kayınvalide adayıyla tanışma

aileniz bu fikrinizi tam olarak kabul etti mi?
ben babama desem bunu ohoooo
hoş olmaz ama yani düşünüyorum da her şeyin bir usulü var diyorlar ya haklılar sanırım ama yinede her şey gönlünüze göre olur inşallah...

evet kabul etti ya :26: babamın pek öyle gururu yoktur hani sert babalardan değildir kız çocuk çok istediği için bana karşı hep arkadaşça dostça davranır bana çok değer verir belki de o yüzden kabul etmiştir :26: illa onlar gelecek ben geri adım atmam demiyor :26:

benim babamda çok tatlı bi adamdır ama böyle bi konuda hadi gidelim demez biliyorum...
bide ilk onların gelmesi daha mantıklı bence...

benim gönlümde yatan da o ama erkek arkadaşımın başının etini yiyip kendimden de soğutmak istemiyorum pek :26:

Herkesin babası değer verir..
Dikkatli konuşmalısınız bence..

Onlar gelmeli ne olursa olsun, nişanlımın aileside müsait değildi ama geldiler. Hemde iki kere geldiler. İlkinde tanışma ikincisinde söz yaptık, sonra nişan yaptık, en son biz ziyarete gittik :)

kötü bir şey söylemedim ki ama.. evet herkesin babası değer verir belki de o yüzden kabul etmiştir dedim..

benim gönlümde yatan da o ama erkek arkadaşımın başının etini yiyip kendimden de soğutmak istemiyorum pek :26:

böyle bişey için soğumaz ki canım konuşursunuz yine belki izin alabilirler yada en yakın tatil 23 nisan dimi :)
hem istanbul bursa arası kaç saat yol ki?

Bence hangi sartlarda olursa olsun kizin ailesinin gitmesi uygun degil.biz de calisiyoruz is hayatini biliyoruz en azindan ctsi bile bir kere izin alamayacaklarini sanmiyorum.

Valla ben bu konuda geri kafalıyım.
Ee bu adamlar düğün günü de mi vaktimiz yok çalışıyoruz diyecekler? Evlatlarının yuvasını kurmak için bi'günü ayarlamak ne kadar zor sence?
Şahsen ben babamın anlayışını bırak önce ben utanırım babama bunu teklif etmeye. Oturur bildiğin gurur yaparım. İsteme olmasa bile oniyetle bi'tanışma olacak. Sıradan bi'arkadaşının ailesi değilsiniz neticede. Emek istiyo bu işler, karşılıklı fedakarlık istiyo.

Sevgilinin annesi senin anneni bizzat aradı mı, arayacak mı? Sevgilime demiş deyip, hadi gidiyoruz deyip yola koyulmayacaksınız herhalde bu iki katı garip olur:44:

o zaman ben bir kez daha konuşayım hay allah hiç danışmadığım için kimseye olur gibime gelmişti :26: teşekkür ederim herkese

yok canım annesi arayacak tabi ki öyle sevgilim çağırıyor haydi yürüyün diye gidilmeyecek :26: onların da gelme isteği var ama bizim gitme olasılığımız biraz daha yüksek olduğu için sormuştum sizlere :26:

İlerde bu konuyu hatırlayınca için tuhaf olur, bırak oldurmaya çalışsınlar imkanlarını.
Yarın ah babam ne anlayışlı diye sevinirken sonradan dahil olacağın ailen için de "çocukları için bi'gün ayarlayıp da tanışmaya gelemediler" diye kendini doldururken bulabilirsin.

inanır mısın onları da düşünüyorum çok haklısın missblue :26: fazla taviz veriyorum sanırım bu konularda :26:

ilerde dünden razıydınız derler ..
eskimedik bez,dönmedik yüz yok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…