Bakın ben onun oğlunun kız arkadaşıyım ben onun geliniyim artık bana bu kadar sert çıkmasına gerek yok.Ben laubali olsun demedimki sadece birazcık yakın hissetmek isiyorum.Herkeste bunu istemez ki.Ben çok sıcak kanlıyım sanırım tüm sorun bu
Kiz arkadas gelin degildir diyenlere katilmiyorum, ancak her arkadasa gelin gozuyle bakilacak da degil.
Bunu belirleyecek olan sizin iliskiniz, aldiginiz kararlar ve kv gozunde ise oglunun tutumu.
Buna ragmen kabul etmeyenler var hatta nikahtan sonra bile... o ayri konu.
Kadin sizin varliginizi kabulleniyor ve nezaketen dahi olsa misafir olarak iyi davraniyorsa bence gerisini cok dusunmeyin, cunku oglunun hatrina sizle gorusmeyi kabul etmis bir de evine davet etmis (yemek orneginden boyle anladim)
Fakat tek sorun canim cicim dememesi ise daha olgun dusunun lutfen, bunlar ne sevgi ne de kabul icin sart olan seyler.
Abim kiz ark.iyla henuz evlenmedi ancak hepimiz biliyoruz ki o mustakbel gelinimiz...fakat kimse sevgi pitircigi gibi kelimeler kullanmiyor, gayet seviyeli bir iletisimimiz var fakat bu demek degil ki sevmiyoruz, aksine anneme kalsa cosacak da abimle biz gelin damat adaylari icin surekli frenliyoruz.
Sevmemek saygi gormemek nasil birsey yasamadiginiz icin bilmiyorsunuz sanirim, eve yemege davet etmeyi gectim usulen dahi olsa hos sohbet etmek ne kadar degerli, bunu zamanla anlayacak seyler yasamazsiniz umarim...