• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide adayım

zeholll zeholll hanımın eski konularını okumalisiniz konu sahibi @bide bele cek
belki onun özgüveninden ve akıllıca hareket etmesinden feyz alırsınız
siz daha iyisini hak ediyorsunuz bu aile çok berbat bütün geleceğiniz mahvolur
Jasseycim oncelikle tesekkur ederim beni onore ettin..

Konu sahibi bu kvnin ceyregi dahi etmeyen bir ablasi vardi eski nisanlimin ve kinadan bir gun once tekmeyi yediler. Yani ne bileyim. Sen bilirsin.

3 kisilik evlilikte mutlu olur musun olmaz misin iyi dusun derim.

Selam herkese
Gerçekten çok saçma bi durumun içine düştüm. Nişanlımı çok seviyorum ama bu nişanı bozacağım sanırım, çünkü kayınvalidem herşeye karışır durumda. Küçük bi örnek vereyim, nişanlığımın kumaşını herşeyini önceden almış bana sadece terziye gidip prova olmak kaldı. modelini herşeyini o seçti tamam diyorum kendime bunlar dünyalık şeyler o büyük boşver takma diyorum, her seferinde dozunu aşıyor.
Dün salonumun koltuklarını gitmiş mağazaya beğenmiş, bana diyor ki salonu kendi zevkime göre döşeyeceğim nişanlımda hersey senin istediğin gibi olacak diyor ama hiçbirşey olmuyor. hiç saygısızlık yapmadım onu isterim bunu isterim de demedim. Nişanlımı da çok seviyorum tam istediğim gibi bi insan hiç beni kırmamıştır ama annesine de çok düşkün tabiki olacak orasına lafım yok ama rahat yaşantım var kimse karışmıyor zorla birşeyler dayatmıyor bunu niye bozayım diyorum kendime. Kayınvalidem ile bir ömür geçiremem gibi geliyor düğüne 1 ay kaldı herşey tamam neredeyse çok büyük bi çıkmazdayım akıl verin lütfen
Dünyalik deme bacim. Hersey dunyalik evet ama bu dunyada yasiyoruz dogduk buyuduk ne zorluklar cekti ailen seni buyutene kadar. Ailen senin bi dedigini ikiletmemistir.
Icin atmiyosa yol yakinken dön. Benim basimdada vardi aynisi.
Giydigim beyaz atlet varya ona kadar o karisti. Gecelik takimi aldi bi tane onun rengi sekli herseyi kendi istegine goreydi. Sanki kendisi giyecek gibi herseyi kendi zevkine gore aldi. Nisan elbisemi falan hic sorma bile onlar basta gidip benden once begenilmis bile. Topuklu giymek yok vs bi suru seyler.... Nisanlimda ayni senin nisanlin gibi annesine duskundu. Olmadi tartistik ayrildik dayanamadim cok baski ettiler bana.

Onlar benim mutluluğumu istiyormuş en güzeli olsun istiyorlarmış sesim çok yükselirse bu sefer cazgır geline çıkacak adım ve sürekli laf sokmalar vs olacak eminim

Sen şimdiden böyle düşünürsen o kv ve nişanlı sana neler yapmaz.
Cazgır demesinler diye hep başkalarının kuklası mı olacaksın?
Hem kıyafetini ve eşyalarını kendi istediğin gibi seçmek istemen seni cazgır yapmaz. Sana karışanı cazgır yapar asıl.

gecmisler olsun kv yuzunden mi yoksa?? Ya tahammül edemiyorum su kıskanclıklara, üzerimize baskı kurmaya calısmalarına. Tabi hepsi aynı değil ama cogu bence öyle. Evleniyosa oglun bırakta kendi düzenini kursun. Bizde de herşeye karısıyolar diye adam evli oldugunu unutuyo diye düsünüyorum bazen benim kararlarima yorum yaparlar anca ama herşeye mi karısılır arkadasım ya , uyuz oldum:kızgın:
Annesi ablasi cirkef ve ayakalti insanlardi ama eski eş denen adam adam olsaydi zaten yaptıklarına cesaret edemezlerdi.. O onlardan 5 adim ondeydi yani rezillikte.. Bitti kurtuldum hamdolsun..
İş kocada biter, kadina yaninda oldugunu hissettirip hakkini ezdirmediginde zaten kimse takmaz kaynanayi filan; buyuk seyler olmadikca..

