Kayinvalide belasi yine

Eski konular okuyun hep ayni şeyler kvdesi evden bile kovmuş bunu yenek yapamiyorsjn beceriksiz demiş buda hala burda derman ariyor. Seni kocan bile korumuyor biz ne yapalim? Hep ayni konulari aciyorsun 2 yil icinde 4 kez bosanmak istemisin... eee artik boşan bence burda dert yanma boş boş.. bu adamdan sana hayir gelmez mutsuzsan bosan bukadar basit

Birde siz bu durumdayken maldivlerde balayı da yapmışsınız iyiymiş

ne babalar var bravo maldivlere balayına yollamış

17 yaşındaki kız kendine butik açmış

Ve kusura bakma konu sahibi kvdem bana tabak bile koymuyor demissin ve bunu esinin yaninda yapiyormus sofraya 3 tabak koyuyormus kendine kayinbabana birde ogluna sen daha ne duruyorsun istenmedigin yerde. Senin esin bile seni saymiyor. Senin yaptiklarinda cocukca gekdi bana asla cocuk yapma asla olan cocugu olur

Birde siz bu durumdayken maldivlerde balayı da yapmışsınız iyiymiş

ne babalar var bravo maldivlere balayına yollamış

17 yaşındaki kız kendine butik açmış
Ne var bunda bizde kanarya adalarina gittik her yaz tatile cikiyoruz büyük bir mucuze dgilki. Hem niye herkes buna takildiki yok bluz yok balayi... konu başka...

Ne var bunda bizde kanarya adalarina gittik her yaz tatile cikiyoruz büyük bir mucuze dgilki. Hem niye herkes buna takildiki yok bluz yok balayi... konu başka...
mantıksız ve tutarsız olduğu için takıyor olabilir miyiz

bak ne diyor bu bayram bayramlık alacak durumları bile yokmuş

butik sahibiyse pekela butiğinden alıp giyebilir

durumları çokta iyi olmayan insanların maldivlerde ne iş ne

ve diğeri de 17 yaşındaki kız nasıl iş yeri açabiliyor

Ztn cocuk akli diyorum ya eski konulari oku hep ayni sey .. boşan konz sahibi cözüm budur

Uc bilinmeyenli denklem gibi maldivler ve 50 liralik gomlek ?

Ayyy bu nedir yaa. Insan mi bu

Gençsin boşan gitsin. Butiğin varmiş babanin durumu iyiymiş neden çekiyorsun bu eziyeti?

Oyle demeyin kizlar onlarda anne.bizimda oglumuz var yoksada ilarda her kes anne olur.yada annemiz var onlarin gelinlari var her anne iyidir.

Ben gelin olarak da, anne olarak da uzak olmak en güzeli diye düşünüyorum. .
Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin diye duâ ediyorum. .

valla ben kv belası bulamadım her gelin çekmiştir bu dediğini.. bi de madem butiğin var bayramlığını ordan giyinseydin

Belki dandik seyler satiyodur. Kendinin bile giymeyecegi

Maldivlere de 2yil once gitmis ve baba hediyesi. 2yilda herkesin durumu bozulabilir

Maldivlere mi? Keşke Maldivlere gitmek yerine parasını alsaydınız bir ev peşinatı falan olurdu.

Bakınız: Hayatı para tutmakla geçen kafası

Kendi butigin var baska yerdw gömlek begeniyosun ve alamiyosun

Esin ev gecinderemiyo ama cocuk istiyor

Sorun nerde acaba kaynanadami bence degil sorun hala cocul kalan esinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…