kayınvalide -can sıkıcı

anladığım kadarıyla çok güçlü bir kadınsınız yine mesafenizi ayarlarsınız bencede hiç yüz vermeyin yoksa herşey eskisi gibi olabilir malum kayınvalideler işlerine geldiğinde oğlumun evi diyip hiç bişey olmamış gibi rol kesebilirler.ama beni şaşırtan şey kayınvalidenize olan davranışınıza mahallede rezil etmenize eşinizin bişey dememesi.hani biz haklı olsak bile erkekler pek ailesine toz kondurmaz gibi geliyor bana.daha doğrusu benimkisi öyle.

evinize ilk geldiğinde, anneni kovuşunu unutamadığını söyleyiver.
mutlaka söyle. yeri zamanı mı diye düşünme.
pat diye söyle. sadece ikinizin olduğu bir anda tabi.

hiçbişey olmamış gibi davranmak, örtpas etmek çok kaybettiriyor insana.
o salağa yatacak sen kendini yiyeceksin.
yedikçe eskilerin hepsi su yüzüne çıkacak.
gidip kocana ıvır zıvır bir sebepten patlayacaksın.

al başına iş sonra.

ne demek şimdi bu afedersiniz ama anne o , çocugunu torununu görmeye pek tabi hakkı var her ne olmuş olursa olsun !

yazdıklarınızın hepsini dikkatle okudum..aklı başında insanlarla geçsin ömrümüz..ve çirkeflik yapmak zorunda bırakılmayalım..bunu temenni ediyorum..güzel yorumlarınız için çok teşekkürederim arkadaşlar..

eşin bişey demiyorsa aynen devam et, eve gelmeyin diyemez eşin ama gelince sen yüz verme. bu arada kelebekk, profl resmindeki sen misin? maşallah ne güzerl yüzü var

sen mesafeni koruduktan sonra eşinde sana destekse bir sıkıntı olmaz.kaynanan senden yüz bulmazsa yakınlık görmezse çok sık geleceğini sanmıyorum

hatırlıyorum bibaşlık açmıştın zamanında kayınvalidenin kapısına dayanmıştın annene haksızlık ettiği için sanırım.

en iyisini yapıyorsunuz bayramda gitmişiniz mesafenizi de koruyorsunuz.bayramda seyranda gidersiniz.samimiyet kurmaya gerk yok.bende samimiyet kurdum şimdi çok pişmanım.hepsinden tiksiniyorum.yüzlerini görmek istemiyorum.hele o sinsi yalancı kaynanamın.

sağolsun iki ay bana baktı ama burnumdan geldi doğumdan sonra sinsi kadın sığıntı gibi muamele etti.allaha havale ediyorum.

bir daha da asla yüzlerini görmek istemiyorum.bi kere bile torunlarım nasıl diye aramadılar.ama annem hep arıyor soruyor.annemin ne zoru var damadının evi isterse aramaz isterse gelmez.
ama onların oğullarının evi ben gelcem deseler gelemezler mi sanki.annem torun özlemiyle yanıp tutuşrken bunlar nasıl özlem duymuyorlar aklım almıyor.

artık üzülmüyorum da gelmesinler umurumda değil.buruşuk suratlı sinrsi kaynanamdan ve sinsi görümcemden nefret ediyorum.birde o kadar üzülürdüm acırdım ki ....

boşuna dememişler acıma acınacak duruma düşersin diye ..... ve de cehennem yolu iyi niyet taşlarıyla döşelidir diye.

benden gördükleri ilgi alaka ve yüzü hiç kimse de görmemişlerdir kendime de kızıyorum niye bu kadar sıcakkanlı ve iyi niyetliyim diye ama ailem de böyle.ilgi manyağı yapmıştım onları ama kıymete binemedim.kıymetini bilmeyenlerin üstüner titriyorlar.

artık hiç umurumda değiller ben aramıyorum slm da yollamıyorum.öyle birileri yok artık benim için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…