- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani babasının olmamasıyla alakası yokRuh hastası bunlar ya inanamıyorum.
el olacaksın deseymiş annenBenimki de ilk annemi ve beni tanıdığı gün yani ilk kez evimize geldiğinde ki ertesi gün söz olmuştu
Ben be olacağım şimdi demiş anneme
Zaten aynı mahallede oturulsun denmesinin sebebi bu, istediğinde taciz edebilmesi...Bizde de aynı durum var, Allahtan aramıza bina yapıldı şimdi, yoksa arabamıza girip çiktiğimiza ışığımızın gece saat kaça kadar yandığına kadar takip ediyordu kv. Üstelik eşi sağ ve yanında olmasına rağmen.Bence birsey demelisin. O kadar yasli degil. Ve yapacagi sey tansiyonuna dikkat etmek. Ona göre yemegini yemek. Ille Türkiyenin diger tarafina tasinmaniz gerek yok. Araba ile 20 dakikalik mesafe yeter. Hem bisey oldugunda hemen yanina gidebilirsiniz.
Hayatin döngüsü bu. Yuva kuruyorsun, cocugun oluyor ve bir gün iste o cocuk kendi hayatini ve yuvasina kuruyor. Yani ömür boyu evlat ile beraber yasanilmaz. Olmamali. Bu doga'ya ters zaten
Eger ayni mahhalede yasarsaniz asla ayri bir aile olamazsiniz. Sürekli annesigilde yemek yersin. Yada o size gelmek ister. Beraber gezdiginizde o'da gelmek istiyecek yada "evin önünde araba görmedim, nereye gittiniz" diyecek. Ve ayni bahaneler kullanilir. Yalniz oldugu söylerler. "Sen benim annemi istemiyorsun" diye söylencek kavga olacak.
Neticede kadin yatalak degil birsey degil. Milyonlarca insan yalniz kaliyor. Karar senin tabiki fakat burnuma pek iyi kokular gelmiyor.
Canım kaygılanma ama GÖZLERİNİ DÖRT AÇ. Bak çok şanslısın, burda sana akıl veren ablaların var, benim annem dahi bana 1 kelime akıl vermedi saf saf geçirdim 5 senemi ilk andan son ana kadar. Allahtan sonradan bir büyüğümle konuştum da, aklım başıma geldi gerçekleri gördümOff gittikçe kaygım artıyor. Peki neleri gözlemlemeliyim, bu olacakların işareti neler olabilir?
Canım benim benim mesajı kaçırdın herhalde, yüzüme vuruldu benim de ailemle ilişkim. Üstelik ben eşim aileme laf söylemesin diye görüşmeyi kesmiştim kendimce, çünkü her gittiğimizde ya da geldiklerinde eşime ve kv ye malzeme veriyorlardı resmen. Her hareketlerini inceliyordu kv, annemin her cümlesinden neler çıkarıyordu neler...Ne öksüz yetimliğim kaldı, ne annemin ilgisizliği, ne ne biçim aile olmamız...Eşim akrabalarını davet edemediğimde zaten senin sosyal ilişkin kötü ailenle bile kötüsün baksana benim ailemle mi iyi olacaksın dedi. Neler neler...Yuh artık bunun nesini yüzüme vurabilir ki? Sanene be kadın öyle uygun gördüm öyle yaptım hey allahım zaten sabırsız bir insanım fena oluyorum varsayımlarla bile.
Canım işte ben de senin gibiydim de, Türk evliliklerinin gerçeği bu yani %90 böyle.Yemin ediyorum nokta atışı, sosyolojik tespit yapmışsınız resmen :)
Yahu bunlar kesin yaşanacaksa ben evlenemem ki zaten. Hiç sabırlı biri değilim, çok özgür büyüdüm kimseyi karıştırmam kendime. Ne yapmalıyım asla oluru yok mu yani?
Konuştuklarına dikkat et, söylediklerinle ona malzeme verme. Özelini, ailenin özelini , sırlarını, kusurlarınızı asla anlatma. ELİNE KOZ VERME.Ben yapı olarak çok sıcakkanlı biriyim, nasıl mesafeli olabilirim konuşurken? Az mı konuşayım mesela?
evet bizde aynen böyle oldu. suçlu hissediyorum nereye gidersem. ilk başlarda çok yoğundu ama hala var. zaten artık eskisi gibi de çıkalım demiyorm bütün hevesim kaçtı.Bak bu fena. Kendi sosyal hayatı, çevresi, hobileri olan kadınlar kötü kayınvalide olmuyorlar. Kendi hayatlarına baktıkları için geline sarmıyorlar. Ama seninki ev kuşuymuş, geleni gideni yokmuş. Bu demek oluyor ki her yere sizinle gelecek. Eşin gezmeye gitse suçlu hissedecek, annemi de alalım diyecek. Aramadınız, gelmediniz diye sitemler edecek. Çoğunlukla senaryo böyle gelişiyor.
bana da öyle derdi yok düşse bir yerini kırsa biz uzakta olsak nolucak falan. milyonda bir ihtimal için bütün hayatını mahvetme. onun derdi kimseye saldırılmaktan korunmak değil uğraşacak işi olmadığı için size sarmak.Tek başına boşanmış bir kadın diye korkuyor sanırım. Biliyorsunuz yaşlı kadınlara bile saldıran sapıklar var allah korusun, bu yüzden bir şey diyemiyorum ona. Demeli miyim?
