- 26 Eylül 2012
- 190
- 33
- 118
- Konu Sahibi kirmizipikap
-
merhaba kizlar.
daha once hic konu acmamistim. insallah yanlis bisey yapmambasliktada yazdigim uzere sorun kayinvalidem.hayatimda bukadar patavatsiz, bu kadar agyindan cikani bilmez bi insan tanimadim. gecen bayram gunu yaptigi tatliyi sevmem dedim diye "bizim gelin de cok ucuz" dedi.. ben tabi sok kaldim. kayinpederim sag olsun hemen nasil konusuyosun sen dedi de kendine geldi. aslinda nekadar masrafsiz demek istemis. sesimi cikarmadim yanlis ifade etmistir diye. bu en cok aklimda kaln yoksa herseye muhalefet, her yaptigimiza bi fikri olan (yanlis anlasilmasin karsi fikir ) bi kadin. surekli evindeki biskuvi, makarna v.s. ne varsa bize getiriyo. neymis o getirmese ac kalirmisiz. biz alisveris yapmayi bilmiyoruz ya . asil beni delirten gecen hafta oldu. amcalar, kuzenler hepbirlikte yemekteydik. esimin kuzeni evlenmisti yeni. bende oynamayi cok severim ayiptir soylemesi . kuzene dedim ki: "bu dugun bana yetmedi bi parti yapalim oynayalim" dedim. bizimki milletin icinde ne dese begenirsiniz "deliye hergun dugun bayram. biseye ihtiyacin yok." o kadar insanin icinde saygisizlik olmasin diye sesimi cikarmadim ama butun gece o yokmus gibi davrandim. soyledigini duymadim. yuzune bakmadim. ertesi gunde konusmuyorum tabi. ne oldu yorgunmusun? uykusuzmusun? evinde cok utu, temizlik falan mi yaptin? seytan diyoki birak susup sabretmeyi saril bogazina . emin olun bu anlattigim yaptiginin , soylediginin kucucuk parcalari. ayyy yazdim biraz icim rahatladi. bogulucam bunlardan bi gun. iyki kk var
Kaş yapayım derken göz çıkaran tiplerdenmiş k. valideniz.
Ben kötü niyetinin olduğunu düşünmüyorum.
Onu böyle kabul etmek zorundasınız.
Kaldı ki o en iyi de olsa en kötü de olsa eşinizin annesi.
Sevmeseniz bile bırakın boğazına sarılmayı saygı duymanız şart.
nedense ben bir sorun göremedim.tek böyle düşünen benmiyim bilmiyorum ama :44: kadıncağız evinize yardımcı olmak içim malzeme falan getiriyormuş,ayrıca ilk yazdığınız "ucuz" kelimesini bence de yanlışlıkla söylemiş olabilir.aklı karışmıştır belki.kayınvalidenizin artniyetli olduğunu düşünmüyorum.neden boğazına sarılasınız?! evlendiğiniz adamı o kadın doğurup büyütmüş.Azıcık sabır.
Susmakla büyük bir hata ediyorsun ama kayın validen guzel sözden anlatacak birinede benzemiyor Oyuzden sende aynı sekilde ama kimsenin olmadıgı yerde aynı paravatsizligi ona yap sok olduğunu görüncede deki simdi anladinmi beni sozlerinle nasıl kırdığını umarım bu sözlerinize bi son verirsin anne yoksa artık bende patavatsiz bi gelin olmaya karar verdim! Hem sürekli bize bisküvi makarna getirmene gerek yok çünkü esim sürekli farklı mutfakları tatmak istiyor ve biz ona göre alışverişimizi yapıyoruz. Hem oğlunuzda cok kırılıyor sizin bu dambadan kırıcı sözlerinize felan de o bence ancak bu dilden anlar.
benim kayınvalidemde böyledir hiç düşünmez konuşurken başta bende susuyordum senin gibi ama sabır sabır en sonunda konuştum karşıma alıp hoşlanmıyorum diye...artık gerekmedikçede muhabbetlere girmiyorum uyuşmuyoruz büyüktür saygı duyarım ama tek taraflı olmaz herkes saygı duyucak birbirlerine...sende bir şekilde belli et tavrını bence...
ay cok guldum ya, bence artniyetli birisi degil ama normal de degil :)) , insan susmamali rahatsiz oldugu konu hakkinda , dile getirmeli , dile getirilmezse sorunda gorulmez karsi taraf acisindan veyahut sonu gelmez ...bunlari icinizde tutatark kadinin her hareketi size batacaktir, meesela eve biseyler getirmesi ne farki bunda al istemezsen ver birisine yada sagol annecim gerek yok zahmet etme vs, enerjini icinde tuttuklarina harcama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?