Kayınvalide arabanızda öne oturmak isterse?

Kesinlikle saygıyla alakası yok, tabi art niyetli olmadan önde oturmak isteyen kv lerde vardır ama bizim örnek akıllara zarar.
Benim arkadaşımın kv si gören komuşuları bile güldürecek derecede her zaman maratona katılmış gibi koşa koşa hemen ön koltuğa otururdu arkadaşımda aman neyse derdi, sonra bir gün arkadaşımın kaynı arabada arkaya oturunca arkadaşımda arkaya oturmak istememiş ve öne oturmuş sonra bir bakmış kv. arkadaşın eşini köşeye çekmiş konuşuyor arkadaşımda merak edip arabadan inince duyduklarına inanamamış. Kv si aynen şöyle diyormuş "çabuk onu ordan kaldır abini oturt (kaynı zaten kendi oturmuş arkaya) o bizim arabamız biz varken ben otururum yada abin oturur elin kızının ne haddine öne oturmak". Bu arada araba arkadaşımın bekarlıktan gelen kendi birikimiyle ama evlenince alınmıştı:)

Yoncam Seni anlıyorum, çıkacağın yol uzun ve meşakkatli...kv/ gelin işlerinde erkeğe çok iş düşer, o erkek ki sevdiğinin arkasında Dağ gibi durmalı, durabilmeli...ön koltuk arka koltuk mesele değil de, esas mesele '' ALINGANLIK'' ...insanın alınganı zor, hele bu kv ise bin kere milyon kere zor...:19:
offff nedir bu gonca güllerimizin Kv den çektikleri...:50: aslında Kv adayıyım ve gelin adayım ne zaman birlikte arabaya binsek önde oturmamı istese de ben orası Senin yerin derim....Kızıma yapılmasını istemediğim hiç bir şeyi gelinime yapmam yapamam...

Allah kadir kıymet bilenlerle karşılaştırsın..:kkk:

Son düzenleme:
Kesinlikle saygıyla alakası yok, tabi art niyetli olmadan önde oturmak isteyen kv lerde vardır ama bizim örnek akıllara zarar.
Benim arkadaşımın kv si gören komuşuları bile güldürecek derecede her zaman maratona katılmış gibi koşa koşa hemen ön koltuğa otururdu arkadaşımda aman neyse derdi, sonra bir gün arkadaşımın kaynı arabada arkaya oturunca arkadaşımda arkaya oturmak istememiş ve öne oturmuş sonra bir bakmış kv. arkadaşın eşini köşeye çekmiş konuşuyor arkadaşımda merak edip arabadan inince duyduklarına inanamamış. Kv si aynen şöyle diyormuş "çabuk onu ordan kaldır abini oturt (kaynı zaten kendi oturmuş arkaya) o bizim arabamız biz varken ben otururum yada abin oturur elin kızının ne haddine öne oturmak". Bu arada araba arkadaşımın bekarlıktan gelen kendi birikimiyle ama evlenince alınmıştı:)

Kaynana kötü niyetli olunca elin kızı oğlunu araba sahibi yapsa bile göze gelmiyor demek ki.:31:

gene mi ön koltuk sorunu:60:

daha tanışma bile olmamış,yaşanmamış bir durum için kendini doldurman ne kadar doğru:34:

kv'yi araba tutuyodur veya sağlık yönünden bi durum vardır koltuğu yatırması gerekiyodur vs,en önemlisi bana karşı bi gıcığı yoktur,buyursun otursun,tabiki bu durum eşim ben ve kv bi yere gidiyorken geçerli, kp de varsa ne olacak, ana oğul onlar önde ben ve kp arkadamı olacağız, saçma, herkes kocasının yanında oturur
ille önde oturmak istermiş ne demek yaa, hiç taksiye binmemiş mi bu kadın, kocası dururken taksicinin yanınamı oturuyomuş??

biz ailecek yolculuk yapıyorsak büyük oğlum araba kullanır,küçük yanında oturur,biz eşimle arkada otururuz.

bazen de yol durumuna göre hareket ederiz.yolculuk yaptığımız bir yol aşırı viraj.eğer oradan gidersek ben öne otururum.çünkü arkada gittiğimde ben yol bitiminde çok kötü oluyorum.düz yolda sorun yaşamıyorum:34:

arabanın her tarafı aynı yere gittiği için benim için sorun olmaz..zaten oğlanlar küçük olduğu için arka koltuk 6 senedir bana ait ama isteyen arabanın üstünde bile gidebilir, havalı havalı :27:

arabanın her tarafı aynı yere gittiği için benim için sorun olmaz..zaten oğlanlar küçük olduğu için arka koltuk 6 senedir bana ait ama isteyen arabanın üstünde bile gidebilir, havalı havalı :27:

çocuklar küçükken uzun yolculuklarda çok sorun oluyordu,sıkıldıkça birbirlerine sarıyorlardı.yok kolun değdi,yok bacağın değdi diye.bu nedenle büyük oğlum 12 yaşına girdikten sonra onu öne oturttum,ben arkaya geçip küçükle sakince yolculuk yaptık.bu durum büyük ehliyeti alana kadar devam etti.

