Kayinvalide den bayram harcligi

Herkesin görgüsü bir değil. Ah ah.. Aileniz aslında sizi yüceltmiş. O kadın da kendi oğlunu küçük düşürüyor. Ben damada harçlık verildiğini hiç duymamıştım. Nerelisiniz?
Normalde verilmiyorda benim erkek kaedesim var esimi de ogillari gibi goruyirlar her seferinde normal zamanlarda ceyrek altin verirler hatta

Eşimin 2.5 yaşında ki yaşında ki yeğenine 100 tl verdik. Bence size hiç verilmemeli para, bana büyüğe para vermek saçma geliyor hediye verilmesi daha hoş olur bana gore. Bir daha asla almyacagim teşekkür ederim deyip geçiştirin isterseniz.

Sizde de adetler bir garipmiş damada da bayramlık verildiğini ilk kez duydum. Valla 10 tl yi elinize alınca kurban bayramında teşekkür ederşm harca harca bitmez deyin utandırın
Hayatta diyemem canm kendim utansam da karsimdakine utandirmak istemiyorum ama zoruma da gidiyor
Damada harclik verilmez ama benim ailem veriyir her turlu yardimi yapiyorlar esime

Bebim esimin babasi bir bayram ogluma hesabi icin güzel bir harclik verdi yatirmam icin. Esime,kaynima ve bana 20 Euro verdi sembolik olarak. Babam vefat ettikten sonra tek bayramlasabilecegim babamdan harclik almisim,rakamin ne önemi var. Elini öptüm ve o 20 Euroyu oglumun hesabina yatirdim..bence hic para vermeseler de olur tabi :) fazla takilmayin derim

Ben sembolik ve cok cok sirin buldum .Sonucta amir memur degilse size 250tl veremez .Yarim elma gönül alma derler bence iyi niyetli

Soz konusi para degil beklentimde yok koskoca insanlariz ama kizina 200 to elbise alirken geline 10 tl nedir ayip degilmi

Geline bayram harçlığı verir bazısı,iyi hoş güzel de,böyle komik bir miktar değil.

Almayın,direnin ve sonucunda almayın.
'Çocuk muyum ben' deyin,ne anlarsa anlasın.
Kasıtlı yaptığını düşünüyorum.
İnsan utanır!

Bana hic kimse ne evliyken ne nişanlıyken para vermediler okadar bayramlaşmaya gittim gelin kız diye verilmez mi dize yine iyi vermişler :) ama 10 tl de çok ayıp sakız mi almam için veriyosun anne gerek yok de alna yada

Bilemiyorm artik kasitlimi cimrimi. Yeni evliyken evime gelirken allah razi olsun ufak tefek seylerle bos gelmezdi getirmesi de gerekmez zaten. Suan evindeki artiklari verme cabasinda. Millete ben gelinme ogluma destek oluyom diyir heralde tek oglan birde hava atma pesindeler ama disariya farkli iceride biz onlara para yediyoruz hatta haddi hesabi yok dugun borcu diyerekten kac milyar paramizi yediler

Soz konusi para degil beklentimde yok koskoca insanlariz ama kizina 200 to elbise alirken geline 10 tl nedir ayip degilmi

Beklentim yok diyorsunuz , kızına aldığı elbiseyi yazıp duruyorsunuz.
Beklentisi olmayan insan kıyaslama yapmaz.
200 verseydi iyi olacaktı, 10 verince söz oldu.
Demek ki beklentiniz var.

Bence hiç verilmemeli büyüklere . Bayram harçlığı çocuklara da verilmemeli.
Belki bir hediye küçüklere.

Beklenti derken kizina 200 tllik elbise alirken en azindan cüzri miktar vermesi gerekiyir gelini olarak egerki adet yerini bulsun diyorlar sa. Bveya damatlarindan kizlarinin kayinvalidenlerinden kizlarina harclik vs bekleyip kendi gelinime 10 tl vermesi cok ayip bence ben aoirken cok utaniyorum. Yada hic vermesin bak mesela kayinpeder vermedi suan ondan dert yaniyormuyum koskoca insanlariz gerek yok veriyirsanda sakiz parasi verir gibi dalga da gecmiceksin

Sadaka verir gibi one yahu! Kabul etmeyin. Alsın kızına verdin onuda. Hatta şöyle deyin teşekkür ederim anne dişarıda dilenciye ver sadakamız olsun diyin.

Kızına 200 tl ye kıyafet alabilir ki 200 tl kıyafet için çokta büyük bir rakam değil. Kayınvalidenizin size kıyafet alma gibi bir zorunluluğuda yok. Hiç vermeseymiş daha iyiymiş ama şimdi kayınvalidem bana şu kadsr para verdi yada hiç para vermedi olayınımı tartışacağız her şey bitti de. Kıyafetinizi eşiniz alsın ya da siz çalışıp alın bir zahmet. Mutlu olmak istiyorsanız beklentinizi sıfıra indirin. Ailenizde eşinize harçlık vermeyi bıraksın kaç yaşında insanlarsınız çok garip adetler gerçekten

koskoca evli barklı insana bayram harçlığı mı verilir.
çocuklara verilir.
kendi oğluna versin madem. 10 lirayı.
önümüz kurban anne ben çocuk muyum rica ederim bir daha böyle bir girişimde bulunma deyin verdiğinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…