kayınvalide bebeğime karışıyor :(

bazen kaynanalara acıyorum. bişey yapsalar bişey yapmadı oluyo böyle ilgili olsalar çok karışıyo oluyo. bırak ilgilensin sende git odana süslen. eğer annenin yakın yatmasına kocan bişey demiyosa kocana kı

burda söylediklerini onada söyle.hep içine at nereye kadar

Bebek olmasa bile dipdibe yaşanılmaz bence
Kendiniz kaşınmışsınız
İlk torunu olan bir çok kadın abartıyo durumu zaten
Siz bi de aynı evde olunca torundan çok çocuğu gibi benimsemiş
Art niyetli olduğunu sanmıyorum, kendi yatağına değil karşı oda daha yakın bebek ağlasa duyayım diye düşünmesinden belli
Tabi sizi bunaltır bu durum ama ayrı eve çıkmadan çözemezsiniz

başlığı görünce "karışmayan kv de mi var" diyesim geldi.
maalesef bunun çözümü yok,
ayrı oturuyor olsaydınız az görüşmek bu dönemde sinirlerinize iyi gelirdi.

aynı evde olduğunuz için, kendinizi bir şekilde rahatlatmaya ve çok takmamaya çalışacaksınız.
en azından çalıştığı için gündüz istediğinz gibi çocuğunuzla ilgilenirsiniz.
akşamları da idare edin bir şekilde.
ama sizinle yatmasına çözüm bulun elbette acilen, kimse kv ile aynı odada uyumak istemez yani. ihtiyacınız olmadığını her gün dile getirirseniz vazgeçecektir herhalde.

Kapıyı kapat yine mi geliyo. Geliyosa artık diyecek birşeyim yok. İnşallah tez zamanda kendi evine çıkarsın
Geliyo tabi gelmezme gelmese bile söyle bi kapısan bakıp cıkıveriyo sanki cocuga zarar vericem kadında zaten deli huy var cocuklarınada cok düşkün yani aşırı derecede ve bınu torununada yapmaya çalışıyo sahıpleniyo gecen gece yıne geldi ben emziriyorum zaten uykumdan uyanmışım sinirliyim tepemde bekliyo anne sen git yatsama sanki cocugumu yicem siye tersledim sonunda allah sana bagıslasın ne yicen diyip duruyo ama aynı seyleri yapmaktanda geri kalmıyo

Kıyasa girersen zararlı çıkarsın
Ayrı ev açmayan kiradan kaçan sizsiniz
O yaşta çalışan kadınla kıyasa girecek konumda değilsiniz
Ev onun, çalışan yine o
Bi zahmet yemeği de sen yap evet, ekmek elden su gölden ne güzel bi hayat ?
Gencecik kadınsın çalışıp ta ayrı eve çıkayım demiyorsun da kayınvalide 5 te işten geliyor da hiç birşey yapmıyor diyorsun
Pes..

Benim kayınvalidem de böyleydi bebeği benden kıskanırdı. Alırdı kucağımdan bebek açıktığı için ağlardı anne verde emzirim dediğim halde vermezdi kucağında pişpişler dururdu. En sonunda dayanamadım anne çocuk açıktı versene bana sen mi emzircen dedim cevap bile veremedi. Sen de ezdirme kendini ver cevabını

A
ayy seninkide fenaymış canım yaaa

Kusura bakma son yazdığına çok güldüm. Ömür törpüsü kadın ya.

Valla senin gibi özellikle yeni çocuk sahibi olan kadınlarda nasıl bir sabır var ben anlamıyorum. Ben ki sessiz sakin biriyim ama çoktan patlamıştım. Sen bağır çağır diye demiyorum. Şimdi aynı evin içinde kötü olmayın da yine de sözlerinle tepkini dile getirebilirsi 'anne ben çocuğumu herkesten daha çok düşünürüm, herkesten iyi bakarım' demek bu kadar zor değil.

Eşin annesini ilk torunu diye idare etmeni isterken senin de ilk bebeğin olduğundan haberi yok galiba.

