Kayınvalide Derdi Olanlar Buraya

Benim ki sürekli kızı gibi gördüğünü söylüyor ama lafta işte biliyorum. Samimi gelmiyor.

Herkes buraya gelecek değişen bişey yine olmayacak
Hayir.
Herkes buraya gelecek.
Birbirinden destek alacak.
Belki fikir alisverisi olunacak.
Dertler dokulecek, kalpler rahatlayacak.
Belki bir kisinin o gun kendini iyi hissetmesine vesile olacagiz.
"Aa bak tek degilmisim" dedirtebilecegiz.
Tek bir kisiye bile yardim edebilirsem, kendi adima;
O gun benim icin bos gecmemis bir gundur.

Son düzenleme:
Allahım ayrıldık eşimle ne zaman baba evine gelsem kv gelinci kesiliyor normalde yüzüme bakmaz hizmet beklemek dışında piiss lanet

Ailesinin istediği gibi gelin olamamışım anneciğim demiyormusum evimize rahat rahat gelemiyorlarmiş diğer iki kardeşi il dışındalar biz yarım saat mesafede. Offff bütün sorumluluk eşimde .çoook şımarık bencil biri. Çook çekiyorum kopma noktasına geldik biraz toparlanır gibi oluyoruz. Bir gelini düğünden sonra gitti 18 yıl sonra geldi. Küçük gelin de yılda 1 kez gelir 3 gün kalır o kadar. Bunaldiiiiiiiimmmmm. Geriye dönüp baktığımda en büyük hatamin eşimin sözlerine guvenmem olduğunu anlıyorum. Offff

Ailesinin istedigi gibi biri olmak zorunlulugunun oldugunu da nereden cikarmis?

Ben 5 sene yan yana oturdum
5 senenin yanina iki sifur daha eklersem ne demek istedigimi anlardiniz
500 yil gibi geldi bana o 5 yil.
Sevmiyorum sevmicem
Kp kizim derdi kv elalemin cocuklari senin icin kiymetlimi derdi
Torunlari icin p.c bile dedi
Sonra babanin evindenmi getirdin oluyordu
Birgun dedimki senin benim cocuklarimin hakkinda hicbir sevgin yok
Gercektende oyle birkere kucagina alip sevmemistir
Hep eltimin kizlari diye ölür
Ama eltim bir bardak su verdirmicem der
Cok sevdigi gelini
Ohh olsun

Yaptigim bütün iyilikleri görmezden geldin,istenmeyen gelin olduğum için kendimi yirtsamda asla sevmedin. Seni totosuna bile takmayan eltime tobe haşa taptin Allah hepinizi bildiği yapsin senden nefret ediyorum kaynana nefret Allah bana cektirdiklerini sanada yasatsin inşallah çok sevdiğin gelininden gör inşallah Amin

bütün sorunlar buradn başlıyor zaten kendi yaşantımıza göre beklentimiz oluşuyor. kayınvalideler de gelinlerinden beklentilerini bulamayınca yüklenmezler mi, siz de öyle yapıyorsunuz neden bekliyorsunuz onu bunu yapsın diye. dediğim gibi siz kötü kayınvalide görmemişsiniz ayrıca kimse de bebeğinizin bakımına yardım etmek durumunda değil. yapsa hoş olurr ama genelde yardılar da öyle yapılmıyor mutlaka kaırşılıyor o zaman sen uzak olsun kendim yaparım yeter ki derdin.. neyse allah mutluluğunuzu bozmasın sinir krizi geçirecek bişey görmedim ortada.

Dogru soyluyorsunuz inanin bebegim icin hep guclu durmaya calisiyorum.hem icguduyle hem okuyarak ogrenmeye calisiyoruz.kimsenin tecrubesinden faydalanmadan kendi basima. Allah muhtac etmesin.
Size anlam veremedim kv gelip kalsa hiç bizden cıkmıyorlar diye baslık açardınız bence gelmesinler siz kendi basınıza üstesinden gelirsiniz ev temizliği de kalsın eşiniz yardım etsin ben sırf kv gelir diye çocuk yapmamayı bile düşündüm

Insan ailesinden uzakta olduğunda ,eşinin ailesini kendi ailesi IMIŞ gibi görmek istiyor. Öyle davranislar bekliyot karsi taraftan. Bunu yadirgamayin arkadaşlar. Yaşayan bilirrr

Biz gidiyoruz gitmezsek onlar geliyor her hafta donusumlu.neyi anlayamadiniz pardon ayrica benim 2 sokak ilerime tasinmayi dusunuyorlar. Niye boyle bir yarginiz oldu anlayamiyorum.ailem uzakta onlardan baska kimse yok burda. Herkesin derdi farkli sen ondan rahatsiz olursun ben cocugumu bile tutmuyor artik diye rahatsiz olurum...esim yardimci oluyor ama gec geliyor.

Kendimi anlatamadim sanirim.sizin kv kotu niyetli laf sokan kisiler olabilir.benimki de hicbirsey yapmiyor bende bundan rahatsizim.kizlari da ayni..cocuklu halimle hep benden bekliyorlar..arkadasin dedigi gibi yasayan bilir...

Bosanmamda katkisi muazzamdi sağolsun. O olmasa belki 1yil daha evli kalabilirdim. Sayesinde erken bitti

Çok beklenti içinde gördüm sizi kimse bakmak yada yemk yapmak zorunda degil oyle bi görevi yok. Konu açtınız madem benimde fikrim bu. Ben gelseler bana bi yük de onlar olur diye düşünüyorum. En azından tek olur kendi çapımda çocuğuma bakarım diye düşünüyorum

Kendimi anlatamadim sanirim.sizin kv kotu niyetli laf sokan kisiler olabilir.benimki de hicbirsey yapmiyor bende bundan rahatsizim.kizlari da ayni..cocuklu halimle hep benden bekliyorlar..arkadasin dedigi gibi yasayan bilir...
Bunu diyorum işte sizden bekliyorlar. Gelmesinlerde beklenti içinde olmasınlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…