Kayinvalide den bayram harcligi

Kesinlikle haklisiniz.. 3 yasindaki yigenime veriyorum o parayi.

Anne biriksin bikac sene sonra toplu verirsin mi deseniz acaba :)

10 lira nedir ya ,sanki garsona bahşiş bırakıyor ki onunda bir adabı var,gelen hesaba göre bırakmayınca garsonlar bile bozuluyor. Sizde bozulmakta haklısınız.
Vermesin daha iyi,yada küçük bir hediye alabilir ama 10 lira vermek ayıp. Ben olsam almazdım ne kadar ısrar ederse etsin yani.

Soz konusi para degil beklentimde yok koskoca insanlariz ama kizina 200 to elbise alirken geline 10 tl nedir ayip degilmi

Vallaha esimin annesi aynisini yapsa zoruma gitmez cünkü kizina istedigi harcamasini yapabilir. Para onun,hesabi onun. Benim bu konuda esimin annesine karsi gercekten hicbir beklentim yok. Isterse altin kemer alsin görümceme fark etmez

Ay 10 tl ne ya...
insan küçük çocuk olsa utanır 10 tl vermeye...
Sen neden alıyorsun ki
Dalga geç bence o utansın, 10 tl ne anne bi tişört alınmıyor bunla, biriktir sen kendi bi eksiğini tamamla derim ben olsam

Bizim de buyuk halamiz var. Cok zengindir. Her bayram 5-10 lira verir. Yasim 30un ustunde ve oldukca iyi bir isim ve gelirim var. Evlenince simdi esime de veriyor. Hicbir anlam veremiyoruz yok gerekmez falan desek de veriyor biz de gulup geciyoruz.

Kayinvalide ile aranız nasıl bilmiyorum ama, böyle bir durumda ben olsam, tatlı sitem ederek karşısında çocuk olmadığını söylerdim. :)
Kendisi de ayıp olacağının farkında değil demek ki.. Farkına vardırmak gerek güzel bir dil ile :)

Kabul etme.El kızına sıkıyor işte.Belki eşine fazla verdim diyip kızlarına yapıyordur.

Annemle babam oğluma bayram harçlığı 20şer verir eşim onunla bile dalga geçer hiç vermeseler diye kv şaka gibi valla
Ben olsam güler geçerdim çokta takmazdım

almayın, net

Yani verilir cok tuhaf degl ama 10tl komikmis gercktn. En kotu 100 olur yani.

Ben olsam o şokla uzun uzun o 10 liraya bakardım gayri ihtiyari olarak. Çok saçma gereksiz boş bedava bir davranış kayınvalidenizin yaptığı.Neyse.Önümüz kurban bayramı gene böyle bir hareket yaparsa istemiyorum 10 lira ,gerek yok ,çocuk muyum ben deyip kurtarın kendinizi bu saçmalıktan..

Ya biz 10 tlyi misafir çocuklarına veriyoz

Durumu iyiyse cidden komik..
Kurban bayrami da 10 tl verirse sendeki 10 tl yi de ver geri 20 tl butun versin barii

benim kp durumu iyi kendi evi kirada dukkani maasi ayrica emekli maasi var. Tek torununa hic bayram harçlığı vermedi once gordugunde de20 tl vermişti

tabi bu aile paragoz beni somurmek daha cazip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…