Kayınvalide arabanızda öne oturmak isterse?

yuh :D altı üstü araaba taş çatlasa 1 saatlik yol bir ömür o pozisyonda oturmayacaksınız ne farkeder ha öne oturmuş ha arkaya he deyin geçin bazı şeyleri nekadar kafaya takıyorsunuz ya . Yengem anneme mesela hep anne geç öne der saygı gibi görür annem önmli değil kızım sen geç desede geçer arkaya oturur . Çok küçük meseleler bunlar kim öne oturmuş felan . Ne annem takar ne yengem . Hırs yapıp ben varken senin yerin orasıdır imajı veriyorsa bile hiç sallama belli etme sinir olduğunu hatta geç annecim felan de :D

Valla benim kayınvalidem öne oturmaya ben varken cesaret edemez şayet ki oturdu kendisi biraz kiloludur sen oraya sığmazsın arkaya geç derim :1:

konu çok saçma düşününce ama böyle takıntılı tipler var ne yazık ki benim kayınvaldem de aynı rol model o hep önde oturcak arka onu tutar, arkada beli ağrır bende hiç bişey demedim bu sözümüz ertesi günü söz alışverişinde başladı hepte böyledir geçen yaz bize gelmişlerdi .Dönüşlerine araba ile hem onları bırakıcaktık hemde bir hafta kaçamak uzun yol köye gidiyoruz.(istanbul-kaysri) Bu hemen öne kuruldu. bende oralı olmadım ama araçta kalabalık ve benımde bel fıtığım var 5 tane ciddi bir tedavi gördüm ön takıntım yok ama rahat gitmem gerek hele ki uzun yolda araçta dolu olunca ne mümkün rahatlık eşime dedim bir süre gidince bir yerde duralım belim çok ağrıdı sıkıştım dedim .durduk hava filan aldık buarada neyse kayınvaldem dedi ki gel az da ön de sen otur belin çok kötüyse!iyiydim de boşunamı duralım dedim yok anne gerek yok koltuk koltuktur önü arkasımı var bunun dedim önde oturunca şifamı bulcam dedim anladı kızdığımı sustu çünkü isteyerekte gitmiyordum .araç yeterınce doluydu düşünün arka koltuk 3 kişilktır ya biz 4 kişi gbydık bir kaynım aşırı kilolu mübarek sen şu sevdandan vazgeçsende insan gibi gitsek ya attı arkaya kilolu insanı yaz ayı yapış yapış kendide lord ya başımıza daha neler neler o yüzden kızlar kayınvalde adı geçen konulara takılmayın sallayın gitsin hepsi yok yere gerilmeyin ,germeyşn :1::1::1::1::1::1::1:

Valla benim kayınvalidem öne oturmaya ben varken cesaret edemez şayet ki oturdu kendisi biraz kiloludur sen oraya sığmazsın arkaya geç derim :1:

valla böyle diyorsan oda sessiz sedasız geçiyorsa tebrik ederim seni :) benim ki çır çır böceği normal konuşurkn bile takip edicem diye dikkatım dağılıyor .yer beni öyle desem lordum :):9::9::9::9:

ben sanırım en başta tavrımı koymuşum ortaya :)

araba tuttuğu için beni hep öne oturuyorum.kayınpederimle kaynanamda arkada oturuyo.
bendeki araba tutma olayı tamamen psikolojik.öne oturunca radyoda istediğim gibi müziğimi açınca midem bulanmıyo.
ama arkaya geçersem bide gıy gıy içimi bayan müzikler olursa,arabanın durmasını bekliyemeden böğğğğğ:26:

saçma ve gereksiz bi savaş bence
ön koltuk arka koltuk farketmez bence
ama tutup da kv öne oturmak isterse nedenini sorgularım ya
acaba güç gösterisi mi yoksa geçerli bi nedeni mi var
bi nedeni varsa buyursun otursun
ama amacı güç gösterisiyse izn vermem
ben evliyim ve kv hiç öne oturmayıntalep etmedi ben de teklif etmedim

aklıma babannemle yengem arasındaki olay geldi:1:
yengemlerle babannem yola çıkacaklar. yengem öne oturuyor.
amcam da diyor ki 'istersen annem geçsin öne'
yengemden gelen cevap 'hiç kusura bakma altınlarımı verdim bu arabaya ben, ön benim' :27::27:

senelerdir anlatılır ve hala gülerim:1:

Benim kayınvalide de aynı illa öne o oturacak kayınpederimin yanında bile öyle adamcağız öne geçmeye kalksa kaldırır arkaya geç der. Ya beli ağrır ya araba tutar. Komşunun biri bigün şakayla eltime demişki Ön koltuk gelinlerin hakkı eşinin yanı ona yakışır falan ama kadın tamamen şaka yapmış haberi yok yani kayınvalidemin böyle olduğundan eltim eve döndükten sonra kadına demediğini bırakmamış. Yok gelinlerimi doldurma Yok onlar öne oturursa parçalarım o arabayı falan neler neler.. :9:

Ama ne ben ne de eltim hiç takılmayız istediği kadar otursun napalım tek sorun bu olsun keşke....

Back
X