- 2 Ekim 2012
- 371
- 156
- 323
- Konu Sahibi kirciceklerim
-
merhaba bayanlar. benim 4 yıllık bir ilişkim var sevgilimin bu yıl okulu bitiyor ben de ailelerimiz tanışsın falan filan dedim. sevgilim kabul etti ama sorun şu ki tanışmaya biz gideceğiz ilk. kız tarafı gidiyor yani. normalde tanışmaya erkek tarafı mı gelir yoksa kız tarafı gitse sorun olmaz mı? aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? sevgilimin annesi ve babası çalışıyor pazar günleri hariç boş günleri yok yani taa kalkıp istanbuldan bursaya gelemezler. benim babamsa emekli annemse ev hanımı. sizce durum uygun mudur?
Sevgili arkadaşım öncelikle hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin. Ancak her ne kadar artık bu tarz şeylerin önemi olmasa da bizler tarafından anne babalarımız bu devre ayak uydurmak zorunda değil bence.
Benim fikrim, önce siz gidin sevgilinizin ailesi ile tanışın. Sonra kendileri uygun zamanlarında tatil izin vb. bir şekilde ayarlayacaklardır, o zaman size misafir olsunlar. Muhakkak yapmazlar ama ileride ne olur ne olmaz bilemeyiz.Kimsenin ağzı torba değil. Ailenizi de bu konuda zorda bırakmayın bence. Çok meraklı gibi kalkıp şehir dışına gitmek bence hoş değil.
Hakkınızda hayırlısı olsun en iyisini siz bilirsiniz.
Sevgiler
Canım bu durum hiç hoş değil benim bursada bir evim var pazar günü 1 gün içerisinde mutlaka gidip gelinebilecek yakınlıkta, babanın bu durumu nasıl kabul ettiğini anlayamadım kabul etti mi? Şahsen benim babam taaa Trabzon' dan adamları 2 kere git gel yaptırdı, kız evi naz evidir, yarın bir gün ilk siz geldiniz oğlumun meraklısıymışsın derlerse şaşırma...
o güzel yorumun için teşekkür ederim öncelikleinşallah hakkımızda hayırlısı olur babam bu olaya tuhaf bakmadı ilk söylediğimde çok çekinmiştim ama "olsun canım biz gideriz sonuçta kız istemeye söz yapmaya gitmiyoruz tanışmaya gidiyoruz" dedi ki zaten tanışma olduğu için ben de fazla üstelemedim :26: ailemi zorlamıyorum hiçbir şekilde hani illa biz gideceğiz edeceğiz değil onlar kendileri olur dedi hatta annem daha iyi olur evde iş çıkartmamış olursunuz bana dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?