kayinvalide derdi hic bitmez

Kayınvalideniz size takılmaya çalışıyor
Espri yeteneği pek iyi değil sadece
Birazda söylemlerinin altında sürekli bir şey arıyorsunuz gibime geliyor.
Eminim çevrenizde durumun farkındadır.
Takılacak bir şey yok ortada.

bu arada;
konu başlığı çok güzel olmuş
Bu kayınvalide derdi gerçekten bitmez
Bişi getirmese yapmadı etmedi
Bişi getirse bu sefer altında bişi ararlar.

canım bunlarda hiçbirşey yok sen biraz abartmışsın. kayınvalıden sadece biraz patavatsız. ay aklıma geldi bak şimdi. bazen lafın nereye gideceğini düşünmeden konuşuyolar işte. geçen akşam kayınvalıdemdeydık. saat on olmuş kalkıcaz artık ne dese beğenirsin " napıyonuz eve gidince hemen uyuyor musunuz" lafa bak gulmemek için kendımı zor tuttum napıyosak napıyoz sananeeeee senınkıde biraz oyle galıba. düşünmeden konuşuyo

canım benim böyle şeylere neden takılıyorsunki kadıncaz sadece söylemek istediğini
farklı sana ilginç gelen kelimelerle ifade ediyor. benim kayınvalidemde öyledir başta çok alınırdım
ama anladımki kadın beni seviyor samimi görüyorki böyle şakalaşıyor. evinize birşeyler geitrmesini
de kötü düşünme. siz alabilirsiniz tabiiki ama annelik duygusu böyle bişey demekki vermesse onun
yediğinden siz tatmassanız içi rahat etmez kadının. benim kayınvalidem de kendi annemde aynı söylediğin
gibidir. gideriz makarnalar ekmekler bisküvi çikolatalar taşırlar getirirler bize. bence kayınvaliden iyi biri zamanla inşallah şakalarına falanda
alışırsın böyle şeylerle üzme kendini tatlım :)

biçok arkadaş gibi bende art niyetli olduğunu düşünmüyorum
yazık kendince espri yapmaya çalışırken gaf yapmış
benim kayınvalidemde cok şakacıdır bazen ucunu kaçırır şöle bi bakarımm
başlar gülmeye hahahha ben yine beceremedim dimii der
yokmuşum gibi davranın sizzz bi süre susucam der güler gecerizz
hiçbisorunumuzda yok Allah a şükür
sende deneyebilirsin belkide söylediği seylere gülüp gecsen yanındayken sorun ortadan kalkıcak
size sürekli bişey getirmesi olayınıda fazla abartıyosun
bırakk getirsiin onun için ne debeleniyosunuzzz...
getiriyosa yemiyosanızzz verin ihtiyacı olan birilerine
dunya kadar insan var sokaklardaaa koy bi poşete ver
hem sevaba girersinnn

kayınvalide başlıklı yazılar içimi bayıyor. yani ne gelinler onların yakasını bırakır ne de kv ler. evrensel bir konu. yorumlar da evrensel oluyor tabi
bunun dışında sizin kv nizin yaptıkları son satıra kadar abartı gelmedi bana ta ki "deliye her gün bayram" demesi. kadının tarzını bilmiyoruz ama herkesin içinde ki yalnız da olsa bu şekilde konuşması çok saygısızca. bence güzel bir dille o tavrını dile getirin. yoksa dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış olur.

cidden cok patavazsız zaten diger konunuzda paylastıgınız o ekmek resmini gorunce sizin icin uzuldum nasıl cekiyorsunuz Allah sabır versin..
bence kasten yapılıyor sonrada olayı ben oyle demek istemedime baglıyorlar millet yolunu bulmus kıskanclık bu sık gorusmemek en saglıklısı hatta imkan olsa hic gorusmiycen

canim ekmek olayinda da dedigim gibi...

gulup geciceksiniz kendine gore bir cozum bulmaya calis...

mesela agzina laf verme...

o olmadiginda oynamak parti falan bunlari konus...

bazen sinir oluyorlar gelinleri neseli olunca en azindan benimki oyledir...

mesafe arkadasim mesafe mesafe mesafe...

icinde kotuluk varsa da mesafe iyilik kupuyse de mesafe...

mesafeden zarar gelmez... saygili olucaksin fazlakonusmayacaksin tamamdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…