çocuklar küçükken uzun yolculuklarda çok sorun oluyordu,sıkıldıkça birbirlerine sarıyorlardı.yok kolun değdi,yok bacağın değdi diye.bu nedenle büyük oğlum 12 yaşına girdikten sonra onu öne oturttum,ben arkaya geçip küçükle sakince yolculuk yaptık.bu durum büyük ehliyeti alana kadar devam etti.

:) Desene benim de on koltuga gecmeme daha cok zaman var :)

Cunku ben de 7 yildir arka koltuktayim :)
Ve ayni durumu yasiyoruz :)

evet evet egem abla bizde de durum aynı. "sen aslansın, ben kaplanım hadi birbirimizi parçalayalım bakalım kim kazanacak" müsabakası sürekli tekrarlanmasın diye ben hep aralarındayım :D herhalde senin de dediğin gibi 12-13 yaşına kadar gidecek bu böyle :1:

:) Desene benim de on koltuga gecmeme daha cok zaman var :)

Cunku ben de 7 yildir arka koltuktayim :)
Ve ayni durumu yasiyoruz :)

evet evet egem abla bizde de durum aynı. "sen aslansın, ben kaplanım hadi birbirimizi parçalayalım bakalım kim kazanacak" müsabakası sürekli tekrarlanmasın diye ben hep aralarındayım :D herhalde senin de dediğin gibi 12-13 yaşına kadar gidecek bu böyle :1:

bence de öne geçmenize çok var:1:

benim kayınvalidem arkaya oturur kayınpederim sormaz zaten öne oturur kayınpederime canım feda kayınvalide arkada otursun :1::1::1:kayınvalidemle aramda bir problem yok ama gene de kayınpederimi çok severim bu kayınvalidelerle alıp veremedğimiz nedir ben anlamadım?

Hiç önemli değil ki biz büyük varken öne oturulmaz vs buna benzer şeylerle büyüdük
Benim kayınvalidem bi yere gittiğimizde oturmaz öne geç otur lütfen dediğim halde
Ama kayınpeder olursa o oturur sorun değil yani

bu ön koltuk merakı değil. kötü niyetli bir kv nin "ben varken, senin yerin arkasıdır" mesajını verme çabasıdır. böyle bir şey hissediyorsanız, insanın canı sıkılır. ama ayaklarından, bacaklarından rahatsızdır, arka taraf daha dar olduğu için rahatsız ediyordur, amenna. bu tür durumlar hariç, üstünlük taslamaksa amaç, gözünün yaşına bakmamak lazım :51:

aynen katılıyorum yani niyete göre değişir ama sırf üstünlük taslamak içinse ozaman iş değişir yayıla yayıla ön kopltuğa otururum kapıyıda kitlerim ozaman teee arkaya bin yoksa arkadan koş derim :)))

vhalla benim içn fark etmez hem unutma ki bütün laydiler prensesler arkada oturur:34::34::34:

araba kimin canım o da önemli bence

yani nişanlın senden önce almışsa kadın alışmış olabilir önde oturmaya..(oğlumun arabası diye)

biz evlendikten sonra aldık arabamızı altınlarımın bir kısmını verdim üzerini de kredi çektik eşimle birlikte ödedik

araba tamamen bizim yani..

kp ya da benim babam varken onlar oturur yoksa ben otururum...

kv geçmez zaten öne...ama geçip otursa kızardım herhalde..

benim rahmetli kayınvalidemin hiç böyle bir isteği olmadı ön koltuğa hep ben oturdum ama ben oturacam dese sanırım saygımdan olmaz diyemezdim:44:
bu ön koltuk merakını anlamıyorum ben :19:daha nişanlıyken bunu dile getirmesi çok saçma

başıma gelseydi şahsen arabada annesi babası varken ben öne oturmak istemezdim, ailemden böyle gördüm çünkü. büyük kimse o oturur bizde :)

Ailecek olduklarında kayınpederim öne orurır çünkü kynanmla arkaya oturduklarında araba çöküyo zor gidiyor ama twk kaynanam barsa hep bn öne otururum

Kendi arabamızda kayınvalidem hep arkaya oturur sağ olsun hiç öyle öne kurulma sevdası yoktur. Onların arabasını eşim sürerken kayınpederim bile gel öne otur demişti ama ben arkaya geçerim demiştim.. Ama bir kere kayınbabam ısrarla arkaya oturmuştu bizim arabada olmaz baba dedikçe :1: Sağolsunlar bu konularda anlayışlıdırlar..
Ben geçeceğim diyemem aslaaa ama zoruma giderdi herhalde kayınvalide arkaya atsa..Sonuçta eşimin yanında oturmak isterim

Back
X