- 16 Ekim 2015
- 410
- 385
- 33
- 35
- Konu Sahibi azrammmmmm
-
Hayır işte hiç diyemedim diyemiyorum ama en yakın zaamanda konuşucam artık
bazen kaynanalara acıyorum. bişey yapsalar bişey yapmadı oluyo böyle ilgili olsalar çok karışıyo oluyo. bırak ilgilensin sende git odana süslen. eğer annenin yakın yatmasına kocan bişey demiyosa kocana kıMeraba kk üyeleri ilk bebek istediğim zmanlar kk ne üye olmuştum 1 buçuk sene sonunda hamile kaldım çok şükür oğlumu kucagıma aldım ama gel görki dertler bitmiyo napıcamı sasırdım bıktım artık kızlar ne olur baana bi akıl verin kayınvalidemle birlik oturuyorum malesef aramız gerçekten cok iyyiydi onceleri yani bebeğim yokken ama şimdi dayanamıuorum sürekli bi müdahale karışma ben daha cok biliyorum havaları var tamam görmüş geçirmiş kadın ama bi anneden baska biri bebegine ne kadar cok bakabilir bebeğimin gazı alıyo çıkarmaya öalışıyorum kucaklıyorum haliyle aglıyo yavrum sancısı var hemen elimden cekiyo ver bana ben cıkarıyım diye sanki ben cıkaramıyorum hele işk günler al emzir yok ver emzirme o tok ya nerden biliyosun aç olup olmadıgını ben bilirim daha neler neler sinirden sütüm azaldı mama vermeye basladım karşılık veremiyorum hep içime atıyorum cok bunaldım mesela eşim eve cok gec geliyo gece calışıyo 3 4 gibi geliyo o gelene kadar yanımda uyuyo yaa eşim geldikten sonrada kendi odasına deil yakın die karşı odada yatıyo neymiş bebek ağladığını duycakmış sanki o anası yaaa o emzircek cocugun altını degıstırcem beni ıter elimden alır off cok bunaldım gerçekten eşime söyledim idare et işk torunu diyo ne yapıcam bilmiyorum evi ayırmaya daha 1 sene varr
Geliyo tabi gelmezme gelmese bile söyle bi kapısan bakıp cıkıveriyo sanki cocuga zarar vericem kadında zaten deli huy var cocuklarınada cok düşkün yani aşırı derecede ve bınu torununada yapmaya çalışıyo sahıpleniyo gecen gece yıne geldi ben emziriyorum zaten uykumdan uyanmışım sinirliyim tepemde bekliyo anne sen git yatsama sanki cocugumu yicem siye tersledim sonunda allah sana bagıslasın ne yicen diyip duruyo ama aynı seyleri yapmaktanda geri kalmıyoKapıyı kapat yine mi geliyo. Geliyosa artık diyecek birşeyim yok. İnşallah tez zamanda kendi evine çıkarsın
Kıyasa girersen zararlı çıkarsınCevaplarınız için cok saolun tavrımdan suratımdan anlıyo tabii kızdıgımı gecen gün sabah bebeğimle ilgileniyorum geldi yine elimden aldı sen git kahvaltı hazırla diye yanlış anlamayın asla iş yapıyorum diye gocunmam ama abartıyo o çalışıyo aksam 5 de geliyo hiç bi işe elini sürmüyo hem cocukla ugrasıyorum hem ev işi herşey bende o ole elımden bebeğimi alınca agladım mutfakta eşim duymuş gitti niye aglıyo die sordu ben duyuyorum içerden oda ben ne bilim ben bişe yapmadım herkez bi triplerde die bagırdı üste cıktı o gün kpnuşmadı benimle sonra yine konuşmaya basladı ev ayırmaya gelince kızlar maddi durumlardan dolayı suan ayrılamıyoruz ben çok istiyorum tabi kendi düEnim olsun