Ya siz sukur edin bir seneye ayrilorsunuz. Benim kocam evin tek oglu. ogluna villa yapmis asla baska bir yere birakmak kibi bir fikri yok. Bacim ayni seylerin en kotusunu yasatdi qaynanam. Onun yuzunden cocugum simdi hasta. Cocugu cok sismanlatyorsun dedi bebeyimin yemeyini kesdi. sonra ek qidaya gecmek istiyorum dedim koymadi ki erken benim kizim 8 ayina kadar ek kida yemedi. D vitamin yazdi doktoru vermeye koymadi. Sonunda cocuk zayifladi hastalandi. Doktorlar cocugun buyesi cok zayif dediler aclıqdan. simdide iki aydi atesi var doktor kendi akrabalari diye basqasina goturmuyorlar. o da tesisi dogru koyub dusure bilmiyor atesi. ALLAH lanet etsin o kadina benim meleyim simdi onun yuzunden hasta. Kocamda korkuyor annaesinden. Ben agzimi acinca uzerime geliyor sen kotu gelinsin buyuyunu isitmiyorsun diyor. Kocamla arami vuruyor. Kocam icin her seye katlaniyorum fakat hayatimi zehir ediyor. Ne yapacagimi sasirdim

Ayrı evden kaçan biz deiliz kayınvalidem kendi istemiyo bırclar bitsin diyip duruyo bize kalsa coktan ayrılmıştık çslışmayada gelince esim izin vermiyo ben calışayım annen baksın dedim hamileyken ama yok vermiyo bu arada kayın validem haftanın ıkı günü izinli hiç yoksa ütüsünü yapabilir ama onuda yapmıyo hiç birsey herkeze ben yetişitorum evde

En baştan kabul etmeyecektin
Kayınvalidem istemiyo
Kocam çalıştırmıyo
Hep aynı bahaneler
Ben 50 yaşında olup çalışsam, evime yerleşip ütünün bile lafını eden gelinimi postalarım. Kadın yine sakinmiş

ay canım ya kıyamam ben ona allah oslah etsinn ya nasıl vicdansızlık bu

Ben kabul etmedim zatennn zorla getittirildim evim ayrıydı benim zaten 1 sene öncesine kadar cok zor söaanlar geçirdik restorantımız vardı ailecek battık ben yine bir istemedim kira odesekte ayrı olsun dedim ama esımın ailesi bırakamdı kendimizi toplayalım diye ne yasadığımızı bilmeden konuşuyosun

Arkadaşlar saçmalamayın eşi izin vermiyorsa bu onun suçu deil lütfen empati kurarak konuşun kim bilir neler hissediyo kızcağız çalışıyo diye bu kadar ezmek zorunda deil ayrıca kız zaten herşeyi Yapıyorum diyor mantıklı düşünün ve yazın allah aşkına yazık deil mi bu kıza da ne evliliğinden bişey anlar ne kocasından ne de bebişinden yazık ya valla

Üzülme canım dişini sık biraz geçecek bu günlerde inşaallah kuzum

aman madem çok meraklı ver baksın çocuğa. sen de git yat. gece de onun yanında yatsın uyanınca seni çağırır.. biraz eziyetini tek yaşasın çocuğun vazgeçer belki.
bi arkadaşım çocuğun odasını kayınvalideyle bir yapmıştı. gece uyanınca beni çağırıyor kayınvalidem diyordu siz de öyle yapın.
ya da içinize atmayın söyleyin. ve en güzeli ayrı eve çıkın..
başka da bir çözüm yok gibi.

NOT: keşke benim kayınvalide de çocuğun gazını alsaydı, altını değişseydi, beni dinlendirseydi.

Silah mı dayadılar
Ailesi değil eşin suçlu, senin ne düşündüğünü bile umursamıyor
Sende demek ki sinmeye alışmışsın
Benim bildiğim kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz, yeterince netsen
Ayrı yaşayan herkes patron mu? Restoran batar, gider işçilik yaparsın yine kira ödenir. Asgari ücretle kira ödeyenler bile varsa..

Aynı evde niye oturuyorsunuz ki eşinizin size ayrı ev açma gücü yoksa yada annesine müdahele edemiyorsa niye evlendiniz? aslında bunları tüm kaynanalar yapıyor bırakın yapsın siz de dinlenirsiniz çıkarsın gazını falan yani sen yapamıyorsun demiyor ki kendince annelik yapıyor. O evde olduğunuz sürece bunlar yaşanır ama birebir bir anlaşmazlığınızda yokmuş evden çıkabilirseniz çıkın yoksa yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…