Kayınvalide arabanızda öne oturmak isterse?

Peki desen ne olur?

KV sizinle her gün arabayla bir yerlere gitmeyecegine göre,
o varken otursun.

Ben olsam sorun etmezdim, dedim ya ben kendim zorla oturtuyorum :D

Şimdi ona peki dersem bunun devamı gelir, maksat ezmekse buradan başlar, bu yaştan sonra böyle bir tavırla başlayamam hayatıma. Herkes bence duracağı yeri bilmeli. Hergün binmeyecek ama bu düşüncesizliktir bence, çünkü içinde art niyet var. Ha bana deseki rahatsız ondan oturmak istiyor amenna, ama niyet bence bu değil..

ahh yarama tuz bastın resmen benim kaynana bizim arabada öne oturur bende sinir oluyorum hemde çok sinir oluyom kocamada diyom oda sen otur o oturmadan diyo o bilmiyo mu arkaya otursun cocuk gibi niye onunla inatlaşcam ama acayip uyuz oluyom kendini bi bok sanıyo nişanlıyken oturmuyodu benim ne işim var sen öne geç diyodu evlenince festlığından ne yapcağını şaşırdı ama bende ne yaptım ehliyet aldım artık ben kullanıcam kocama da dicem sen öne otur beni takip et kaynana arkaya posta:1: ama daha almadım ehliyetimi:)

O kadar sert olabilirmiyim bilemiyorum ama güzellikle bir şekilde hallolur diye umut ediyorum :)

mesela ben derim k.valideme öne otur diye ama asla kabul etmez..yani bu durumu çok önemseyip de yarış haline dönüştürmeyiz.

ama bence tek sorununuz ön koltuk olmayacak çünkü alınganmış falan sanırım nişanlın seni bazı durumlara hazırlıyor :)

Evet evet kendisi söyledi zaten en baştan alıngan dedi, bende alınganım dedim iyi kırmazsınız birbirinizi dedi, daha çok kırarız asıl dedim bende :) henüz nişanlı değiliz haftaya tanışma olucak inşallah bu ay içinde de nişan düşünüyoruz bakalım, ama bu ele karışmak ne zormuş hele kv olayı bugün daha iyi anladım bu mevzu geçince..

Arkadaşlar bu konu hakkında fikirlerinizi istiyorum ve çokta merak ediyorum, acaba size göre normali nedir? Eşinizin annesi ile eşiniz ve siz arabayla biryere gideceksiniz, kendi arabanız ama annesi öne oturmak istiyor,(öne oturmak istermiş yani herzaman) eşinizin yanına, baba değil yalnız annesi, sizin tepkiniz ne olurdu, yada siz buna müsade edermisiniz başına gelen varmı acaba. Küçük bir konu ama böyle bir muhabbet geçti, sizlere de danışmak istedim bilhassa evli olan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum..

ben 15 yıllık evlıyım
15 yıldır kayınvalıdemle degıl annemle yasıyorum
halımden korkunc memnunum
bu dedıgın kucuk hesaplar gıbı gelıyor bana ltf yanlıs anlamada
bez bır yere gıderken ben arkaya gecerımkı o otursun dıye
eger benım arabamla gıdeceksek esım kızım hatta kendı kardesım arkaya oturur annemı yanıma alırım
su 3 gunluk dunyada bunlarla hayatı zehretmem sahsen
sahsen hıc bu kadar ınce hesap yapmamıstımmmmmmmmm
sorunuz cok ılgınc geldı

ayyy o sorun benim kayınvalidemde yok taaa, göürmcemde veee eşimin arkadaşlarında var çok sinir oluyorum, görümcem midem bulnıyor arka koltukta diye bahane uyduruyor, beni arkaya atıyor, ama aynı görümcem başkasının arbasında arka koltukta şehir şehiir gezebiliyor :111: :111:

eşimin arkadaşları da ne zaman bir yere gidecek olsak, ön koltuğa kuruluyorlar çok sinir oluyorum, eşimle her zaman birlikte zaman geçiridğimiz için ön koltuk kendime aitmiş gibi alışıyorum, başkası oturunca sinir oluyorum

ben 15 yıllık evlıyım
15 yıldır kayınvalıdemle degıl annemle yasıyorum
halımden korkunc memnunum
bu dedıgın kucuk hesaplar gıbı gelıyor bana ltf yanlıs anlamada
bez bır yere gıderken ben arkaya gecerımkı o otursun dıye
eger benım arabamla gıdeceksek esım kızım hatta kendı kardesım arkaya oturur annemı yanıma alırım
su 3 gunluk dunyada bunlarla hayatı zehretmem sahsen
sahsen hıc bu kadar ınce hesap yapmamıstımmmmmmmmm
sorunuz cok ılgınc geldı

İnce hesap değil bu sadece bugün konusu geçti bende garipsedim, sormak istedim böyle olan yaşayan varmı diye, bana sanki oğlan benim araba benim sen de kimsin hadi arkaya gibi geldi bu yüzden garipsedim.. Niyetim bu değildi yanlış anladınız bence..

benim kayınvalide yapmaz da, eşimin babannesi oturmuştu bi kere öne..çok bozulmuştum belli etmedim ama dönüşte arkaya oturdu, anladı yaptığının mantıksız olduğunu tabi:1:
çok taktığımdan da değil, ama karısı varken annesi veya başka biri oturmaz..
babalardan biri varsa otursun ama kadınların oturmasına tahammül edemiyorum.