Benim kayınvalidem de böyleydi bebeği benden kıskanırdı. Alırdı kucağımdan bebek açıktığı için ağlardı anne verde emzirim dediğim halde vermezdi kucağında pişpişler dururdu. En sonunda dayanamadım anne çocuk açıktı versene bana sen mi emzircen dedim cevap bile veremedi. Sen de ezdirme kendini ver cevabınıMeraba kk üyeleri ilk bebek istediğim zmanlar kk ne üye olmuştum 1 buçuk sene sonunda hamile kaldım çok şükür oğlumu kucagıma aldım ama gel görki dertler bitmiyo napıcamı sasırdım bıktım artık kızlar ne olur baana bi akıl verin kayınvalidemle birlik oturuyorum malesef aramız gerçekten cok iyyiydi onceleri yani bebeğim yokken ama şimdi dayanamıuorum sürekli bi müdahale karışma ben daha cok biliyorum havaları var tamam görmüş geçirmiş kadın ama bi anneden baska biri bebegine ne kadar cok bakabilir bebeğimin gazı alıyo çıkarmaya öalışıyorum kucaklıyorum haliyle aglıyo yavrum sancısı var hemen elimden cekiyo ver bana ben cıkarıyım diye sanki ben cıkaramıyorum hele işk günler al emzir yok ver emzirme o tok ya nerden biliyosun aç olup olmadıgını ben bilirim daha neler neler sinirden sütüm azaldı mama vermeye basladım karşılık veremiyorum hep içime atıyorum cok bunaldım mesela eşim eve cok gec geliyo gece calışıyo 3 4 gibi geliyo o gelene kadar yanımda uyuyo yaa eşim geldikten sonrada kendi odasına deil yakın die karşı odada yatıyo neymiş bebek ağladığını duycakmış sanki o anası yaaa o emzircek cocugun altını degıstırcem beni ıter elimden alır off cok bunaldım gerçekten eşime söyledim idare et işk torunu diyo ne yapıcam bilmiyorum evi ayırmaya daha 1 sene varr
ayy seninkide fenaymış canım yaaahayırlı olsun bebısın...
senın bu dedıklerını benım kayınvalıdemde yapıyordu
aynı evde bıle yasamıyoruz butun evımın duzenını degıstırmeye kalktı
bana sormadan yemege mısafır davet etmeler evıme falankapı calıyor bı bakıyorum bırsuru mısafır o an ogrenıyorum dogum yapalım 10 gun olmus
kesın tavır koydum net mesefe bakıslarımdan bıle tavrımı net goruyordu kendılıgınden uzaklastı
ondan gızlı alt degıstırıp emzırıyodum
odama kapıyı calmadan dırek gırıyordu falan
evın anahtarını ıstedı daha benden şaka gıbı
bazıları boyle takma kafanı sen daha ıyısını bılırsın
de ona bu cocugu ben dogurdum ben daha ıyı bılırım kendı evladımı de
Geliyo tabi gelmezme gelmese bile söyle bi kapısan bakıp cıkıveriyo sanki cocuga zarar vericem kadında zaten deli huy var cocuklarınada cok düşkün yani aşırı derecede ve bınu torununada yapmaya çalışıyo sahıpleniyo gecen gece yıne geldi ben emziriyorum zaten uykumdan uyanmışım sinirliyim tepemde bekliyo anne sen git yatsama sanki cocugumu yicem siye tersledim sonunda allah sana bagıslasın ne yicen diyip duruyo ama aynı seyleri yapmaktanda geri kalmıyo
Ya siz sukur edin bir seneye ayrilorsunuz. Benim kocam evin tek oglu. ogluna villa yapmis asla baska bir yere birakmak kibi bir fikri yok. Bacim ayni seylerin en kotusunu yasatdi qaynanam. Onun yuzunden cocugum simdi hasta. Cocugu cok sismanlatyorsun dedi bebeyimin yemeyini kesdi. sonra ek qidaya gecmek istiyorum dedim koymadi ki erken benim kizim 8 ayina kadar ek kida yemedi. D vitamin yazdi doktoru vermeye koymadi. Sonunda cocuk zayifladi hastalandi. Doktorlar cocugun buyesi cok zayif dediler aclıqdan. simdide iki aydi atesi var doktor kendi akrabalari diye basqasina goturmuyorlar. o da tesisi dogru koyub dusure bilmiyor atesi. ALLAH lanet etsin o kadina benim meleyim simdi onun yuzunden hasta. Kocamda korkuyor annaesinden. Ben agzimi acinca uzerime geliyor sen kotu gelinsin buyuyunu isitmiyorsun diyor. Kocamla arami vuruyor. Kocam icin her seye katlaniyorum fakat hayatimi zehir ediyor. Ne yapacagimi sasirdimCevaplarınız için cok saolun tavrımdan suratımdan anlıyo tabii kızdıgımı gecen gün sabah bebeğimle ilgileniyorum geldi yine elimden aldı sen git kahvaltı hazırla diye yanlış anlamayın asla iş yapıyorum diye gocunmam ama abartıyo o çalışıyo aksam 5 de geliyo hiç bi işe elini sürmüyo hem cocukla ugrasıyorum hem ev işi herşey bende o ole elımden bebeğimi alınca agladım mutfakta eşim duymuş gitti niye aglıyo die sordu ben duyuyorum içerden oda ben ne bilim ben bişe yapmadım herkez bi triplerde die bagırdı üste cıktı o gün kpnuşmadı benimle sonra yine konuşmaya basladı ev ayırmaya gelince kızlar maddi durumlardan dolayı suan ayrılamıyoruz ben çok istiyorum tabi kendi düEnim olsun
