- Konu Sahibi azrammmmmm
-
Herkezin sorunu darklı işte bi orta yolbulunamıyo bi gün aynen senin ediüini yaptım cok memnun kaldı valla ama bu sefer kendimi kötü anne gibi hiisettim kokumu arar die bebeimaman madem çok meraklı ver baksın çocuğa. sen de git yat. gece de onun yanında yatsın uyanınca seni çağırır.. biraz eziyetini tek yaşasın çocuğun vazgeçer belki.
bi arkadaşım çocuğun odasını kayınvalideyle bir yapmıştı. gece uyanınca beni çağırıyor kayınvalidem diyordu siz de öyle yapın.
ya da içinize atmayın söyleyin. ve en güzeli ayrı eve çıkın..
başka da bir çözüm yok gibi.
NOT: keşke benim kayınvalide de çocuğun gazını alsaydı, altını değişseydi, beni dinlendirseydi.
NOT: keşke benim kayınvalide de çocuğun gazını alsaydı, altını değişseydi, beni dinlendirseydi.
Bilmedğin şeyler var sana laf anlatmak zorunda deilim evet ben kaynana parısı yiyen gelinim sen öyle düşün canım sıkıldı bi uğraşım yok kayınvalidemle ugradıyım dedim sabırrSilah mı dayadılar
Ailesi değil eşin suçlu, senin ne düşündüğünü bile umursamıyor
Sende demek ki sinmeye alışmışsın
Benim bildiğim kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz, yeterince netsen
Ayrı yaşayan herkes patron mu? Restoran batar, gider işçilik yaparsın yine kira ödenir. Asgari ücretle kira ödeyenler bile varsa..
Herkezin sorunu darklı işte bi orta yolbulunamıyo bi gün aynen senin ediüini yaptım cok memnun kaldı valla ama bu sefer kendimi kötü anne gibi hiisettim kokumu arar die bebeim
Asıl amaç borçlar vesaire deil yönetmek sürekli tepemizde olmak anlıyomusun simdi bana ordan vicdansız gelin muameslesi yapmaSilah mı dayadılar
Ailesi değil eşin suçlu, senin ne düşündüğünü bile umursamıyor
Sende demek ki sinmeye alışmışsın
Benim bildiğim kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz, yeterince netsen
Ayrı yaşayan herkes patron mu? Restoran batar, gider işçilik yaparsın yine kira ödenir. Asgari ücretle kira ödeyenler bile varsa..
Cevaplarınız için cok saolun tavrımdan suratımdan anlıyo tabii kızdıgımı gecen gün sabah bebeğimle ilgileniyorum geldi yine elimden aldı sen git kahvaltı hazırla diye yanlış anlamayın asla iş yapıyorum diye gocunmam ama abartıyo o çalışıyo aksam 5 de geliyo hiç bi işe elini sürmüyo hem cocukla ugrasıyorum hem ev işi herşey bende o ole elımden bebeğimi alınca agladım mutfakta eşim duymuş gitti niye aglıyo die sordu ben duyuyorum içerden oda ben ne bilim ben bişe yapmadım herkez bi triplerde die bagırdı üste cıktı o gün kpnuşmadı benimle sonra yine konuşmaya basladı ev ayırmaya gelince kızlar maddi durumlardan dolayı suan ayrılamıyoruz ben çok istiyorum tabi kendi düEnim olsun
Ortayı bulsalar fena olmaz ama genelde ya hiç tınlamıyorlar ya da aşırı sahipleniyorlar evet
Güzel taktikmiş aslında geriyede bişe kalmıyo zaten bi emzirme onuda sütüm olsa emziririm diyo zaten cok düşenceli kendisi saolsunGaz cikarma ve alt bakma gorevini ona ver. Sorumluluklarini bilir ona gore davranir. Ben dogumumda alt bakmayi anneme gaz cikarmayi kvme verdim. Yoksa ikisi de bilmisin onde gidenidir. Bu sayede bunalmadim. Hem rahat edersin. O gazini cikarirken sen emzirdikten sonra dinlenirsin:)) Uygula bunu:))
Ben diyorum ki kayınvalidenin amacını bilememAsıl amaç borçlar vesaire deil yönetmek sürekli tepemizde olmak anlıyomusun simdi bana ordan vicdansız gelin muameslesi yapma
Gercekden geciyormu zamanla. Bilsem bes -alti yila gecer sabr ederim. Benim kv yanindan ayrilma ihtimalim bile yok. Ne olyorda geciyor acaba. Dusunuyorumda belkide cocuklar buyuyunce duzelecek her seyÜzülme canım dişini sık biraz geçecek bu günlerde inşaallah kuzum
Genç kayınvalideler de öyle yapabiliyorbenim kayınvalidem yaşlıydı. lohusalığımda geldi hiçbir şey yapmadı .. ama bir yemek yapsın isterdim. bir kere ana kucağına koyup yanına verdim çocuğu salla da anne yemek yapıcam dedim. onda da ağlıyor durmuyor gel dedi.
bir defa da sütlaç yaptı. 4 yıldan beri.
kötü mü değil iyi mi bilmem. biz nötr takılıyoruz.
