- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi kirciceklerim
-
evet kabul etti ya :26: babamın pek öyle gururu yoktur hani sert babalardan değildir kız çocuk çok istediği için bana karşı hep arkadaşça dostça davranır bana çok değer verir belki de o yüzden kabul etmiştir :26: illa onlar gelecek ben geri adım atmam demiyor :26:
evet kabul etti ya :26: babamın pek öyle gururu yoktur hani sert babalardan değildir kız çocuk çok istediği için bana karşı hep arkadaşça dostça davranır bana çok değer verir belki de o yüzden kabul etmiştir :26: illa onlar gelecek ben geri adım atmam demiyor :26:
benim gönlümde yatan da o ama erkek arkadaşımın başının etini yiyip kendimden de soğutmak istemiyorum pek :26:
aileler arasında tanışma şöyle; kv adayıyla telefonda bi tanışmam olmuştu erkek arkadaşımı ise babam pikniğe davet etmişti orda annem ve babamla tanşmıştıonlar davet ediyor bizi annesi sevgilime öyle demiş ki buna inanıyorum gerçekten çok çok çalışıyor annesi ve babası nisan mayıs ayları gibi demişsiniz o konuyu söyledim sevgilime vizeleri finalleri olduğu için yaşadığı şehre gelemiyormuş yani en uygun zaman yaz ayıymış. yani bir sorun yaratmaz değil mi sonuçta erkek istemeye gitmiyoruz
Valla ben bu konuda geri kafalıyım.
Ee bu adamlar düğün günü de mi vaktimiz yok çalışıyoruz diyecekler? Evlatlarının yuvasını kurmak için bi'günü ayarlamak ne kadar zor sence?
Şahsen ben babamın anlayışını bırak önce ben utanırım babama bunu teklif etmeye. Oturur bildiğin gurur yaparım. İsteme olmasa bile oniyetle bi'tanışma olacak. Sıradan bi'arkadaşının ailesi değilsiniz neticede. Emek istiyo bu işler, karşılıklı fedakarlık istiyo.
Sevgilinin annesi senin anneni bizzat aradı mı, arayacak mı? Sevgilime demiş deyip, hadi gidiyoruz deyip yola koyulmayacaksınız herhalde bu iki katı garip olur:44:
o zaman ben bir kez daha konuşayım hay allah hiç danışmadığım için kimseye olur gibime gelmişti :26: teşekkür ederim herkese
genel olarak olmaz diyoruz bi kere daha konuş bizede haber ver
yok canım annesi arayacak tabi ki öyle sevgilim çağırıyor haydi yürüyün diye gidilmeyecek :26: onların da gelme isteği var ama bizim gitme olasılığımız biraz daha yüksek olduğu için sormuştum sizlere :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?