Kayınvalide adayı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar annesini kötülememek için birsey demiyor hep susuyor.
Benmi açık açık sorayım, sorun annenin istememesi mi diye?

1 sene, yaşlar 30 ve 35
ben de 20'lerinin başında sandım bunları yapan 35 yaşında kazık kadar adam mı?sen aklın varsa kaç kızım.1 senelik ilişki daha, sütten kesilmemiş daha adam.sakın seviyorum ediyorum aman özünde çok iyi insan vs falan deme.burda bu kadar tecrübeli insan var konuları oku ve sana tavsiyelerini oku.evlenmek için evlenme, hele bu adamla sakın evlenme.

Evlendikten sonra evler ayrı olunca annesinin etkisinde kalmaz bence
Dimi, gonuller bir olsun yeterki. ..

onun icin anne adi gecince gerilimi artiyor kuzuum acilan 10 konudan 7 di kv ve anne kuzusu erkekler ,hepsinin ortak ozelligi de senin gibi kizlari kandirmalari buradaki fikirleri sakin yabana atma

Benim eşimde annesine saygi duyar. Evlenmeden once de bazi sorunlar yasanmisti, daha cok ailesini taraf almisti. Nikah gunude ben kendim kuafore gittim vs. O gun asiri gerginlik vardi diger sorunlarin etkisiyle. Evlendikten baya sonra nikah resimlerini alinca ne goreyim. Esim benim degil annesinin elini tutmuş..

Iç anadolu ama o şehirde başlarına tatsız bir olay gelmiş. Çok önyargıli. Birazda sanırım bizim Türk adetlerine göre gelinini kendi bulmak istiyor
Mutsuz olacağınız olmayacak bi ilişki hiç kendini boşanma ile sınama derim, bir de acı ama gerçek siz erkek arkadaşınızla evlenemezsiniz.
Şu an bunları yapan kadın asla izin vermez.

Evlimisiniz ?

Annesinin aklında başka bir aday olabilir.Oğlu ile sizi denk görmüyor olma ihitimali de var.Yoksa neden görüşmesin?
bi ihtimal daha var ,o da sevgiliniz annesine söylememiş olabilir.
Olabilir,olabilir...Amma çok olabilir demişim . :) ihtimaller bunlar kanımca...

Bende 20li yaşlardasınız zannettim. Sevgiliniz 35 yaşındaymış hala annesinin sözünün üstüne söz söyleyemiyor.. Bir de konu evlilik. Adamın hayat arkadaşını bile annesi seçiyor yani bunun ötesi yok.
Hala bekar olmasının nedeni adayların adamın annesini görünce kaçmaları olabilir mi? Ciddi ilişkisi olmuş mu daha önce, neden bittiğini vs konuştunuz mu?

Konunuzu okuyunca yirmili yaşların başındasınız zannettim. 35 yaşında koca adam annesinden tanışma konusunda çekiniyorsa bu işin devamı hiç iç açıcı olmaz.

Evlenince ayrı evlere girince de olumlu yönde değişmez. Aksine daha çok sizi rahatsız edecek şey yaşanır. Annesi evlenmenize izin (!) verirse tabi.

Bence siz bir daha düşünün bu işi.

Evlendikten sonra evler ayrı olunca annesinin etkisinde kalmaz bence

Buna sen kendin inaniyor musun? Şurda açılan konulara bi bak sorun yaşayanların hepsi kv ile mi oturuyor sanki? Her allahin günü sizi cagiracak yemege kahvaltiya caya ota böceğe her seye cagiracak. Seni her gün çağıracak kendi hizmetinde ol isteyecek. Evine karisacak gezmenize karisacak cat kapi gelecek sen azicik surat yap azicik tepki göster hemen ogluna sikayet edecek acıtasyon yapacak, simdiden annesinin lafindan cikamayan adam onun lafiyla yuvanızda huzur birakmayacak. Annesi hep ilk planda kendisi, ikinci planda da senin oldugunu hissettirmek icin uğraşacak. Deger mi ya elin kadiniyla onun sütten kesilmemis ogluyla ugrasmaya? Daha aklima gelmeyen sayamadığım neler neler olacak. Surekli oglunu yanina cekip sizin üzerinizden egosunu tatmin edecek.

Daha evlenmeden annesinin sözlerinden etkilenen biri evlendikten snra değişecek mi sanıyorsunuz cidden???

Annesi,babası,dayısı,bacısı vs. hiç fark etmez. Başkasının yorumlarından etkilenip benden soğuyan adam için kılımı kıpırdatmam ben.Eş sıfatına layık olacaksa herkesten çok önce o yanımda olmalı benim.Biraz kendinize saygınız olsun.

Ayy anneci olmayanının annesi bile evlendikten sonra 10 kat kıymete biniyor. Anneyi sevmek başka şey, göbek bağını koparamamış olmak başka şey.
Ayrıca siz tanışmak için resmen randevu bekliyor gibisiniz. Biraz ağırdan satın kendinizi. Hanımefendinin uygun olduğu vakti kovalıyorsunuz da bakalım o zaman siz uygun olacak mısınız?
Siz uğraşmayın sevgiliniz kendisi uğraşsın tanımadığı halde sizi kabullenemeyen anasıyla

Adam 35 yaşındaymış bir de. Korkunç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…