70 yaşında belki bişey beklemem saçma kadıncağızdan ama ne bilim en azından dikişlerim iyileşene kadar oturduğu yerden çocuğu sallayabilirdi.
Hayır esimle birbirimizi cok seviyoruz ama genelde. Annesi hakkında eşime bişe diyemiyorum savunucak die korkuyorum bu seder aralız bozulcak gelip niye aglıyosun die sorsugun yok bişey dedim o zaren anladı nie agladımı annesinede formaşiteden sordu bakalım ne diyo dieKayınvalidenizin ilk torunumu eğer öyleyse genelde böyle olur. Benim kayınvalidemden biliyorum, karışan aynı evde de ayrı evde de karışıyor. Ben ayrı oturuyordum. Kadın sabah geliyordu çocuğun karnı tok altını yeni değiştirmişim ama ilk işi altını açıp bakmak ve kuru bezi çıkartıp yerine yenisini takmak oluyordu. Sanki ben çocuğun altını değiştirmeyip pis bekletiyormuşum gibi. Birkaç kez uyardım anne altını yeni değiştim kuru bezi çıkarıp yenisini takıyorsun yazık günah dedim. Baktım anlamadı birkaç kez o gelmeden aradım anne gelirken bir paket bez getirir misin çocuğun bezi bitti de kirlenmeden değişince dayanmıyor tabii dedim. 1-2 paket bez aldıktan sonra bıraktı o huyunu. :) Bu arada bir şeyi merak ettim eşinizle aranızda iletişim problemi mi var. Mutfakta ağlayan sizsiniz eşiniz bunu duyuyor ve annesine soruyor neden gelip size sormuyor neden ağladığınızı?
Bi deneyelim anne emdikce gelir sut de:))))))) Vallahi emzirir:))))))Güzel taktikmiş aslında geriyede bişe kalmıyo zaten bi emzirme onuda sütüm olsa emziririm diyo zaten cok düşenceli kendisi saolsun
ozaman cocuk yapcagına bir iş bulup bırıkım yapıp calışsaydın.... aynı evde oturmayı kabul etmek herzaman hatta. ne özelıj kalır nede bşka bırsey. iş bul calıs evını ayır oyle yap cocugu hatta baştan bu beraber oturmayı kabul etmıyecektın hatta sendeCevaplarınız için cok saolun tavrımdan suratımdan anlıyo tabii kızdıgımı gecen gün sabah bebeğimle ilgileniyorum geldi yine elimden aldı sen git kahvaltı hazırla diye yanlış anlamayın asla iş yapıyorum diye gocunmam ama abartıyo o çalışıyo aksam 5 de geliyo hiç bi işe elini sürmüyo hem cocukla ugrasıyorum hem ev işi herşey bende o ole elımden bebeğimi alınca agladım mutfakta eşim duymuş gitti niye aglıyo die sordu ben duyuyorum içerden oda ben ne bilim ben bişe yapmadım herkez bi triplerde die bagırdı üste cıktı o gün kpnuşmadı benimle sonra yine konuşmaya basladı ev ayırmaya gelince kızlar maddi durumlardan dolayı suan ayrılamıyoruz ben çok istiyorum tabi kendi düEnim olsun
Ya o konuşurken çekiniyor mu arkadaşım, bu kız bunu doğurmuş, hem de lohusa, üzülür kırılır diyor mu?Saolun kızlar desteklerini için çok kötü huyum var malesef karşimdaki ne kadar kırarsa kırsınn azımı acamıyorum anca içim içimi yiyor bazen aman büyüğümdür üzülmesin onunda torunu diyorum ama dayanamıyorum bu kadarda sahiplenme olmazki ya sürekli annesi kurban olsun diye seviyoo ne annesi onun annesi benim Diyesim geliyo cıkmıyo azımdan gecen aksam bebegimi seviyorum mutfaktan bagırıyo cocugu sevmee uykusu kaçar yuhh dedim içimden ya bu kadar kıskançlıkta olmazki cocugumuda mı sevmicem kıyafetlerini giydiririm zıbkn giydirme boyu kosalır bilmem ne bende paranoya oldum artık yaa bişe yaparken acaba be ser diye düşünüyorum bide karışmasınsa karışmak istemiyorum diyişi yokmu tam cıldırmalıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?