Ayrı evden kaçan biz deiliz kayınvalidem kendi istemiyo bırclar bitsin diyip duruyo bize kalsa coktan ayrılmıştık çslışmayada gelince esim izin vermiyo ben calışayım annen baksın dedim hamileyken ama yok vermiyo bu arada kayın validem haftanın ıkı günü izinli hiç yoksa ütüsünü yapabilir ama onuda yapmıyo hiç birsey herkeze ben yetişitorum evdeKıyasa girersen zararlı çıkarsın
Ayrı ev açmayan kiradan kaçan sizsiniz
O yaşta çalışan kadınla kıyasa girecek konumda değilsiniz
Ev onun, çalışan yine o
Bi zahmet yemeği de sen yap evet, ekmek elden su gölden ne güzel bi hayat ?
Gencecik kadınsın çalışıp ta ayrı eve çıkayım demiyorsun da kayınvalide 5 te işten geliyor da hiç birşey yapmıyor diyorsun
Pes..
En baştan kabul etmeyecektinAyrı evden kaçan biz deiliz kayınvalidem kendi istemiyo bırclar bitsin diyip duruyo bize kalsa coktan ayrılmıştık çslışmayada gelince esim izin vermiyo ben calışayım annen baksın dedim hamileyken ama yok vermiyo bu arada kayın validem haftanın ıkı günü izinli hiç yoksa ütüsünü yapabilir ama onuda yapmıyo hiç birsey herkeze ben yetişitorum evde
ay canım ya kıyamam ben ona allah oslah etsinn ya nasıl vicdansızlık buYa siz sukur edin bir seneye ayrilorsunuz. Benim kocam evin tek oglu. ogluna villa yapmis asla baska bir yere birakmak kibi bir fikri yok. Bacim ayni seylerin en kotusunu yasatdi qaynanam. Onun yuzunden cocugum simdi hasta. Cocugu cok sismanlatyorsun dedi bebeyimin yemeyini kesdi. sonra ek qidaya gecmek istiyorum dedim koymadi ki erken benim kizim 8 ayina kadar ek kida yemedi. D vitamin yazdi doktoru vermeye koymadi. Sonunda cocuk zayifladi hastalandi. Doktorlar cocugun buyesi cok zayif dediler aclıqdan. simdide iki aydi atesi var doktor kendi akrabalari diye basqasina goturmuyorlar. o da tesisi dogru koyub dusure bilmiyor atesi. ALLAH lanet etsin o kadina benim meleyim simdi onun yuzunden hasta. Kocamda korkuyor annaesinden. Ben agzimi acinca uzerime geliyor sen kotu gelinsin buyuyunu isitmiyorsun diyor. Kocamla arami vuruyor. Kocam icin her seye katlaniyorum fakat hayatimi zehir ediyor. Ne yapacagimi sasirdim
Ben kabul etmedim zatennn zorla getittirildim evim ayrıydı benim zaten 1 sene öncesine kadar cok zor söaanlar geçirdik restorantımız vardı ailecek battık ben yine bir istemedim kira odesekte ayrı olsun dedim ama esımın ailesi bırakamdı kendimizi toplayalım diye ne yasadığımızı bilmeden konuşuyosunEn baştan kabul etmeyecektin
Kayınvalidem istemiyo
Kocam çalıştırmıyo
Hep aynı bahaneler
Ben 50 yaşında olup çalışsam, evime yerleşip ütünün bile lafını eden gelinimi postalarım. Kadın yine sakinmiş
Silah mı dayadılarBen kabul etmedim zatennn zorla getittirildim evim ayrıydı benim zaten 1 sene öncesine kadar cok zor söaanlar geçirdik restorantımız vardı ailecek battık ben yine bir istemedim kira odesekte ayrı olsun dedim ama esımın ailesi bırakamdı kendimizi toplayalım diye ne yasadığımızı bilmeden konuşuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?