Benim için cok guzel bir konu:)
çünkü benim kayın validemde aynı politikaya takilirdi.
ilk önceleri saygıdan arkaya gecerdim.
daha sonra ısrarla öne oturmamı isterdi, alla alla! Benimde cok hoşuma gitti! Bu ne guzel bir kayın valide dedim!
bize bir gün ziyarete geldiklerinde, eşi rahatsizdi, daha öncede kendi öne oturduğu zaman hiç fark etmezdik! Ama arkası kilolu biri, bacakları uzun olan birisi için biraz zor ve rahatsız vere biliyordu. O gün kb rahatsız olmasına ragmen( ameliyat olmuş birde) yine kendini bükerek arkada oturdu, en küçük kardeşim içeriye geçtiğimizde UHA dedi ve kadina bak ya dedi
bir kac defa ikimiz arabaya binmemiz gerekdigiinde, israrla bekliyor önce ben nereye oturacam diye, cünkü öne binmek istedigi hisettim ve eşimle nişanlı iken, ozamam otur hadi dedi yanıma, o sıralar tuaf davranıyordu, ne yapacagını kesdiremiyordum kv'denin davranişlarini( arabaya binmeyi niye bir insan beklerki:) ) neyse bindim! Kv'de sonradan demedigini burakmamiş, bana önceden erkeğin yanında sen otur, sonradan iki yüzlük yapmazsin:d. O günden sonra direk beklemeden arkaya çekiliyordum:) ( daga önce onu izlerdim bekliyordum, tıpkı onun gibi:d)
Kizacasi arkadaşim ne istediklerini bilmiyorlar, kizkaniyorlar bir süre, hiç kadınlık gururu yapma! Direk arkaya geç
Öne otur derler, sonra kızarlar, arkaya otur bir tur! Bunu kafana takma! Sakın!!
otursunlar Hurem Sultanlarımız baş koltuklarında süsulsunler
diyer yorumlarıda okumadım , ama inşallah saygı boyutuna sürüklemezler bu mevzuyu:)!!
ben arkaya oturmamızı daga sonra saygi ile alakası olmadıgını öğrendim.
Gercekden tamamen, kıyaslama ve üstünllükle ilgili bir şey, yabancılarda dogru dürüst öne ve arkaya geçmenin bir önemi yokken,a bizim adetlerde nedense hemen saygıya bağlıyorlar!! Hiçde alakası yok!!
am sen Olgun ol ve arkaya geç! Kazançlı çıkarsın