışmadım çünkü, yardımlarınızı bekliyorum.
Eşinden ayrılmamış fakat eşiyle mutsuz olan kv ler de aynısı. Evlilikte çok önemli bir konu bu. Evlilikte yaşanan sorunların %90 ını bu oluşturuyor zaten.eşinden ayrılmış kv ler genelde gelinlerine dirlik vermiyor, evlendikten sonra ogullarının başına musallat oluyorlar..
Ha birde evde tek kalamıyorum bahaneleri geliyor hemen ardından .. geneli böyle..
ayrıca mesaj olayına dayanarak söylüyorum bana kv cok sinsi fena gibi geldi..
Bence siz hiç birşey yapmayın akışına bırakın mesafeli ve saygı bir şekilde davranın
Ama bir kez daha düşünün bence.. eğer ki sevgliniz annesine cok düşkün ve bagımlıysa çook başınız agrır.
evet bencede konu sahibi inşallah atlamaz bu detayları insanın aşktan dolayı gözü kör oluyor ama bunlarda cok acı gerceklerEşinden ayrılmamış fakat eşiyle mutsuz olan kv ler de aynısı. Evlilikte çok önemli bir konu bu. Evlilikte yaşanan sorunların %90 ını bu oluşturuyor zaten.
Aynen...Umarım dediğimiz gibi çıkmaz...evet bencede konu sahibi inşallah atlamaz bu detayları insanın aşktan dolayı gözü kör oluyor ama bunlarda cok acı gercekler
evlendikten sonra tokat gibi çarpacak yüzüne.. ben acıkcası anlatışından bile ürktüm kadından oglunun başına saracagı cok belli.. şimdi konu sahibi bunları yaşamadan bilemeyecek..
Ben çok kesin konuştum başta, mümkünatı yok haberin olsun diye. O da aynı ev olmaz zaten ama yakında tutarız evi dedi. Ha beni kandıracağını sanmıyorum, biliyor çünkü aşkımdan gebersem de beni kandıran bir adamla devam edemeyeceğimi.bence gelişine vurmak en mantıklısı. şu an ne çıkacağını bilemezsin. bu işler de şöyle şöyle de diyerek olmaz, o anki duruma göre kendi yol haritanı çizmen gerekir.
evlenince beraber oturma gibi bi durumdan korkardım ama yerinde olsam. konuştunuz mu?
Çok düşkün ve bağımlı olduğunu görmedim aslında. Çok da objektif incelemeye çalıştım çünkü en başta aşık değildim, mantıklı bakıyordum oldukça. Şimdi de öyle yapmaya çalışıyorum, aşktan önemli şeyler var hayatta benim için.eşinden ayrılmış kv ler genelde gelinlerine dirlik vermiyor, evlendikten sonra ogullarının başına musallat oluyorlar..
Ha birde evde tek kalamıyorum bahaneleri geliyor hemen ardından .. geneli böyle..
ayrıca mesaj olayına dayanarak söylüyorum bana kv cok sinsi fena gibi geldi..
Bence siz hiç birşey yapmayın akışına bırakın mesafeli ve saygı bir şekilde davranın
Ama bir kez daha düşünün bence.. eğer ki sevgliniz annesine cok düşkün ve bagımlıysa çook başınız agrır.
Nispet yapmak için dedi erkek arkadaşım. O da sinir oldu.Bence olduğun gibi ol, yani ne olduğundan sıcak görünmeye çalış ne mesafeli durmaya. Ama gözlerini dört aç. Kadının erkek arkadaşına davranışları, konuşması hatta bir bakışı bile bir çok şeyi ele verebilir.
Bir de bu mesaj olayı kafama takıldı. Niye böyle bir mesaj atılmış?
Aynı evde değil ama yakın oturucaz sanırım aynı sokak vs gibi.ileride nerede yaşıyacaksınız umarım konuşmussunuzdur
Nasıl yani, kadın boşanmışsa direkt ele mi diyorsunuz?evet bencede konu sahibi inşallah atlamaz bu detayları insanın aşktan dolayı gözü kör oluyor ama bunlarda cok acı gercekler
evlendikten sonra tokat gibi çarpacak yüzüne.. ben acıkcası anlatışından bile ürktüm kadından oglunun başına saracagı cok belli.. şimdi konu sahibi bunları yaşamadan bilemeyecek..
direk ele diyemem herşey sevgilinizde biter eğer dengeyi kurmayı becerebilir size laf söz ettirmez ise sıkıntı olmazNasıl yani, kadın boşanmışsa direkt ele mi diyorsunuz?
Ya gerçekten mi diyorsunuz, korkmaya başladım iyice. Yani kadın eşinden ayrıldıysa illa yapışır mı?Evet... musallat oluyorlar...
Benim müstakbel kv nişanlımı 18 yaşında kendi evine çıkarmış... benimle beraber olduğu günden sonra, normalde 2 ayda bir gören kv her allahin günü kicindan ayrilmiyor... yapişdi resmen.
Seninki ultra sinsi... o kizin kalbini kiran seninkini de tik diye kirar. Aman dikkat
Anlayamadım kusura bakmayın kime neye nispet yapıyor?Nispet yapmak için dedi erkek arkadaşım. O da sinir oldu.
aboo bide yakın oturacakmışın ben sana deyim cok başın agrır senin..Aynı evde değil ama yakın oturucaz sanırım aynı sokak vs gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?