Kayınvalide adayı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

KarrTanesii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
730
1.057
113
Almanya
Kızlar moralim çok bozuk

Görüştüğüm biri var ama bir türlü ciddiyete gidemiyoruz. Görüştüğüm kişi açık açık söyleyemiyor ama sanırim sorun annesinin beni tanımadan istememesi.
Ne zaman çok iyi vakit geçirsek, annesiyle konuşacağını söylüyor ardından durgunlaşıyor ve yine başa dönüyoruz.

Geçen hafta Pazar günü annesinin bir işi vardı. Ben onu yaptığım için annesi yumuşadı sanırım. Pazartesi annesinin benimle tanışmak istediğini söyledi. Eve gitti annesiyle konuşmuş. Annesi doktor randevularim var çok yoğunum demiş. (Hasta değil, olsa olsa kontrol icin bir tane randevudur). Müsait olduğumda ben sana söylerim demiş.

Tabi ben bozuldum ama ona farkettirmiyorum. O da olumlu konuşuyor ama durgunluğunu hissediyorum. Üstüne gitmeyim diye birşey söylemedim. Zaten annesine saygı konusunda çok hat safhada. (Halk arasında Anneci de diyebiliriz).
Annen böyle böyle desem direk ben kötü olurum diye birsey söylemiyorum.

Bugün de bir işi çıktı buluşmadık. Istese zorda olsa buluşurduk. Benim birşey sormamdan kaçıyor sanırım. Beni taniyor, böyle konuları telefonda sormuyorum genellikle yüzyüze soruyorum.

Sizce onun konuyu açmasını mı bekleyim. Ben mi soruyum?
Tanımadan neden insanlar bukadar ön yargılı ki

Sizi neden istemiyor olabilir ki ?
Yanlış mı yorumluyorsunuz acaba ?

Evlendikten sonra evler ayrı olunca annesinin etkisinde kalmaz bence

Çok iyi niyetlisiniz ama o is öyle olmuyor.

Burada açılan onlarca konu var hiç mi okumuyorsunuz?

Evlenince anneci olmayı bırakmayıp daha çok bağlanıyor bu tipler, yaşayarak tecrübe etmezsiniz umarım.

Mesele tam açık değil ama kadınların hislerinde yanılma olmaz, bir problem muhakkak var.bence açık konuşun, konuyu netliğe kavuşturun ve sorun varsa çözümü için harekete geçin.ayrıca çözüm üretmekte erkek arkadaşınızın tavrınada bir bakın.ne kadar kısa sürede hallederseniz meseleyi,o kadar iyi olur.zaman ilerledikçe işler sarpa sarıyor, hem de bağlanma durumunuz artıyor ve tavizler başlıyor

annesinden izin alırsa oğluş beyle evlenirsiniz, yine annesi izin verirse istediğiniz hayatı yaşarsınız :/. şu yoruma kahkaha attım kuzum kusura bakma ama bu kadar saf olma.şurda biraz konu oku anneci erkek, sütten kesilmemiş kocaları gör ve başına gelecekleri öngör.yerinde olsam " topukspor " yapardım.

Sen öyle zannet o kadın sana hayatı zindan eder.
Kk da bana söylemişlerdi dersin.
Bı sene olmadan boşanma davası açarsın.

İlla kendini ateşe atıcam diyorsun anacı sevgilin için.

Memleketimiz neresi neden memleketimizde dolayı istemiyor.?

Iç anadolu ama o şehirde başlarına tatsız bir olay gelmiş. Çok önyargıli. Birazda sanırım bizim Türk adetlerine göre gelinini kendi bulmak istiyor

1 sene, yaşlar 30 ve 35
35 yaşına gelmiş adam, sizi annesiyle tanıştırma cesareti gösteremiyorsa, bırakın annesi istediği kızı bulsun, onunla evlensin.

Ne demeye evlenmek istiyorsunuz böyle biriyle? Seviyorum demeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…