İnce hesap değil bu sadece bugün konusu geçti bende garipsedim, sormak istedim böyle olan yaşayan varmı diye, bana sanki oğlan benim araba benim sen de kimsin hadi arkaya gibi geldi bu yüzden garipsedim.. Niyetim bu değildi yanlış anladınız bence..

kv hadsız ve yasının kadını degılse bıle sen olgun ol canım

asıl azmaz bal kokmaz
kokarsa yag kokar onunda aslı ayrandır

bılmem anlatabıldımmı

one oturulsa ne olur arkaya oturulsa ne olur
kızlar bunun farkını bır yazın lutfen

benim kayınvalide yapmaz da, eşimin babannesi oturmuştu bi kere öne..çok bozulmuştum belli etmedim ama dönüşte arkaya oturdu, anladı yaptığının mantıksız olduğunu tabi:1:
çok taktığımdan da değil, ama karısı varken annesi veya başka biri oturmaz..
babalardan biri varsa otursun ama kadınların oturmasına tahammül edemiyorum.

Bende öyle diyorum babalar olsa neyse de, bende tahammül edemiyorum eşi varken..

kv hadsız ve yasının kadını degılse bıle sen olgun ol canım

asıl azmaz bal kokmaz
kokarsa yag kokar onunda aslı ayrandır

bılmem anlatabıldımmı

Anlatabildiniz evet.. Aslında ben niyete tepkiliyim, olayın kendisine değil ama işte.. İnşallah sorun çıkmaz kalpler kırılmaz diye umut ediyorum artık napalım..

one oturulsa ne olur arkaya oturulsa ne olur
kızlar bunun farkını bır yazın lutfen

ben daha taze evliyim ve böyle şeylere çok takıyorum işte napim:9::9::9: birazda yapımda kıskançlık var:31:
napalım biraz zaman geçsin belki bizde bu yaptıklarımıza gülcez ilerde:9: çünkü gerçekten çok ufak şeyler. farkındayım ben onun:23::23:

ben daha taze evliyim ve böyle şeylere çok takıyorum işte napim:9::9::9: birazda yapımda kıskançlık var:31:
napalım biraz zaman geçsin belki bizde bu yaptıklarımıza gülcez ilerde:9: çünkü gerçekten çok ufak şeyler. farkındayım ben onun:23::23:

ılerde gulebılmek ıcın bakılacak yuz bırakmak lazım unutmayın
kımı kımden kıskanıyon?

ne biliyim bende pek takmam boyle seylere.simdi ayri sehirledeyiz uzagiz.hem arabada yok:9::9:ama onceleri kv oturuyordu bende oturuyordum.kendi istese bile otursun benim icin farketmez.boyle seyler onemli degil yeterki aradaki sevgi saygi itmesin.:16::16:

kadınların dertleri birbirinin benzeri geçtiğimiz senelerde bu konuyu tartışmıştık kk,de:27:
rahmetli kayınvalide benimle arkada otururdu,kayınpederimde rahmetli oda önde otururdu:31:

Çok gereksiz bi takıntı...
Sonuçta o sizin büyüğünüz,bence bi büyüğe arkayı dönüp yürümek bile saygısızlıkken büyüğüm varken pişkin pişkin öne oturamam.:ssz:

ne haddıme senı azarlamak sadece aynı anda bır cok yerı okuyom kısadan oyle yazdımmmmmmm

tamam önemli değil alınmadım zaten:34:
sadece şunu söylemek istiyorum, evliliğin ilk zamanlarında çocukça kıskançlıklar oluyor işte ister istemez. ben de kendime şaşırıyorum bazen ne oldu bana böyle diye.
eşimin ailesiyle şu zamana kadar hiç tartışmam olmadı çok şükür, hatta beni eşimden çok severler diyebilirim. önde oturmak için hemen kapmam zaten yeri:9: önce binen var mı diye bakarım, herkesin binmesini beklerim sonra binerim. gelin geldi de hemen öne oturdu demesinler diye:1:
ama eşimin ailesi bu konularda pek düşüncelidir:23:

Back
X