- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Ben 20 verdim bu bayram 10 yaş altına ve utandım gerçekten.Artık küçük çocuklara bile 10 TL vermeye çekiniyor insan
kızımın sınıf arkadaşının ablası var lise 3 te her hafta 20 tl verırım harçlık valla az diye utanıyorum ama zengın değilim ben de.ama kız mutlu oluyor hiç gelırleri yok baba terk anne hasta.keşke gelırım artsa da daha fazlasını yapabilsemBen 20 verdim bu bayram 10 yaş altına ve utandım gerçekten.
Sizinki her hafta, tabi ki fazla değil.kızımın sınıf arkadaşının ablası var lise 3 te her hafta 20 tl verırım harçlık valla az diye utanıyorum ama zengın değilim ben de.ama kız mutlu oluyor hiç gelırleri yok baba terk anne hasta.keşke gelırım artsa da daha fazlasını yapabilsem
az veren candan demişler evet .iyi geceler diliyorumSizinki her hafta, tabi ki fazla değil.
Benimli yılda 2 kere ondan az geldi bana.
Ne kadar güzel bir şey yapıyorsunuz, Allah vermenin bereketini verir, çok inanırım.
İyi geceler , tatlı rüyalar.az veren candan demişler evet .iyi geceler diliyorum
Hemen geri verirdim almıyorsa masanın üstüne koyardım gene ısrar ediyorsa 10 tl ne demek neyin kafasını yaşıyorsunuz derdimParayi hemen yaninda esime verdim. Eve gelince bune benim 10 tl ye ihtiyacimmi var dedimm o da beni hakli buldu ama bu konuyu kafamiza takmayalim bosver falan dedi . Simdi o nedesin annesine esime niye 10 tl veriyon da diyemez. Nisanliyken kizi da nisanliydi benim esim o sirada askerde. Bunlari daha 1 kere bi ihtiyacin varmi diye soran insanlar degillerdi habire kendi kizlarini dusunduler nisanlisi harclik vermiyo kaynanasi kizima harclik vermiyor. Bu lafinsandan sonra ayip olur diye 10 tl 15 tl bayramlarda veriyor
Geline olupta veriy
Gelini olupta veriyorsa can ciger birtanecik oglunun cebine giriyor o para
Kizlarina yedirir icirirler esirgemezler hadi beni gevtim ogluna 10 tlyi bile cok goruyor. Benim ailem bile esime bayramda 100 tl ona 150 tl bana verdiler buzamana kadar butun bayramlarda ceyrek verdiler esime ki esimin ailesi kadar durumlari iyi degilken
Bence 10 liralık bişey alın ama uyduruk bişey olsun
Gidin kv 'ye bu bayramda verdiğiniz parayı size harcamak istedim içimden geldi deyin olay biter tahminimce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?