- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
- Konu Sahibi sadecemelo
-
Selam herkese
Gerçekten çok saçma bi durumun içine düştüm. Nişanlımı çok seviyorum ama bu nişanı bozacağım sanırım, çünkü kayınvalidem herşeye karışır durumda. Küçük bi örnek vereyim, nişanlığımın kumaşını herşeyini önceden almış bana sadece terziye gidip prova olmak kaldı. modelini herşeyini o seçti tamam diyorum kendime bunlar dünyalık şeyler o büyük boşver takma diyorum, her seferinde dozunu aşıyor.
Dün salonumun koltuklarını gitmiş mağazaya beğenmiş, bana diyor ki salonu kendi zevkime göre döşeyeceğim nişanlımda hersey senin istediğin gibi olacak diyor ama hiçbirşey olmuyor. hiç saygısızlık yapmadım onu isterim bunu isterim de demedim. Nişanlımı da çok seviyorum tam istediğim gibi bi insan hiç beni kırmamıştır ama annesine de çok düşkün tabiki olacak orasına lafım yok ama rahat yaşantım var kimse karışmıyor zorla birşeyler dayatmıyor bunu niye bozayım diyorum kendime. Kayınvalidem ile bir ömür geçiremem gibi geliyor düğüne 1 ay kaldı herşey tamam neredeyse çok büyük bi çıkmazdayım akıl verin lütfen
Nişanlına eşyalarımızı seçelim ikimiz de al götür bütün eşyaları seç kapora ver gel haberi bile olmasınSelam herkese
Gerçekten çok saçma bi durumun içine düştüm. Nişanlımı çok seviyorum ama bu nişanı bozacağım sanırım, çünkü kayınvalidem herşeye karışır durumda. Küçük bi örnek vereyim, nişanlığımın kumaşını herşeyini önceden almış bana sadece terziye gidip prova olmak kaldı. modelini herşeyini o seçti tamam diyorum kendime bunlar dünyalık şeyler o büyük boşver takma diyorum, her seferinde dozunu aşıyor.
Dün salonumun koltuklarını gitmiş mağazaya beğenmiş, bana diyor ki salonu kendi zevkime göre döşeyeceğim nişanlımda hersey senin istediğin gibi olacak diyor ama hiçbirşey olmuyor. hiç saygısızlık yapmadım onu isterim bunu isterim de demedim. Nişanlımı da çok seviyorum tam istediğim gibi bi insan hiç beni kırmamıştır ama annesine de çok düşkün tabiki olacak orasına lafım yok ama rahat yaşantım var kimse karışmıyor zorla birşeyler dayatmıyor bunu niye bozayım diyorum kendime. Kayınvalidem ile bir ömür geçiremem gibi geliyor düğüne 1 ay kaldı herşey tamam neredeyse çok büyük bi çıkmazdayım akıl verin lütfen
Onlar benim mutluluğumu istiyormuş en güzeli olsun istiyorlarmış sesim çok yükselirse bu sefer cazgır geline çıkacak adım ve sürekli laf sokmalar vs olacak eminimYol yakınken ;
Ya dönün..
Ya da dişlerinizi gösterin, ezdirmeyin kendinizi..
Ne demek elbiseye karışmak, ne demek salonu kendi zevkine göre döşemek.
Çok hevesliyse kendi evini döşesin.
İşte tam da bu noktada nişanlınıza söylüyor, hiçbirşeye karışmamasını rica ediyorsunuz..eğer karışırsa saygınızı bozacağınızı söyleyin.. Nişanlınızın tutumu da önemli
nişanlınız ile açık açık konuşun. bir kere evlendiğinizi ve bu yüzden herşeyi annesinin değil sizin isteğinize göre olması gerektiğini ifade edin. eğer yanınızda olursa zaten sorun olmaz. annem annem derse salıverin gitsin.Selam herkese
Böyle yapacağını bildiğim için nişanlıma söylemiştim mobilyaların ben seçeyim demiştim ama kayınvalidem kendi kafasına göre hareket ediyor oğlunu bile dinlemiyorNişanlına eşyalarımızı seçelim ikimiz de al götür bütün eşyaları seç kapora ver gel haberi bile olmasın
En fazla ne olabilir ki iki laf sokar, 3 tavır yapar, cazgır saygısız terbiyesiz der. deyince öyle olmayacaksınız ki. şimdiden ipleri verirseniz çok üzülürsünüz ilerde. kim ne düşünür sallamayın. bu hayata 1 defa geliyorsunuz. nişanlınız sizin yanınızda olursa kimse bir şey diyemez. ha yok olmuyorsa bence bitsinOnlar benim mutluluğumu istiyormuş en güzeli olsun istiyorlarmış sesim çok yükselirse bu sefer cazgır geline çıkacak adım ve sürekli laf sokmalar vs olacak eminim
Çoğu zaman nişanlımın maaşıyla alıyorlar eşinin maaşıyla da aldığı oluyorEvinizin veya sizin giyim masraflarinizi kayinvalide mi oduyor?
Onlar benim mutluluğumu istiyormuş en güzeli olsun istiyorlarmış sesim çok yükselirse bu sefer cazgır geline çıkacak adım ve sürekli laf sokmalar vs olacak eminim
Öyle bile olsa karışamazzzzzEvinizin veya sizin giyim masraflarinizi kayinvalide mi oduyor?
Hayır birlikte oturmayacağız ilk baş istediler ama babam kesinlikle istemedi zaten orada da nişanlıma kızdım kendi içlerinde konuşmuşlar bizim evde oturacağız diye bana anlatan yok dedim sen niye anlatmıyorsun diye konuştum daha sonradan herşeyi danıştı bana uyandın bidaha yapmam dediNickine bayildim yaa :)
Birlikte mi oturacaksiniz.
Boyle bir durum varsa bile esya secmek
Senin hakkin,
Yoksa zaten onun secmesi kadar komik birsey olamaz.
Nisan kiyafetin den ona ne.
Hayalleri varsa bir daha evlensin
Senin hayallerin yok mu yani.
Tepkisiz kalabilmene hayret ettim.
Dün dedim ki balkona iki kişilik masa koyalım yer kaplaması dedim kayınvalidem lapin gibi atlayıp siz iki kişi değilsiniz kusura bakma valla dediNe demek kendi zevkine göre döşeyecekmiş madem öyle gitsin kendisi otursun gerizekalı. . Ya bu kaynayla ömür geçmez. .Ayrıca ne demek dünyalık şeyler. . Sen bir genç kızsın herşey senin istediğin gibi olmalı. . Nişanı boz bence yoksa iki gün sonra konu açarsın kaynana yüzünden boşanıyorum diye..
Hayır birlikte oturmayacağız ilk baş istediler ama babam kesinlikle istemedi zaten orada da nişanlıma kızdım kendi içlerinde konuşmuşlar bizim evde oturacağız diye bana anlatan yok dedim sen niye anlatmıyorsun diye konuştum daha sonradan herşeyi danıştı bana uyandın bidaha yapmam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?