Kayinvalide bebegin herseyini sülalesine benzetiyor

He deseydin çocuğu eşim kendi kendine yaptı,ben de seyirci oldum
Aynı modeli bende de var.Daha şimdiden sağlıkla doğsun diyeceğine dedesinin gözleri yeşil inşallah ona benzer ama annenin genlerini daha çok alıyormuş olsun dediHiç takmayın.Bunların çoğu böyle.
iyi bayramlar

Gunaydin

Iyi bayramlar dilerim öncelikle :)
Bırak konussun takılmaya kendini yormaya değmez. Bize benziyor diyormus, desin ne olucak

Benim bir cocugum var aslinda ikimize de benzemiyor. Esime benziyordu yine az cok, bendense yani ona daha yakin.
Esimi sevip begenerek evlendim, ona benzemesi cok hos bir durum. Keske daha cok benzeseydi. Esimi bakip buyuten annesi öz annesi degil. Ama o ısrarla kendine benzetiyor. Mumkun mu ya :) degil. Ama mutlu olsun napiym ya :) ses etmem.

Ama görüntülü ara vs muhabbetlerine musait degiliz demelisin veya esin demeli bence.

Bişey söyleyeyim mi benim oğlumu da KV hep eşime ve kendi tarafına benzetir. Ben hiç cevap vermiyorum çünkü kadın gıcıklık olsun diye söylemiyor. Arada takılıyorum bari bir yeri bana benzesin diye
Bu arada oğlum ikimize de eşit derecede benziyor

Ahhh canım muhittinim, koca tarafı hep böyle olur.
Kaç tane doğurursan doğur hepsi onlara benzer.
Sıkma tatlı canını güzel anne
O öyle deyince, sende "baksana şu tatlılık, güzellik başka kimde var, tabiki bana benzeyecek" de, birde kahkaha at.
Canımsın sen şimdi yavruna bak, sağlığına bak sıkma canını

Tövbe yarabbi tamam benzesin bunu bir kere söylersin de her fırsatta bize benziyor demek nedir ya adamı verem eder bu tipler

Belki eşin sitem etmiştir annesine hiç torunlarınızı sahiplenmiyorsunuz ,arayıp sormadınız ,el gibi ilgilenmediniz ilk çocuğumla filan demiştir ..kayınvaliden de suyunu çıkarıyordur yakın bir arkadaşımın kayınvalidesi arkadaşıma kızının çocuğu için bizimkisi ,arkadaşımın çocuğu için sizinkisi tabirini kullanıyordu."bizim çocuk şöyle yiyor ,sizinki niye az yiyor?" filan derdi

“Çocuk aynı bizim taraf” dediğinde “huyu bana benzesin de” de geç.
Ayrıca çocuğu oğlunla ortak yaptık, tabi ki ikimizden birine benzeyecek, bu neyin yarışı ya, çok boş insanlar çooook...

Benziyor mu ki değilse bir göz doktoru teklif et oğlumu benim tarafım eşime benzetir,eşimin tarafı da bana benzetir ki bence de bi tık eşimi daha cok anımsatır
Ama sonuçta bu çocuklar daha büyüyecek daha ne değişimler olucak kaldı ki el kadar bebekten bahsediyoruz surda...kv'nin canı sıkılıyor olabilir

Allah'tan eşimle ben ikiz gibi benziyoruz da ona benzedi buna benzedi muhabbeti olmayacak tabi ısrarla kv kendine benzetirse bilemem

Ya ne adaletli çocuk
Halleyim insan simayı benzetir de babannesi gibi midesi gazlı bebek dermi ya neyse bayramlastik demin hemen kısa kestim öpüyoruz ablasi seni❤❤
Ben olsam hiç cevap vermem kudursun
Hahha

Eklentiler

• images (97).webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 25
Ya ne adaletli çocuk

Halleyim insan simayı benzetir de babannesi gibi midesi gazlı bebek dermi ya neyse bayramlastik demin hemen kısa kestim öpüyoruz ablasi seni❤❤

Hahha
Ben de sizi öpüyorum gğzelliklerim bayramın mübarek olsun canım benim

Amaaann ona bakarsak portakalla mandalinada birbirine benziyor. Halamında bıyığı olsa amcam olurdu zaten diyin sizde. Bazen sokaktaki hiç tanımadığımız yabancıya bile benziyoruz. İnsan insana benzer. Benzetmek isteyene bahane çook... Fiks eş ailesi işte Birbirine benzesede her insan biriciktir. Boş şahısların boş lafları bunlar. İyi bayramlar

Son düzenleme:
Bence gülün geçin, takmayın iyi bayramlar bu arada

Ohoo o da bişey mi benim kayınvalide daha karnımdayken yok şöyle oğluma benzeyecek yok şöyle huyu bana benzesin diyor küçük kaynım var 5 yaşında aşırı hareketli falan inşallah onun gibi olur diyorlar arada bi gerçekten kahkaha atıyorum Napim konuşsunlar dursunlar

Ben bu benzetme yüzünden en son patladım artık. Her görüştüğümüz de aynı muhabbet, elleri amcası, kaşları halası, saçları babası, ayakları komşu teyze çocuklarım bir tek bana benzemiyor ne hikmetse

Torununu kendi oğlu ve kendi ailesi değil de gelinine benzeten kaynana varmı ki ben görmedim sen takiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…