Bir de annesinin tansiyonu var bir şey olur falan diye korkuyor. Ne önerirsiniz bana, ne yapmalıyım? :/
Valla çok şanslıymışsınız kv açısından. Böylesi milyonda birdir belki de.Esimin ailesiyle ayni sehirdeyiz. Evli bir oglu ve evli bir kizi, bir de bekar kizi var. Hepsi baska sehirdeler.
Ben de evlenmeye karar verdigimde bir cok insan, tek evladi ayni sehirde olacak, o da kucuk oglusu, kiz da univ okumaya gidince size soyle yapisacak, boyle huzursuz edecek.
Korktum mu, korktum.
Panik oldum mu, oldum.
Ama annemi dinledim ve butun on yargilarimi bir kenari attim ve tanismaya oyle gittim.
Gulec bir insanim, nasilsam oyle davrandim.
Muhabbet acmayi severim. Olculu ve saygili ben de muhabbet actim vs.
Is resmiyete bindikten sonra birbirimizi ara sira aramaya basladik. Bu sefer de ne soguk kadin dediler :)))
Ne o beni bunaltti, ne de ben onlari.
Evliyiz simdi. K.pederim bu yil icinde vefat etti.
Kadincagiz ne yapisti ne etti.
Biz ne zaman istersek o zaman gideriz, o biz davet etmeden gelmez.
Oturdugumuz semtler uzak. Yakinimiza tasinmasini istiyoruz, ama o gelmiyor. Cunku aklimiz sık sık gitsek de onda kaliyor. Bebek falan olursa o zaman gelir diyoruz artik, kiyamaz.
Mesaji aldin sanirim?
Hakkinda hayirlisi olsun.![]()
Peşinen önyargılısın. Bu genellemelerden sonra sorarlar kaç tane boşanmış kadının oğlu ile sevgili oldun ki genelleyerek böyleler diyorsun?
Her insan tektir, ilişkiniz de karşılıklı niyet ve bakışla şekil alır.
Okul, final falan dediğine göre küçüksün daha anladığım kadarı ile.
Genç gösterip, enerjik olması kendindeki bir eksikliği mi sorgulattı sana?
Kayınvalide dediğiniz hanım, başka bir insanın annesi, senin annen de bir kayınvalide adayı. İyi niyet önemlidir bana kalırsa.
Kalkıp gelmesine binaen, ufak bir hediye alıp hem hoşgeldin hem de sen zahmet edip geldin diye teşekkür edebilirsin.
Dün konuştum yakın oturmayı kabul etmiyorum haberin olsun, sebeplerim bu bu diye. Anladı beni, tek kalmaz ama yanına birini tutarız o zaman uzakta oturabilir falan dedik kapattık konuyu.Zaten aynı mahallede oturulsun denmesinin sebebi bu, istediğinde taciz edebilmesi...Bizde de aynı durum var, Allahtan aramıza bina yapıldı şimdi, yoksa arabamıza girip çiktiğimiza ışığımızın gece saat kaça kadar yandığına kadar takip ediyordu kv. Üstelik eşi sağ ve yanında olmasına rağmen.
Yuh ya. Peki siz ne tepki verdiniz bunları size söyledikçe onlar?Canım benim benim mesajı kaçırdın herhalde, yüzüme vuruldu benim de ailemle ilişkim. Üstelik ben eşim aileme laf söylemesin diye görüşmeyi kesmiştim kendimce, çünkü her gittiğimizde ya da geldiklerinde eşime ve kv ye malzeme veriyorlardı resmen. Her hareketlerini inceliyordu kv, annemin her cümlesinden neler çıkarıyordu neler...Ne öksüz yetimliğim kaldı, ne annemin ilgisizliği, ne ne biçim aile olmamız...Eşim akrabalarını davet edemediğimde zaten senin sosyal ilişkin kötü ailenle bile kötüsün baksana benim ailemle mi iyi olacaksın dedi. Neler neler...
Haksız mıyım peki, ne bileyim o kıza mesaj atması falanUxulerek okudum o nasil bir on yargidir