- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
Benim ki sürekli kızı gibi gördüğünü söylüyor ama lafta işte biliyorum. Samimi gelmiyor.Aynen valla ben de cok isterdim ama nerdeee. Bu biraz karşılıklı olan bir şey.. onunda öyle düşünmesi . Ve öyle davranmasi gerek. Ki anne kız iliskisi olsun. Misal seni Geliiin diye cagiriyorsa ondan bi cacik olmaz.... !
O daha kötü. Benimki en azından. Kizina bile kizim demeyn bir insan. Herkese ismiyle hitap eder...Benim ki sürekli kızı gibi gördüğünü söylüyor ama lafta işte biliyorum. Samimi gelmiyor.
Hayir.Herkes buraya gelecek değişen bişey yine olmayacak
Ailesinin istedigi gibi biri olmak zorunlulugunun oldugunu da nereden cikarmis?Ailesinin istediği gibi gelin olamamışım anneciğim demiyormusum evimize rahat rahat gelemiyorlarmiş diğer iki kardeşi il dışındalar biz yarım saat mesafede. Offff bütün sorumluluk eşimde .çoook şımarık bencil biri. Çook çekiyorum kopma noktasına geldik biraz toparlanır gibi oluyoruz. Bir gelini düğünden sonra gitti 18 yıl sonra geldi. Küçük gelin de yılda 1 kez gelir 3 gün kalır o kadar. Bunaldiiiiiiiimmmmm. Geriye dönüp baktığımda en büyük hatamin eşimin sözlerine guvenmem olduğunu anlıyorum. Offff
Benim geldigim yerin kulturuyle burasi cok farkli. Bizim orda gelin demek kiz demek.ve kv deli olyorlar gelinleri icin..burda oyle degil hersey senden bekleniyor.ve yapilan birsey yok ama etrafa anlatilan farkli.ayrica o misafirler kendi komsulari 1 kere gordum gelmek istemisler bemde gelsinler ama ben kendim yapamam cocugum durmuyor uardim edersin anne dedim.zaten yapmadi da onlarida ben yaptim. Siz bir hata gormemis olabilirsiniz ama cok var anlatmadigim da cokk ben bosuna kimsenin yaptiklarindan rahatsiz olmam. Kayinpederimi cok severim babam gibi ..ama kv ve gorumcelerimin insanliklari cok eksik..ayrica beklentim tabiki de var, anlattim gurbetteyim ailem uzakta surekli gidemiyorum,bebegiminde gorebilecegi tek akrabalari onlar.beklentilerimden vazgectim, bunlari dusunerek mutsuz oluyorum cunku degisen bisey yok.gittikce daha da batio yaptiklari. Ayrica cocugumu kendim buyutoyorum o noktada skintim yok. Haftada 1 gordugun torununa insan
zevkle bakar takildigim nokta bu..
Size anlam veremedim kv gelip kalsa hiç bizden cıkmıyorlar diye baslık açardınız bence gelmesinler siz kendi basınıza üstesinden gelirsiniz ev temizliği de kalsın eşiniz yardım etsin ben sırf kv gelir diye çocuk yapmamayı bile düşündümDogru soyluyorsunuz inanin bebegim icin hep guclu durmaya calisiyorum.hem icguduyle hem okuyarak ogrenmeye calisiyoruz.kimsenin tecrubesinden faydalanmadan kendi basima. Allah muhtac etmesin.
Biz gidiyoruz gitmezsek onlar geliyor her hafta donusumlu.neyi anlayamadiniz pardon ayrica benim 2 sokak ilerime tasinmayi dusunuyorlar. Niye boyle bir yarginiz oldu anlayamiyorum.ailem uzakta onlardan baska kimse yok burda. Herkesin derdi farkli sen ondan rahatsiz olursun ben cocugumu bile tutmuyor artik diye rahatsiz olurum...esim yardimci oluyor ama gec geliyor.Size anlam veremedim kv gelip kalsa hiç bizden cıkmıyorlar diye baslık açardınız bence gelmesinler siz kendi basınıza üstesinden gelirsiniz ev temizliği de kalsın eşiniz yardım etsin ben sırf kv gelir diye çocuk yapmamayı bile düşündüm
Çok beklenti içinde gördüm sizi kimse bakmak yada yemk yapmak zorunda degil oyle bi görevi yok. Konu açtınız madem benimde fikrim bu. Ben gelseler bana bi yük de onlar olur diye düşünüyorum. En azından tek olur kendi çapımda çocuğuma bakarım diye düşünüyorumBiz gidiyoruz gitmezsek onlar geliyor her hafta donusumlu.neyi anlayamadiniz pardon ayrica benim 2 sokak ilerime tasinmayi dusunuyorlar. Niye boyle bir yarginiz oldu anlayamiyorum.ailem uzakta onlardan baska kimse yok burda. Herkesin derdi farkli sen ondan rahatsiz olursun ben cocugumu bile tutmuyor artik diye rahatsiz olurum...esim yardimci oluyor ama gec geliyor.
Bunu diyorum işte sizden bekliyorlar. Gelmesinlerde beklenti içinde olmasınlardaKendimi anlatamadim sanirim.sizin kv kotu niyetli laf sokan kisiler olabilir.benimki de hicbirsey yapmiyor bende bundan rahatsizim.kizlari da ayni..cocuklu halimle hep benden bekliyorlar..arkadasin dedigi gibi yasayan bilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?