Hiç tırsma canım tavizinden de ödün verme...
Gerçekten bir kere daha yüz alırsa yine olan sana olur.Kaynana değil mi işte....
biz onları hayatımızdan siliyoruz, ama onlar hala torundur, oğuldur onun bahanesiyle yanaşmaya çalışıyorlar....
eski düşman dost olmaz...
herşey çabuk unutulmaz.herşey ooo güllik gülistanlık olmaz... keskin sirkeliklerinin cezasını çekmeliler...
sana gelelim. muhatap olma geldiklerinde... bebegi görüp giderler.. onların yanaşma derecesinide sen ayarla....
daha onceki konularinizi okumustum. esinizin annesi yuzsuzgillerden. mesafenizi iyi ayarlamaniz lazim. hazir huzuru bulmusken yine huzurunuzu bozmasina izin vermeyin.
tum yaptiklarindan sonra nasil hala utanmadan yuzunuze bakacak gercekten cok merak ediyorum.
Esinin tutumu nasil bu konuda? Sana mi hak veriyor annesine mi?
Erkekler boyle seyleri iclerinde biriktirip birden patlayabiliyorlar ona gore…
Canim arada bir ugranabilir ama bir misafir gibi gelsin gitsin, evinin icindekilere karisma hakkini verme ona. Iste aynen dedigin gibi bayramdan bayrama gorursun..bazi insanlar maalesef yuzsuzler ve istedikce isterler…
Sen tavizini verme aradaki mesafeni her zaman koru ve esinde senin yanindaysa korkma. Ne yazikki onlari omur boyu gormek zorundasin, esinin ailesi ve cocuklarinin babannesi.
Bi tane de bende var :))) benım kı maşallah cın cınn
İşine gelınce canım gelınım yoksaa sırt çevrilir..1,5 yıldır iyi kullandı benı kı öncesıde var nısanlılık söz bılmem ne benı zamanında ıyı sındırmıs ama sımdı yapabılıyormu aslaaa...Nıye ezdırıyım kendımı yahu..
Hep bana hep bana olduuu ben neyım burada senın canın canda benım kı patlıcanmı.Hep kendıne ısteyecek bısey ben doğuracam edıcem yakında bı eksığınız varmı yardıme ıhtıyacın varmı nabıyosun ne edıosun dıyen yok
ama bulgurun varmı o varmı bu varmı demeye gelınce tobe tobeeeeeeeeeeeeeeeee
eşim bana hak veriyor..oda biliyor annesinin huyunu ama annesi işte ne yapabilirki ?
dogru iste tamda bu yuzden esinin uzerine gitme, ne sorun varsa kendin hallet. esin annesine karsi gelemez laf edemez..kaldiki anladigim kadariyla sen zaten ona cevabini veriyorsun esinin yardimina ihtiyacin yok. en iyisini yapiyorsun.
kaynanan gayet yapmacik biri anladigim kadariyla...canimlar cicimler neye yarar bi kez yikmis herseyi. eline firsat gecse eminim tekrar yapar.
oo hemde nasıl..ben fırsatı eline bir versem varya topa tutar beni..sonra alır benden ağzının payını ama ben ne yaptımki bunu hakedecek diye ağlayıp duygu sömürüsü yapar..kendi yaptığını unutup..
bazen diyorumki şöyle sessiz sakin pasif bir gelin alsalardı ne olurdu acaba..öldürürlerdi vallahi...mahfederlerdi kadını..Allah dağına göre kar veriyor işte..
ya bazilarina oylede iste pisirik birini bulduklari zamanda bindirdikce bindiriyorlar. Allah bu gorumcelere kayinvalidelere insaf versin ne diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?