• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide adayım

sadecemelo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
2.236
5.505
108
32
Selam herkese
Gerçekten çok saçma bi durumun içine düştüm. Nişanlımı çok seviyorum ama bu nişanı bozacağım sanırım, çünkü kayınvalidem herşeye karışır durumda. Küçük bi örnek vereyim, nişanlığımın kumaşını herşeyini önceden almış bana sadece terziye gidip prova olmak kaldı. modelini herşeyini o seçti tamam diyorum kendime bunlar dünyalık şeyler o büyük boşver takma diyorum, her seferinde dozunu aşıyor.
Dün salonumun koltuklarını gitmiş mağazaya beğenmiş, bana diyor ki salonu kendi zevkime göre döşeyeceğim nişanlımda hersey senin istediğin gibi olacak diyor ama hiçbirşey olmuyor. hiç saygısızlık yapmadım onu isterim bunu isterim de demedim. Nişanlımı da çok seviyorum tam istediğim gibi bi insan hiç beni kırmamıştır ama annesine de çok düşkün tabiki olacak orasına lafım yok ama rahat yaşantım var kimse karışmıyor zorla birşeyler dayatmıyor bunu niye bozayım diyorum kendime. Kayınvalidem ile bir ömür geçiremem gibi geliyor düğüne 1 ay kaldı herşey tamam neredeyse çok büyük bi çıkmazdayım akıl verin lütfen

Yol yakınken ;
Ya dönün..
Ya da dişlerinizi gösterin, ezdirmeyin kendinizi..

Ne demek elbiseye karışmak, ne demek salonu kendi zevkine göre döşemek.
Çok hevesliyse kendi evini döşesin.

İşte tam da bu noktada nişanlınıza söylüyor, hiçbirşeye karışmamasını rica ediyorsunuz..eğer karışırsa saygınızı bozacağınızı söyleyin.. Nişanlınızın tutumu da önemli

Offff offfff bittin sen....

Burada o kadar çok yazı okudum ki bu durumla ilgili. Bunlar birşey değil hele bi evlen o zaman kv den evin baş köşesinde olacak.

Ana kuzusuyla evlenen hiçbir kadını mutlu görmedim.

Kendi evi gibi döşüyor, kıyafetini kv den seçiyor bunlar daha ne ki....

Ayyyyy fragmanı bile kötü, filmi düşünemiyorum bile.

Selam herkese
Gerçekten çok saçma bi durumun içine düştüm. Nişanlımı çok seviyorum ama bu nişanı bozacağım sanırım, çünkü kayınvalidem herşeye karışır durumda. Küçük bi örnek vereyim, nişanlığımın kumaşını herşeyini önceden almış bana sadece terziye gidip prova olmak kaldı. modelini herşeyini o seçti tamam diyorum kendime bunlar dünyalık şeyler o büyük boşver takma diyorum, her seferinde dozunu aşıyor.
Dün salonumun koltuklarını gitmiş mağazaya beğenmiş, bana diyor ki salonu kendi zevkime göre döşeyeceğim nişanlımda hersey senin istediğin gibi olacak diyor ama hiçbirşey olmuyor. hiç saygısızlık yapmadım onu isterim bunu isterim de demedim. Nişanlımı da çok seviyorum tam istediğim gibi bi insan hiç beni kırmamıştır ama annesine de çok düşkün tabiki olacak orasına lafım yok ama rahat yaşantım var kimse karışmıyor zorla birşeyler dayatmıyor bunu niye bozayım diyorum kendime. Kayınvalidem ile bir ömür geçiremem gibi geliyor düğüne 1 ay kaldı herşey tamam neredeyse çok büyük bi çıkmazdayım akıl verin lütfen

Sen her şeye tamam dersen daha çok karışır , başından taviz vermişsin ama hiçbir şey için geç değil , ayrıca nişanlında da hiç iş yok annesine düşkün olabilir benimki de annesine düşkün tek oğlan ama böyle bir durum söz konusu bile olamaz bizim işimize annesini karıştırmaz , ,daha nişanlığının kumaşını bile sen seçemiyorsun ,evi istediği gibi dayar döşer kayınvaliden ,sakın kendinden ödün verme, her şey senin içine sinmeli , böyle heyecanları hayatta kaç kez tadıyoruz ki , lütfen güzel bir dille kayınvaliden ile konuş , insansa zaten anlar, değilse de cazgır gelin adayını oyna anca öyle tiplerden anlar öyleleri ..

Selam herkese
Nişanlına eşyalarımızı seçelim ikimiz de al götür bütün eşyaları seç kapora ver gel haberi bile olmasın

Yol yakınken ;
Ya dönün..
Ya da dişlerinizi gösterin, ezdirmeyin kendinizi..

Ne demek elbiseye karışmak, ne demek salonu kendi zevkine göre döşemek.
Çok hevesliyse kendi evini döşesin.