Kayınvalideniz kendi evleniyor sanıyor.
Ben böyle bir durumda, aradan çekilir; onu hevesleri ve maydonozluğuyla baş başa bırakırdım.
Gelinlik de giyip, düğünü yapar herhalde, size ihtiyaç yok gibi...

Kayınvalideniz kendi evleniyor sanıyor.
Ben böyle bir durumda, aradan çekilir; onu hevesleri ve maydonozluğuyla baş başa bırakırdım.
Gelinlik de giyip, düğünü yapar herhalde, size ihtiyaç yok gibi...
Vallahi ne guzel konusmussun ya. Her kelimen yuzde bin besyuz haklisin. Katiliyorum sana

sen biiir ömür bu tarz müdahalelerle uğraşıcaksın sonra düzelir olmayacak hiç bir zaman ilerde kendi evinde hanım olcaksın o adamın karnını doyurup üstünü başını giydirip temiz yerde yatırıp hasta olduğu zaman bakıcaksın ve kendini kocaman bi kadın gibi hissedip herşeyi ele almayı daha çok hakkın olarak gördüğün zaman bu müdahaleler sana daha çok batıcak erkekler hep geçiştirir senin istediğin gibi olcak konuşurum düzelir vs nişanlın kocan oluncada hep böyle erteleyecek ve en sonunda sürekli kaynanan değil de sen söylendiğin için ki erkekler buna dırdır diyorlar eşin sana çatacak sana bağıracak seni kötü ilan edecek. Şu an son bir ay kaldı diyebiliyorsun ama evlendiğin zaman böyle bi fırsatın da olmayabilir, arkanı dön ve hızlıca uzaklaş, herşeye burnunu sokan bi kaynana ve pısırık bi adam ayrılmak için yeterince gerekli bi ayrılık sebebi

Annesi ablasi cirkef ve ayakalti insanlardi ama eski eş denen adam adam olsaydi zaten yaptıklarına cesaret edemezlerdi.. O onlardan 5 adim ondeydi yani rezillikte.. Bitti kurtuldum hamdolsun..
İş kocada biter, kadina yaninda oldugunu hissettirip hakkini ezdirmediginde zaten kimse takmaz kaynanayi filan; buyuk seyler olmadikca..
koca zaten tavrını belli etse agzını acamaz kimse. İyi olmus kurtulmussun o zaman

bunu okuyunca şok oldum. hangi çağda kalmış bu aile hakikaten?
benim annem 1975 te evlenmiş. gelin sofraya oturmaz, herkes doyduktan sonra yer denince, "niye ben insan değil miyim?" diyebilmiş ki o devirde dayak normal, boşanmak en son ihtimal bile değilken.
2016 da bu kadar gerikafalı kalmak da meziyet yani.

Iste boyle diyip var olan bu sacma seylere karsi cikip degistirip tabiri caizse kafa tutacaksa amenna ama konu sahibinde oyle bir karakter goremedim. O yuzden hemen ayril dedim.

Yok artık kadın resmen seninle ikinci baharını yaşıyor düğün senin mi onun mu belli değil.

Müsaade etme ezdirme kendini ne demek nişanlığını o seçiyor evini zevkine göre dayayıp döşüyor.

Nişanlın da anneciyse annesinin agzına bakıyorsa işin zor.

Yol yakınken dön bu sevdadan çok zorlanırsın.

Dugunune az kalmis biran önce konusmani yap, ya sana saygi duysunlar bir insan olarak kabul etsinler yada kusura bakmasinlar kimse vazgecilmez degil.

konuyu okuyunca sinir oldum zaten birde arada yazdiklarinda hayra alamet degil. siz 2 kisi degilsiniz falanlar.
acilen tavrini mesafeni koymalisin.
ister dügüne 1 gün kalsun
bir ömür böyle gecer mi?
dügüne az kaldi masraf yapildi diye susmamalisin.
ben sana ayril demiyorum.
tavrini koy. mesafeyi koy.
baktin hic mi hic olmuyo...
iste o zaman ayrilmayi düsünmelisin.
nisanlin simdiden annesine hayir diyemiyosa. evlendikten sonra hep annesinin dedigi olacak. erkekler evlendikten sonra nedense annesine dahada düskün oluyor.

Back
X