- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Normalde verilmiyorda benim erkek kaedesim var esimi de ogillari gibi goruyirlar her seferinde normal zamanlarda ceyrek altin verirler hattaHerkesin görgüsü bir değil. Ah ah.. Aileniz aslında sizi yüceltmiş. O kadın da kendi oğlunu küçük düşürüyor. Ben damada harçlık verildiğini hiç duymamıştım. Nerelisiniz?
O parayi almicaktm sirf ayip olmasin mahcup olmasin diye aldim ama kadin utanmiyor arkadasm onun adina ben utaniyorum 10 tlyi alirkenKüfür gibi. Ya hiç para vermesin ya da 100-200 versin. Çok haklısınız
Hayatta diyemem canm kendim utansam da karsimdakine utandirmak istemiyorum ama zoruma da gidiyorSizde de adetler bir garipmiş damada da bayramlık verildiğini ilk kez duydum. Valla 10 tl yi elinize alınca kurban bayramında teşekkür ederşm harca harca bitmez deyin utandırın
Soz konusi para degil beklentimde yok koskoca insanlariz ama kizina 200 to elbise alirken geline 10 tl nedir ayip degilmiBebim esimin babasi bir bayram ogluma hesabi icin güzel bir harclik verdi yatirmam icin. Esime,kaynima ve bana 20 Euro verdi sembolik olarak. Babam vefat ettikten sonra tek bayramlasabilecegim babamdan harclik almisim,rakamin ne önemi var. Elini öptüm ve o 20 Euroyu oglumun hesabina yatirdim..bence hic para vermeseler de olur tabi :) fazla takilmayin derim
Ilginc geldi dusuncenizBen sembolik ve cok cok sirin buldum .Sonucta amir memur degilse size 250tl veremez .Yarim elma gönül alma derler bence iyi niyetli
Bana hic kimse ne evliyken ne nişanlıyken para vermediler okadar bayramlaşmaya gittim gelin kız diye verilmez mi dize yine iyi vermişler :) ama 10 tl de çok ayıp sakız mi almam için veriyosun anne gerek yok de alna yadaKizlar konum pek dert degil ama tuhafima giden olay yasiyorum. Kayinvalidem bana nisanliyken de evliykende bayramlarda 10 tl 15 tl verir. Ben hic istemiyorum hatta gerek yok paraya ihtiyacim oldugundan degil fakat ama 10 tl ayni cocugun eline verir gibi degilmi alirken ben bile utaniyorum hic vermesin ondan daha iyi. Neden boyle yapiyor olmali sizce durumlari cok cok iyi bayramda bekar kizina 200 tl kiyafet aldi evli kizlarina yedirir icirir evladidir yapsin beklentimde yok ama ya hic verme veriyorsan da cocugun eline verir gibi 10 tl verme. Yanlismi dusunuyirum siz olsaniz naparsinz
Bilemiyorm artik kasitlimi cimrimi. Yeni evliyken evime gelirken allah razi olsun ufak tefek seylerle bos gelmezdi getirmesi de gerekmez zaten. Suan evindeki artiklari verme cabasinda. Millete ben gelinme ogluma destek oluyom diyir heralde tek oglan birde hava atma pesindeler ama disariya farkli iceride biz onlara para yediyoruz hatta haddi hesabi yok dugun borcu diyerekten kac milyar paramizi yedilerGeline bayram harçlığı verir bazısı,iyi hoş güzel de,böyle komik bir miktar değil.
Almayın,direnin ve sonucunda almayın.
'Çocuk muyum ben' deyin,ne anlarsa anlasın.
Kasıtlı yaptığını düşünüyorum.
İnsan utanır!
Soz konusi para degil beklentimde yok koskoca insanlariz ama kizina 200 to elbise alirken geline 10 tl nedir ayip degilmi
ikleŞaka gibi resmen hiç vermeseymiş daha iyi acaba vermedi demesinler diye mi veriyo ki
Beklenti derken kizina 200 tllik elbise alirken en azindan cüzri miktar vermesi gerekiyir gelini olarak egerki adet yerini bulsun diyorlar sa. Bveya damatlarindan kizlarinin kayinvalidenlerinden kizlarina harclik vs bekleyip kendi gelinime 10 tl vermesi cok ayip bence ben aoirken cok utaniyorum. Yada hic vermesin bak mesela kayinpeder vermedi suan ondan dert yaniyormuyum koskoca insanlariz gerek yok veriyirsanda sakiz parasi verir gibi dalga da gecmiceksinBeklentim yok diyorsunuz , kızına aldığı elbiseyi yazıp duruyorsunuz.
Beklentisi olmayan insan kıyaslama yapmaz.
200 verseydi iyi olacaktı, 10 verince söz oldu.
Demek ki beklentiniz var.
Bence hiç verilmemeli büyüklere . Bayram harçlığı çocuklara da verilmemeli.
Belki bir hediye küçüklere.
Zaten aldigim gibi parayi esime verdim. Eve gelince annen cocugami harclik veriyor hic vermesin dedim o da amaaan bosver bunu dami kafamiza takalim simdi dedi
Sizin aile de ota boka çeyrek dağıtıyor galiba.Normalde verilmiyorda benim erkek kaedesim var esimi de ogillari gibi goruyirlar her seferinde normal zamanlarda ceyrek altin verirler hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?