İşte tam da bu noktada nişanlınıza söylüyor, hiçbirşeye karışmamasını rica ediyorsunuz..eğer karışırsa saygınızı bozacağınızı söyleyin.. Nişanlınızın tutumu da önemli
Onlar benim mutluluğumu istiyormuş en güzeli olsun istiyorlarmış sesim çok yükselirse bu sefer cazgır geline çıkacak adım ve sürekli laf sokmalar vs olacak eminim

Selam herkese
nişanlınız ile açık açık konuşun. bir kere evlendiğinizi ve bu yüzden herşeyi annesinin değil sizin isteğinize göre olması gerektiğini ifade edin. eğer yanınızda olursa zaten sorun olmaz. annem annem derse salıverin gitsin.

Nişanlına eşyalarımızı seçelim ikimiz de al götür bütün eşyaları seç kapora ver gel haberi bile olmasın
Böyle yapacağını bildiğim için nişanlıma söylemiştim mobilyaların ben seçeyim demiştim ama kayınvalidem kendi kafasına göre hareket ediyor oğlunu bile dinlemiyor

Onlar benim mutluluğumu istiyormuş en güzeli olsun istiyorlarmış sesim çok yükselirse bu sefer cazgır geline çıkacak adım ve sürekli laf sokmalar vs olacak eminim
En fazla ne olabilir ki iki laf sokar, 3 tavır yapar, cazgır saygısız terbiyesiz der. deyince öyle olmayacaksınız ki. şimdiden ipleri verirseniz çok üzülürsünüz ilerde. kim ne düşünür sallamayın. bu hayata 1 defa geliyorsunuz. nişanlınız sizin yanınızda olursa kimse bir şey diyemez. ha yok olmuyorsa bence bitsin

Evinizin veya sizin giyim masraflarinizi kayinvalide mi oduyor?

kayınvalidenizle ilk önce saygı çerçevesinde bi konuşun derim. ''Anne benim de isteklerim var. her şey senin istediğine göre olursa mutsuz olacağım. ben mutsuz olursam oğlunu da mutlu edemem. lütfen her şeyi kendi isteklerimize göre yapmamıza izin ver. bu bizim düğünümüz senin değil'' minvalinde bi konuş sonrasında gerekirse dişlerini gösterirsin

Ne demek kendi zevkine göre döşeyecekmiş madem öyle gitsin kendisi otursun gerizekalı. . Ya bu kaynayla ömür geçmez. .Ayrıca ne demek dünyalık şeyler. . Sen bir genç kızsın herşey senin istediğin gibi olmalı. . Nişanı boz bence yoksa iki gün sonra konu açarsın kaynana yüzünden boşanıyorum diye..

Nickine bayildim yaa :)

Birlikte mi oturacaksiniz.
Boyle bir durum varsa bile esya secmek
Senin hakkin,
Yoksa zaten onun secmesi kadar komik birsey olamaz.
Nisan kiyafetin den ona ne.
Hayalleri varsa bir daha evlensin
Senin hayallerin yok mu yani.

Tepkisiz kalabilmene hayret ettim.

Demek istiyorlar ki sen zevksizsin en guzelini secemezsin. Sende kiyafet esya sececek akli melekeler yok. Senin yerine o isi biz hallediyoruz.

Nickine bayildim yaa :)

Birlikte mi oturacaksiniz.
Boyle bir durum varsa bile esya secmek
Senin hakkin,
Yoksa zaten onun secmesi kadar komik birsey olamaz.
Nisan kiyafetin den ona ne.
Hayalleri varsa bir daha evlensin
Senin hayallerin yok mu yani.

Tepkisiz kalabilmene hayret ettim.
Hayır birlikte oturmayacağız ilk baş istediler ama babam kesinlikle istemedi zaten orada da nişanlıma kızdım kendi içlerinde konuşmuşlar bizim evde oturacağız diye bana anlatan yok dedim sen niye anlatmıyorsun diye konuştum daha sonradan herşeyi danıştı bana uyandın bidaha yapmam dedi

Ne demek kendi zevkine göre döşeyecekmiş madem öyle gitsin kendisi otursun gerizekalı. . Ya bu kaynayla ömür geçmez. .Ayrıca ne demek dünyalık şeyler. . Sen bir genç kızsın herşey senin istediğin gibi olmalı. . Nişanı boz bence yoksa iki gün sonra konu açarsın kaynana yüzünden boşanıyorum diye..
Dün dedim ki balkona iki kişilik masa koyalım yer kaplaması dedim kayınvalidem lapin gibi atlayıp siz iki kişi değilsiniz kusura bakma valla dedi

Hayır birlikte oturmayacağız ilk baş istediler ama babam kesinlikle istemedi zaten orada da nişanlıma kızdım kendi içlerinde konuşmuşlar bizim evde oturacağız diye bana anlatan yok dedim sen niye anlatmıyorsun diye konuştum daha sonradan herşeyi danıştı bana uyandın bidaha yapmam dedi

Ah ya hemen ayril demiyorum
Ama tepki vermezsen boyle seylere
Cok zor bir evliligin olacak
Bunu soylemek de bir sakinca gormuyorum.

Oncelikle esyalari veto et
Nasil bir reaksiyon alacaksin ona bak.
Huyuna yururlerse ok.
En azindan geri adim atmalarini olumlu
Karsilar devam edersin.
Ama baktin
Hem nisanlin hem ailesi sana yukleniyor
Senin ne dusundugunun yada istediginin bir onemi yok
Geregini yaparsin.

Back
X