kayınvalide bebeğime karışıyor :(

azrammmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
714
39
53
İstanbul
Meraba kk üyeleri ilk bebek istediğim zmanlar kk ne üye olmuştum 1 buçuk sene sonunda hamile kaldım çok şükür oğlumu kucagıma aldım ama gel görki dertler bitmiyo napıcamı sasırdım bıktım artık kızlar ne olur baana bi akıl verin kayınvalidemle birlik oturuyorum malesef aramız gerçekten cok iyyiydi onceleri yani bebeğim yokken ama şimdi dayanamıuorum sürekli bi müdahale karışma ben daha cok biliyorum havaları var tamam görmüş geçirmiş kadın ama bi anneden baska biri bebegine ne kadar cok bakabilir bebeğimin gazı alıyo çıkarmaya öalışıyorum kucaklıyorum haliyle aglıyo yavrum sancısı var hemen elimden cekiyo ver bana ben cıkarıyım diye sanki ben cıkaramıyorum hele işk günler al emzir yok ver emzirme o tok ya nerden biliyosun aç olup olmadıgını ben bilirim daha neler neler sinirden sütüm azaldı mama vermeye basladım karşılık veremiyorum hep içime atıyorum cok bunaldım mesela eşim eve cok gec geliyo gece calışıyo 3 4 gibi geliyo o gelene kadar yanımda uyuyo yaa eşim geldikten sonrada kendi odasına deil yakın die karşı odada yatıyo neymiş bebek ağladığını duycakmış sanki o anası yaaa o emzircek cocugun altını degıstırcem beni ıter elimden alır off cok bunaldım gerçekten eşime söyledim idare et işk torunu diyo ne yapıcam bilmiyorum evi ayırmaya daha 1 sene varr

En başta hata aynı evde oturmayı kabul etmek. Malesef %99 hep aynı sıkıntılar yaşanıyor. Neyse artık olan olmuş. Ama siz de bu kadar rahatsızsanız müdahale ettiğinde cevap verin, reddedin. Böyle böyle zamanla anlar inşaallah.

Rabbim kolaylık versin ya nasıl bir durumdur bu böyle konuşmayı denesen anne bende anneliği yaşamak istiyorum sen benim hatamda bana destek olsan desen dinlemiyor mu ya kıyamam

O ne ya öle çocugu oldugunu anlayamaz insan al karşına konuş mutlaka yüz verme bu kadar. Önce tatlı dille anlat anne bende anneligimi yaşamak istiyorum tabiki senin bilgilerinden faydalanıcam ama daha benim ilk çocugm bırakta ögreneyim ikinci üçüncü çocugumda zorlanmıym sen herzaman yanımızda olamazsn falan de ama yok hala ısrarla işine burnunu sokarsa önce hal hareketlerinle ters bakmak çocugu elinden alıp ben yaparım annesi benim annesini istiyo o vs gibi şeyleri dene olmadı açık açık karışma de bu günler bidaha geri gelmez çünkü sanada yazık onun kalbi kırılmasın diye lohusa halinle kendini yıpratma kimseninde yıpratmasına izin verme..Allah yardımcın olsun ☺

İdare eden sizsiniz..
Eşiniz için söylemesi kolay..
Ne yazık ki onunla didişmemek zorundasınız yoksa o bir sene çekilmez hal alır..
Sadece bebeğinize odaklanıp, biraz pollyanacılık oynamaktan başka çareniz yok gibi..
O evden ayrılacaksınız madem sıkın dişinizi kötü ayrılmayın..

Onun yanında değil kendi odanda ilgilen bebeğinin ihtiyaçlarıyla.

Cevaplarınız için cok saolun tavrımdan suratımdan anlıyo tabii kızdıgımı gecen gün sabah bebeğimle ilgileniyorum geldi yine elimden aldı sen git kahvaltı hazırla diye yanlış anlamayın asla iş yapıyorum diye gocunmam ama abartıyo o çalışıyo aksam 5 de geliyo hiç bi işe elini sürmüyo hem cocukla ugrasıyorum hem ev işi herşey bende o ole elımden bebeğimi alınca agladım mutfakta eşim duymuş gitti niye aglıyo die sordu ben duyuyorum içerden oda ben ne bilim ben bişe yapmadım herkez bi triplerde die bagırdı üste cıktı o gün kpnuşmadı benimle sonra yine konuşmaya basladı ev ayırmaya gelince kızlar maddi durumlardan dolayı suan ayrılamıyoruz ben çok istiyorum tabi kendi düEnim olsun

GERÇEKTEN ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN NEDEN AYNI EVDE OTURMAYI BAŞTAN KABUL EDİYORSUNUZ GEREKİRSE SENELERCE BEKLEYİN AMA OLMUYOR BİR EVDE 2 KADIN YAPAMAZ AYRICA BİR ADAM EVLENİRKEN EV KURAMIYORSA NE ANLARIM O EVLİLİKTEN. ARTIK OLAN OLMUŞ BİR AN ÖNCE EVİ AYIRMAYA BAKIN DERİM AYRICA KAYNANAYA DA YÜZ VERMEYİN ARTIK. BİR İKİ TERSLEYİN BEN 1 DK DAYANMAZDIM .

hayırlı olsun bebısın...
senın bu dedıklerını benım kayınvalıdemde yapıyordu
aynı evde bıle yasamıyoruz butun evımın duzenını degıstırmeye kalktı
bana sormadan yemege mısafır davet etmeler evıme falan kapı calıyor bı bakıyorum bırsuru mısafır o an ogrenıyorum dogum yapalım 10 gun olmus

kesın tavır koydum net mesefe bakıslarımdan bıle tavrımı net goruyordu kendılıgınden uzaklastı
ondan gızlı alt degıstırıp emzırıyodum
odama kapıyı calmadan dırek gırıyordu falan
evın anahtarını ıstedı daha benden şaka gıbı

bazıları boyle takma kafanı sen daha ıyısını bılırsın
de ona bu cocugu ben dogurdum ben daha ıyı bılırım kendı evladımı de

Işin çok zor ayri eve çiksan bile gene hep gelir karışır.. Huylu huyundan vazgeçmez

benim çocuğum ben ilgilenirim lütfen işime karışmayın dediniz mi? sadece surat asmak trip yapmak yetmiyor direk pat diye konuştunuz mu? önemli olan bu

Saolun kızlar desteklerini için çok kötü huyum var malesef karşimdaki ne kadar kırarsa kırsınn azımı acamıyorum anca içim içimi yiyor bazen aman büyüğümdür üzülmesin onunda torunu diyorum ama dayanamıyorum bu kadarda sahiplenme olmazki ya sürekli annesi kurban olsun diye seviyoo ne annesi onun annesi benim Diyesim geliyo cıkmıyo azımdan gecen aksam bebegimi seviyorum mutfaktan bagırıyo cocugu sevmee uykusu kaçar yuhh dedim içimden ya bu kadar kıskançlıkta olmazki cocugumuda mı sevmicem kıyafetlerini giydiririm zıbkn giydirme boyu kosalır bilmem ne bende paranoya oldum artık yaa bişe yaparken acaba be ser diye düşünüyorum bide karışmasınsa karışmak istemiyorum diyişi yokmu tam cıldırmalıkk

Cok saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…