- 4 Haziran 2018
- 267
- 283
- 23
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Sinirlerim bozulduGerek yok falan diyorum zsten zorla veriyor cok biseymis gibi
Kizlar konum pek dert degil ama tuhafima giden olay yasiyorum. Kayinvalidem bana nisanliyken de evliykende bayramlarda 10 tl 15 tl verir. Ben hic istemiyorum hatta gerek yok paraya ihtiyacim oldugundan degil fakat ama 10 tl ayni cocugun eline verir gibi degilmi alirken ben bile utaniyorum hic vermesin ondan daha iyi. Neden boyle yapiyor olmali sizce durumlari cok cok iyi bayramda bekar kizina 200 tl kiyafet aldi evli kizlarina yedirir icirir evladidir yapsin beklentimde yok ama ya hic verme veriyorsan da cocugun eline verir gibi 10 tl verme. Yanlismi dusunuyirum siz olsaniz naparsinz
Soz konusi para degil beklentimde yok koskoca insanlariz ama kizina 200 to elbise alirken geline 10 tl nedir ayip degilmi
Ay 10 tl ne ya...Kizlar konum pek dert degil ama tuhafima giden olay yasiyorum. Kayinvalidem bana nisanliyken de evliykende bayramlarda 10 tl 15 tl verir. Ben hic istemiyorum hatta gerek yok paraya ihtiyacim oldugundan degil fakat ama 10 tl ayni cocugun eline verir gibi degilmi alirken ben bile utaniyorum hic vermesin ondan daha iyi. Neden boyle yapiyor olmali sizce durumlari cok cok iyi bayramda bekar kizina 200 tl kiyafet aldi evli kizlarina yedirir icirir evladidir yapsin beklentimde yok ama ya hic verme veriyorsan da cocugun eline verir gibi 10 tl verme. Yanlismi dusunuyirum siz olsaniz naparsinz
Zorla veriyosa çıkarken masanın üstüne bırakırdım ben de. O ne öyle sadaka gibi.Gerek yok falan diyorum zsten zorla veriyor cok biseymis gibi
Zaten aldigim gibi parayi esime verdim. Eve gelince annen cocugami harclik veriyor hic vermesin dedim o da amaaan bosver bunu dami kafamiza takalim simdi dedi
almayın, netKizlar konum pek dert degil ama tuhafima giden olay yasiyorum. Kayinvalidem bana nisanliyken de evliykende bayramlarda 10 tl 15 tl verir. Ben hic istemiyorum hatta gerek yok paraya ihtiyacim oldugundan degil fakat ama 10 tl ayni cocugun eline verir gibi degilmi alirken ben bile utaniyorum hic vermesin ondan daha iyi. Neden boyle yapiyor olmali sizce durumlari cok cok iyi bayramda bekar kizina 200 tl kiyafet aldi evli kizlarina yedirir icirir evladidir yapsin beklentimde yok ama ya hic verme veriyorsan da cocugun eline verir gibi 10 tl verme. Yanlismi dusunuyirum siz olsaniz naparsinz
Yani verilir cok tuhaf degl ama 10tl komikmis gercktn. En kotu 100 olur yani.Kizlar konum pek dert degil ama tuhafima giden olay yasiyorum. Kayinvalidem bana nisanliyken de evliykende bayramlarda 10 tl 15 tl verir. Ben hic istemiyorum hatta gerek yok paraya ihtiyacim oldugundan degil fakat ama 10 tl ayni cocugun eline verir gibi degilmi alirken ben bile utaniyorum hic vermesin ondan daha iyi. Neden boyle yapiyor olmali sizce durumlari cok cok iyi bayramda bekar kizina 200 tl kiyafet aldi evli kizlarina yedirir icirir evladidir yapsin beklentimde yok ama ya hic verme veriyorsan da cocugun eline verir gibi 10 tl verme. Yanlismi dusunuyirum siz olsaniz naparsinz
Ya biz 10 tlyi misafir çocuklarına veriyozKizlar konum pek dert degil ama tuhafima giden olay yasiyorum. Kayinvalidem bana nisanliyken de evliykende bayramlarda 10 tl 15 tl verir. Ben hic istemiyorum hatta gerek yok paraya ihtiyacim oldugundan degil fakat ama 10 tl ayni cocugun eline verir gibi degilmi alirken ben bile utaniyorum hic vermesin ondan daha iyi. Neden boyle yapiyor olmali sizce durumlari cok cok iyi bayramda bekar kizina 200 tl kiyafet aldi evli kizlarina yedirir icirir evladidir yapsin beklentimde yok ama ya hic verme veriyorsan da cocugun eline verir gibi 10 tl verme. Yanlismi dusunuyirum siz olsaniz naparsinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?